Urban Decay | Glide-on Lip & Eye pencil + Swatches

John Frieda | Frizz Ease

DSC_0085Jeg har i længere tid haft disse banditter som fast inventar i badet. Banditterne er John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery Collection: Shampoo, conditioner og serum. Det er en forholdsvis ny serie fra september som bekæmper kruset hår på en ny, innovativ måde. Serien renser, reparerer og fugter håret allerede fra første brug. Serum produktet behandler spaltede spidser og generelt hår der er præget af varmeredskaber. Det er et ikke-fedtende produkt der er let uden at tynge håret.

Jeg har ikke været til frisøren i hvad der ligner pinligt mange år. Jeg har siden jeg var 12 år, faktisk kun haft uheldige frisør oplevelser, hvilket gør min tillid er lig nul. Så når jeg prøver nye produkter i mit lange, tykke, spaltede/tørre hår, så går jeg all in på at bedømme hvad disse produkter kan gøre for mig og mit hår.

Det første jeg vil sige er, at disse John Frieda produkter er mine all time favorites. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det disse produkter gør for mit hår, er ubeskriveligt. Jeg er ikke professionel indenfor forskellige ingredienser i produkter, mm., men jeg kan ved gud mærke når noget er godt og når noget er perfekt! For det første renser shampooen virkelig godt igennem. Håret er blødt efter første skyl i badet. Balsammen plejer spidserne godt og gør dem bløde og shiny. Produkterne tilsammen gør mit hår glat, luftigt, rent, skinnende – generelt bare sundt og nærmest ny klippet at se på. Serummet yder det ekstra til at spidserne ser sunde ud og jeg fatter ikke hvordan det kan lade sig gøre i et ellers rimelig ok ødelagt hår (jeg skal nok snart gå til frisøren!).

Men sidst, en ting jeg ikke har tænkt over, men som jeg begyndte at lægge mærke til. Der er stor opmærksomhed på det med at lade være at vaske håret for ofte og faktisk vænne det til at være uvasket så længe så muligt. Men det er en opgave der er nær umulig for mig, og efter to dage plejer det at være halv kriminelt og jeg vil dermed ikke kunne klare mig uden min tørshampoo. Men her (og det må være disse produkter der gør det, har ikke ændret rutine andetsteds) oplever jeg at kan gå minimum 5 dage uden der overhovedet er tegn på fedtet hår. Det er virkelig crazy! 😀 Det her er en anmeldelse der er rost til langt over hvor skyerne sidder, men det fortjener det gudhjælpemig også!!

Shampoo & conditioner indeholder 250 ml for 89 kr. Serum indeholder 50 ml for 129 kr. Produkterne forhandles i Matas (mange af John Frieda produkterne er netop nu på tilbud). 🙂 Kender I til John Frieda? Andre produkter fra mærket I kan anbefale? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay | Glide-on Lip & Eye pencil + Swatches