MAKEUP & BØRSTER

Urban Decay | Setting Spray + Primer Potion

DSC_0045Kender du det med at du lægger en virkelig flot makeup til dagens anledning (fest, fødselsdag, date, something) men efter kun få timer er halvdelen af makeuppen svedt af, eller øjenskyggen på øjenlågene er ikke-eksisterende mere eller ligger alt sammen i “revnen”? Jeg gør, og det var en evig struggle engang!

Disse to produkter I ser på billedet er til for at hjælpe mod netop disse ting. Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray er en spray der gør, at din makeup holder hele dagen og natten sågar. Og den holder virkelig på makeuppen, så den sidder nærmest som da du lagde den. Det er meget få jeg har oplevet det ikke har virket for, men for mig er den genial, især hvis man har let ved at svede i ansigtet. 🙂 Den er også eftertragtet lige pt så den er hurtigt udsolgt. Den findes både i travel size som min eller i full size.

Den anden er Urban Decay Primer Potion som er en primer til øjenlåget. Den lægger man før øjenskyggen og den gør så øjenskyggen hverken lægger sig i revnen eller forsvinder fuldstændigt. Derud over gør den også pigmenteringen i nogle lidt svage skygger, mere kraftig. Så lækkert. Kan slet ikke forestille mig en verden uden sådan en lille fætter! 😉 Kender I disse produkter?

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  30. december 2015 den

  Primer Potion virker slet ikke for mig… Mine øjenlåg bliver irriterede og mine øjenskygger havner stadig i “revnen”.

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  thebeautifulmess
  4. januar 2016 den

  Jeg har ikke selv prøvet nogle af dem, ville rigtig gerne har høre det skulle være godt. Kunne selv rigtig godt tænkte mig at prøve deres makeup setting spray.
  Knus

 • Skriv kommentar