Magasin | Haul (20% rabat)

Fødselsdags ønsker | 25 år

Ønskeliste fødselsdagFebruar lurer lige rundt om hjørnet, så derfor har jeg klasket lidt af mine fødselsdags ønsker op i en collage da jeg fylder år den 1 februar. 🙂 Af bolig relaterede ting ønsker jeg mig mest Musselmalet til min Royal Copenhagen samling. Jeg samler nemlig både blå Mega og Musselmalet. Derud over ønsker jeg mig nogle af de lækre sølv ting som Kähler næsten lige har lanceret. Jeg har de tre sølv vaser (og jeg venter på mini sættet med de tre små vaser) så jeg ønsker mig primært sølv lysestager, kugler og skål. Fødselsdags ønsker 2Af skønheds relaterede ting ønsker jeg mig en super lækker highlighter fra ABH. De er også rimelig nye, og jeg har faktisk ikke noget fra mærket i forvejen, men lige denne highlighter er jeg faldet pladask for. Og så står der to foil øjenskygger fra Makeup Geek, hvilket er et mærke jeg er svært begejstret for. Deres øjenskygger er så lækre, bløde og pigmenteret! Fra Urban Decay ønsker jeg mig deres Naked Skin concealer som jeg kun støder på rosende ord om, samt deres blush i farven Bittersweet. Så lækker en kold lilla farve. Sidst er der en blush fra NARS, som også er et mærke jeg ikke har forsøgt mig med før, men som jeg ved mange knuselsker. Jeg er faldet helt på numsen for deres blush i farven Sin. Plum/gammelrosa farve med lidt shimmer. Så flot. 🙂 Har I nogle af tingene fra min ønskeliste? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin | Haul (20% rabat)