MAKEUP & BØRSTER

Makeup Geek | Eyeshadow Pans

26. december 2015

DSC_0109 DSC_0110Hvis der er andre beauty geeks der læser med og godt kan lide Makeup Geek eller kunne tænke sig at prøve mærket, kan jeg fortælle, at Beauy Bay har fået Makeup Geek i shoppen, så man kan købe det hjem, helt uden at skal være nervøs for moms/told! 🙂 Dog bliver de revet væk hurtigere end man når at blinke med øjnene lige for tiden. Men det er også kvalitets skygger til billige penge, så det er forståeligt! 😀

Skyggerne hedder: Cherry Cola, Razzleberry, Créme Brulee, Poppy, Corrupt, Bitten og Unexpected. Det er ikke alle der er på lager, men jeg har linket til dem der er. De koster 49,90 pr stk. 🙂 Paletten er en Z palette jeg købte ved siden af til at have øjenskyggerne i. Den jeg har kan indeholde 9 stk. Den koster cirka 85,50 kroner. Man kan dog få den i andre farver og i større udgave. Kender I Makeup Geek? 

 • Svar
  Marissa
  26. december 2015 den

  Kender dem godt og købte to øjenskygger for nogle uger siden 🙂 skal dog have en z palette +flere øjenskygger snart, de koster næsten ikke noget jo! Måske også Morphe, de er dyrere, men deres skygger skulle også være rimelig gode..

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   26. december 2015 den

   Nej de koster nemlig dårligt noget 🙂 Jeg har Morphe skygger selv. Dog paletter og ikke enkeltvis. Men de er virkelig gode! 🙂

 • Svar
  Mia
  26. december 2015 den

  Jeg har netop selv købt en helt masse makeupgeek øjenskygger hjem fra beautybay. Hvor lang tid tog det før din ordre kom frem? 🙂

  http://Www.miafabricius.dk

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  26. december 2015 den

  Deres øjenskygger er simpelthen så lækre!<3

  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

 • Svar
  Nanna Samsøe
  26. december 2015 den

  Uh, har SÅ længe haft kig på dem! Men selve Makeup Geek’s egen webshop, sender også til Danmark 🙂 Men nu, bliver jeg jo nødt til det! 😀

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   26. december 2015 den

   Ja det gør de – men der risikere man jo også at blive taget i tolden hvis man køber for mere end de 80 kroner, og kender et par stykker som er blevet nuppet. Så det er jo langt nemmere at købe på Beauty Bay nu uden nogen risiko 😀

 • Svar
  Satina Wandel
  27. december 2015 den

  Uh, jeg skal ind og lure!!

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  Leafy
  27. december 2015 den

  Jeg kender dem ikke men er glad for tippet om kvalitets skygger man kan købe enkeltvis og kombinere sin egen palette *thumbs up* Går ind og kikker!

Skriv svar