Fødselsdags ønsker | 25 år

Depend forårs lakker 2016

DSC_1182 DSC_1183 DSC_1184 DSC_1185 DSC_1191Her er lige et lille glimt af de nye forårs lakker fra Depend. Både fra deres 7day serie og deres 02 serie (minilakkerne). Hvis I ikke har fået det med når jeg ellers har skrevet det, vil jeg huske på at den nye 02 serie nu indeholder en bred børste som i 7day lakkerne. Det er så lækkert og gør negle lakeringen meget nemmere og ikke mindst hurtigere. Ny og forbedret! I like 😉

Men bortset fra det – så se lige de farver.. De er da skønne! 🙂 Jeg glæder mig til foråret nu og synes det er en god blandet landhandel af både de koldere, mørke farver og lidt pastel. Jeg vil få dem swatchet så I kan se farverne. De vil nok både blive vist her og på min instagram. De udkommer i uge 6-7. Hvad synes I om farverne? 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdags ønsker | 25 år