Julekalender: Sidste vindere

Clarisonic | MIA2 rensebørste

DSC_0107DSC_0105I starten af december bød Magasin du Nord på 20% rabat på stort set alt i deres center. Hvor det også gjaldt i beauty afdelingen. Så jeg var et smut afsted med min kæreste for at kigge på nogle af de sager jeg længe havde kigget efter. Blandt mine ønsker var der en Clarisonic. Jeg har sukket dage ud, dage ind, efter sådan en, men ikke været helt sikker på om jeg nu ville synes den var så mange penge værd og om den overhovedet var god eller blot endnu en hype til samlingen, som var mere ord en aktuelt. Men som I jo kan regne ud, endte jeg nu med at købe den, efter at have læst utallige anmeldelser som mest bød på, at jeg virkelig havde brug for den i mit liv. 😉

Der står at den kan anvendes to gange dagligt, men jeg bruger den kun en gang dagligt pga sensitiv hud og fordi jeg ikke føler for at rense huden så grundigt igennem to gange om dagen. Den renser huden 6 x bedre end manuel afrensning. Der findes en MIA1 hvor at jeg har MIA2. Forskellen er hastigheden. På 1’eren er der kun en hastighed, hvor at på 2’eren er der to hastigheder som netop er godt hvis man har lidt små sensitiv hud. Så kan man bruge den lave hastighed i stedet for den der kan være lidt hurtigt og voldsom. Det synes jeg er rart. 🙂 Clarisonic arbejder kun på overfladen og påvirker derfor ikke hudens elasticitet. Efter afrensning kan huden godt føles exfolieret, men det er den ikke, det er blot følelsen af hud der virkelig er renset godt og grundigt igennem, hvilket man ikke fornemmer ved manuel afrensning, på samme måde.

Jeg anvender den således, at jeg fjerner min øjenmakeup og gør mit ansigt fugtigt med vand. Så kommer jeg rense gel på børstehovedet, tænder den, og begynder hermed min renserutine på de 60 sekunder. Jeg følger bare min egen måde, de steder hvor jeg føler at der er mest brug for det, og sådan synes jeg egentlig man selv skal gøre. Herefter skyller jeg ansigtet i vand, kommer toner på og slutter af med min serum og ansigts creme. Jeg kan virkelig mærke stor forskel efter jeg er begyndt at anvende denne rensebørste. Min hud er så ren og grundigt renset igennem, den er blød, føles og ser sund ud, mine porer på næsen især synes mindre, samt mit tørhed på kinderne er reduceret meget. Jeg er så ovenud tilfreds og synes nu at prisen til enhver tid er det hele værd at bruge. Jeg kan bestemt kun anbefale Clarisonic MIA2. Der følger rejseetui med og en lille rense gel som så er den jeg bruger lige nu. 🙂 Kender I Clarisonic? Hvad er jeres erfaring? Bruger I en helt anden rensebørste? 

8 kommentarer

 • Uha, den lyder jo super genial. Jeg har engang, for en del år siden, haft en lignende og jeg var super glad for den. Den var dog ikke af så god kvalitet og den gik hurtigt i stykker. Det kunne være man skulle investere i sådan en lækkerhed her 🙂 Det lyder jo til, at den virkelig effektiviserer plejerutinerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har også kigget langt efter den, men må desværre konstatere, at den er lidt for dyr for min pengepung, hvilket er virkelig ærgerlig! :-/
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leafy

  Jeg har en sonic børste fra Babor som jeg bruger et par gange om ugen. Den er lidt billigere og men gør virkelig godt rent. Er lige nylig startet med den så jeg tager det lidt forsigtigt da jeg også bruger aha syrer. Men det virker umiddelbart som den gør noget andre metoder ikke kan lidt a la det du beskriver. En clairsonic er nok både bedre og mere effektiv og er stadig på min ønskeseddel! Godt nyt år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Thulesen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg har også laenge overvejet en Clarisonic, men synes at den er dyr og har taenkte at den maaske bare var overdrevet hypet. Så er bestemt interessant at laese din anmeldelse. Nu tror jeg også jeg slår til naeste gang at der er procenter i Magasin. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Det er nemlig en hammer dyr ting at købe hvis det er forgæves 🙂 Er SÅ glad for min anmeldelse kunne hjælpe lidt på din beslutning om hvorvidt du skal have den eller ej. Fortsat god bagjul og godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik en Clarisonic i julegave sidste år og det år, jeg har brugt den til at rense min hud med, har jeg virkelig også kunnet mærke en forskel + jeg har endda fået kommentarer fra min familie om, at min hud er blevet pænere. I starten brugte jeg den også 2 gange om dagen, men jeg har også ret sensitiv hud, så jeg gik også hurtigt over til kun at bruge den om aftenen efter fjernelse af make-up og så slutter jeg af med natcreme.

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja den er virkelig god 🙂 Dejligt at høre du oplever samme positive oplevelse som mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalender: Sidste vindere