Depend forårs lakker 2016

Sephora haul | Too Faced, Marc Jacobs, Nars, Beautyblender

DSC_1316Igår var første gang jeg besøgte Sephora. De sælger en masse lækre high-end mærker samt deres eget mærke som er lidt billigere og overskueligt i pris. Jeg havde sparet op og skrevet en ønskeliste til turen hvilket gjorde at jeg glædede mig endnu mere. Alle mærkerne er nye for mig og ikke nogle jeg har erfaringer med i forvejen. Det er kun bygget udfra reviews af bloggere, youtubere og skønheds entusiaster.

DSC_1324 DSC_1323Jeg købte en almindelig svamp samt mini svampe fra Beautyblender. Og mærket hedder Beautyblender, ikke svampen. Der tager mange nemlig fejl. Og nej, du kan ikke købe den samme til 10 kroner på eBay, du kan købe en der ligner en smule. Men kvaliteten er så meget anderledes. Så det kan altså betale sig at betale noget for kvaliteten i stedet for at nøjes med noget møg. Og hvis I undre jer over hvad de bruges til er det til flydende produkter. Jeg vil bruge den lyserøde til foundation. Det skulle lægge sig så jævnt og pænt ved brug af denne. De små grønne svampe er til concealer under øjnene. Til at komme godt ind i “kanterne”. Husk de skal gøres fugtige før brug hvor man også vil opleve at de vokser i størrelse.
DSC_1325 DSC_1318Derud over købte jeg to Nars produkter. Deres Radiant creamy concealer i farven Chantilly. Den skulle eftersigende være guddommelig i beauty verdenen og så er den cremet og virkelig pigmentrig. Dernæst købte jeg en Blush i farven Sin. En mørk blommefarvet blush med en snert af guld shimmer i sig. Den er vanvittig smuk. Den skal ses i virkeligheden. Det er så lækker en nuance til bleg hud som får tilført lækker glød til kinderne.
DSC_1319Med i kurven røg en Marc Jacobs Undercover Perfecting Coconut Face Primer som er en fugtgivende ansigts primer med kokos ekstrakter. Den skulle eftersigende være rigtig god til tør hud, som jeg døjer med (dog mest på kinderne). En primer udjævner og udglatter huden så den får en fin base til når man skal lægge foundation osv. Den dufter mildt af kokos og jeg glæder mig til at se om den er god for mig og min hud.
DSC_1327Sidst er der to produkter fra Too Faced. Et mærke der virkelig formår at lave lækker, sød og interessant emballage der fanger til deres produkter. Jeg fandt en pakke med deluxe samples i. En Better Than Sex mascara og en Chocolate Soleil matte bronzer der dufter(!!) af chokolade. Begge produkter jeg har hørt godt om, så da den lille pakke var på udsalg, måtte jeg havde den med. 🙂 
DSC_1328
Det sidste produkt fra Too Faced er deres Le Grand Palais palette. Et lille “hus” man pakker ud hvor man bliver mødt af den sødeste indretning samt tre deluxe samples: Better Than Sex mascara, Melted Lipstick og Shadow Primer Insurance. Nede i låget er der en stor palette med 18 øjenskygger, 2 blushes, 1 highlighter og 1 bronzer.
DSC_1333Her er indholdet af paletten. Smukke, varierende farver til enhver smag. Jeg har dog (desværre) hørt paletten ikke skulle være særlig god i forhold de andre paletter Too Faced har lavet. Jeg har dog overfladisk swatchet et par af skyggerne uden primer som var fine og pigmentrige. Dog forbliver jeg optimistisk og håber at jeg bliver glad for den. 🙂 Selve “huset” skal ihvertfald stå fremme og pynte.

Jeg vil ihvertfald anbefale alle at tage et smut forbi en Sephora. Der ligger en i Frederiksberg centreret, samt i Illum i København. Det er en lækker butik der mest af alt minder om en farverig slik butik. Alt er så lækkert og indbydende. 🙂 Har I været i Sephora? Har I erfaring med disse produkter? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend forårs lakker 2016