Yves Rocher | Jule kollektion

Embryolisse | Travel Duo Kit

DSC_0123Jeg har før skrevet om det populære franske mærke Embryolisse her på bloggen. I dagens anledning er det et smart duo kit jeg vil skrive og tippe om. Det er en duo pakke der indeholder Lotion Micellaire og Lait-Créme Concentré.

Lotion Micellaire er beregnet til at fjerne vandfast og ikke-vandfast makeup. Renser, blødgør og beroliger huden. Jeg har prøvet en del rensevand efterhånden og denne er ikke en favorit hos mig. Jeg synes den fjerner makeup okay, dog lidt vanskeligere ved mascara, men ellers okay. Dog efterlades jeg ikke med en følelse af at min hud er blødgjort. Så den er ok, men ikke en favorit. Den er dermatologisk testet og fri for parabener.

Lait-Créme Concentré er en ekstremt hypet alt-i-en creme jeg har skrevet om før. Den er jeg til gengæld stor fan af. Den er god til at rense makeuppen af med og så er den god til tør hud, rifter, irritation og lignende, da den har en helende effekt. Jeg har brugt den et par gange som fugtmaske, hvor jeg lægger et tyndt lag i hele ansigtet i en halv times tid og efterfølgende smører jeg overskydende creme ind i huden eller fjerner det. Den er god som natcreme da den tilfører en kæmpe slat fugt til huden og blødgør. Dog er den en kende for fed til at jeg kan holde ud at bruge den som dagcreme. Er ikke så god til creme i ansigtet om dagen da jeg får det for varmt af det.

Men jeg vil anbefale sættet to-go så man altid har to gode produkter ved hånden til at holde ansigtet rent, fugtet og velplejet. Embryolisse Travel Duo Kit kan købes hos Billigvoks.dk lige nu på tilbud til 199 kroner (normalpris udsalgspris 239 kroner). 🙂 Kender I Embryolisse? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher | Jule kollektion