MAKEUP & BØRSTER

Morphe Brushes | 35O palette

Morphe Brushes 35O palette DSC_1493Det her er nok den mest hypede palette of all times! Jeg snakker selvfølgelig om Morphes 35O paletten fyldt med brune, orange og brændte farver. Så smuk en palette. Jeg havde godt lagt mærke til at mange snakkede om den og pludselig gik det op for mig, at det også er den Jaclyn Hill lovpriser højt og helligt. Hun har jo selv lavet en palette i samarbejde med Morphe, som jeg ikke rigtig kender til da jeg ikke interesserede mig så meget for øjenskygge på det tidspunkt, så derfor har jeg altid troet, at denne 35O var hendes egen hun snakkede om og brugte i sine videoer. Men det var det ikke 😉

Men jeg fik ihvertfald øjnene op for paletten her og fandt så ud af, at på grund af Jaclyn Hill, er den udsolgt overalt konstant!! Når hun elsker den, vil alle have den jo 😀 Men så fik den danske shop House Of Stars 35O paletten til 230 kroner (ville koste cirka 170 kroner på Beautybay og lign) hvorefter jeg overgav mig og bestilte den der. Jeg har godt nok også været heldig, for umiddelbart lige efter, satte de paletten op i pris til 350 kroner! Og den er altså ikke limited edition eller noget, den er bare uhyggelig populær 😀

Jeg har en anden farverig palette fra Morphe, som ikke imponere mig synderligt. Farverne er ikke særlig pigmentrige og mange af de matte skygger er lidt chalky i det. Så jeg var jo selvfølgelig lidt mehh over om det kunne være samme tilfælde med denne. Men denne er jo vanvittig pigmenteret og selv de matte skygger er bløde som smør. Det er vildt, og man tror det næsten ikke. Den er alle pengene værd og sikke en kvalitet man får for de billige penge. 🙂 Kender I paletten? Eller Morphe mærket? 

Relaterede indlæg

5 Kommentarer

 • Svar
  Johanne
  13. januar 2016 den

  Jeg har også haft kigget på den – men da jeg så, at House of Stars havde skruet prisen op på kun den her, synes jeg simpelthen det var for dårligt. Den er jo hverken limited eller lignende. Så jeg kommer vist kun til eje denne, når jeg tilfældigt falder over den på BeautyBay desværre.
  Men den ser helt klart rigtig lækker ud! Så en dag bliver den nok min 🙂

  http://www.johannelovesmakeup.dk

 • Svar
  Benya Suwan
  13. januar 2016 den

  Gud, så flotte farver! Må holde øje med den 😉
  http://benyasuwan.dk

 • Svar
  Katrine Mørk
  14. januar 2016 den

  Den ser så lækker ud! Har også haft kig på den et stykke tid, men som du siger er den altid udsolgt og jeg er altså for nærrig til at give de 350 den koster på House of Stars! 🙂

 • Svar
  byhauken
  15. januar 2016 den

  Ih, den ser så lækker ud altså! <3
  Jeg er kæmpe Jaclyn Hill fan, og får lyst til at købe alt det hun anbefaler!
  Knus

 • Svar
  Anne-Mette
  19. november 2016 den

  Virkelig lækker og smuk palette. Men jeg ville bare være helt sikker på at det IKKE er kræm øjenskygge. Kan du svare på det?

 • Skriv kommentar