MAKEUP & BØRSTER

Urban Decay | Matte Revolution Lipsticks + swatches

DSC_1224 DSC_1225Jeg har for første gang haft med matte læbestifter at gøre. Det drejer sig om 3 Matte Revolution læbestifter fra Urban Decay. Det er (fra venstre): Matte Tilt (koral orange) – Matte Bad Blood (Dyb mørkerød) – Matte Bittersweet (lys lilla/pink). På trods af den matte finish de får på læberne føles de lækre og cremede på læberne. Jeg tog en hel aften hvor jeg testede løs for at se hvad de egentlig kunne holde til. Tilt var den der blev udsat for aften testen. 🙂

Mit resultat af forsøget blev til, at de er virkelig gode og holdbare. Jeg tog som sagt Tilt på og startede ud med at drikke et par kopper kaffe hvor læbestiften smittede af på koppen, hvorefter jeg jo var sten sikker på at læbestiften så ville være pist væk når jeg kiggede mig i spejlet igen. Men næ, den sad spot on, som da jeg først havde taget den på. Konsistensen føltes dog lidt mere mat end cremet efter de kopper kaffe, men den sad der. 🙂 Så tænkte jeg, at jeg skulle indvi min kæreste i projektet – åh, hvor var han bare ikke glad for mig! Efter at have placeret lidt kys i hans ansigt, tænkte jeg, at NU måtte det da være gledet helt af, men NEJ – det sad der gudhjælpemig endnu. Igen, stadig med en mere mat/tør konsistens end cremet. Det var virkelig fedt at se, at det faktisk blev siddende. Så de får topkarakterer fra mig af. Desuden er det bare nogen imponerende farver. De er virkelig intense i farverne 🙂 Hvis man vil have farven til at holde endnu længere og bedre kan man komme lipliner på læberne før man kommer læbestift på. Urban Decay har glide-on lip pencils der passer til de individuelle læbestifter og ellers farver der ligger tæt op af. Matte Revolution Lipsticks kan fås online på Magasin.dk eller fysisk i Magasin på Kgs. Nytorv. Hvad synes I om farverne? Har I erfaringer med Urban Decay?

Relaterede indlæg

11 Kommentarer

 • Svar
  Benya Suwan
  2. november 2015 den

  Jeg elsker matte læbestift og er på udkig efter de holdbare nogen, men det lader til at dem fra Urban Decay er ganske gode – tak for tippet 😉

  http://benyasuwan.dk

 • Svar
  Katrine Bjarnhof
  2. november 2015 den

  Jeg er vild med matte formularer! Lige Urban Decays Matte Revolution har jeg ikke kastet mig over endnu, men mange flydende, matte læbestifter er simpelthen så holdbare! Det er som om det “matte” er nok til at få farven til at blive siddende længere!

  Katrine Bjarnhof

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   2. november 2015 den

   Ja, lige præcis. Det matte gør holdbarheden kanon god! Hvor at med fx læbestifter med cremet finish, ryger det af i løbet af no time.. Ihvertfald for mit vedkommende 😛

 • Svar
  Camilla Christine
  2. november 2015 den

  Den røde er virkelig smuk!!

 • Svar
  Urban Decay Glide-on Lip & Eye pencil + Swatches | Blog About Mia
  2. november 2015 den

  […] Som jeg skrev i et tidligere indlæg med matte læbestifter, kan man, hvis man ønsker, give ens matte læbestift mere holdbarhed og holde længere på farven, ved at tilføje en lip pencil først. Urban Decay har lavet en masse forskellige lip pencils der enten passer til matte revolution læbestifterne eller ligger tæt op af farvemæssigt. Jeg har her Bad Blood og Bittersweet som passer til de selvsamme navne bare i læbestift. Disse lip pencils glider let over læberne og har god holdbarhed da de også fungere som primer. De er gode til at definere læberne – altså skabe flotte og præcise linjer, så det ikke ligner at man har “tegnet udenfor stregerne”. Derud over er de vandfaste. De indeholder E-vitamin, jojobaolie og bomuldsfrøolie som netop gør at de føles bløde og ikke tørre og klumpede. De fås online på Magasin.dk eller i Magasin på Kgs. Nytorv. De koster 140 kroner. Fra et Glide-on produkt til et andet skal vi nu se nærmere på et legendarisk produkt fra Urban Decay. Nemlig deres 24/7 Eye Pencils. Her har vi Oil Slick, som er en sort, fløjsblød, cremet liner med gråt glimmer i. Hvis man smudger fingeren lidt over kommer glimmeret betydeligt mere i betragtning. Så flot farve. Den næste er Perversion, en kulsort liner i mat finish. På trods af den matte finish er den lækker, cremet i konsistens. Sidst har vi Lush, som er en mørkebrun liner med mat finish. Denne er en velvet version som er god til det smokey look. Fælles for alle er den cremede konsistens på trods af mat finish, som alle er vandfaste og efter påføring tørrer op til fast og holdbar konsistens. Nedenfor ser I swatches af eye pencils.  […]

 • Svar
  Maria Hoffbeck
  5. november 2015 den

  Hej søde Mia
  Det er nogle flotte farver du har prøvet. Jeg vidste slet ikke der også var læbestift i mat 🙂 Men det er rigtig flot med mat effekt og nogle fine farver til efteråret.
  God lige om lidt weekend 🙂
  Krammer <3

 • Svar
  Satina Wandel
  8. november 2015 den

  Åh, jeg må altså snart have en UB læbestift!

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  Urban Decay nyheder | Vice Liquid Lipstick | Blog About Mia
  30. maj 2017 den

  […] Læs også: Urban Decay | Matte Revolution Lipsticks + Swatches […]

 • Skriv kommentar