Urban Decay | Matte Revolution Lipsticks + swatches

Urban Decay | Glide-on Lip & Eye pencil + Swatches

DSC_0015 - Kopi DSC_0025Som jeg skrev i et tidligere indlæg med matte læbestifter, kan man, hvis man ønsker, give ens matte læbestift mere holdbarhed og holde længere på farven, ved at tilføje en lip pencil først. Urban Decay har lavet en masse forskellige lip pencils der enten passer til matte revolution læbestifterne eller ligger tæt op af farvemæssigt. Jeg har her Bad Blood og Bittersweet som passer til de selvsamme navne bare i læbestift. Disse lip pencils glider let over læberne og har god holdbarhed da de også fungere som primer. De er gode til at definere læberne – altså skabe flotte og præcise linjer, så det ikke ligner at man har “tegnet udenfor stregerne”. Derud over er de vandfaste. 🙂 De indeholder E-vitamin, jojobaolie og bomuldsfrøolie som netop gør at de føles bløde og ikke tørre og klumpede. De fås online på Magasin.dk eller i Magasin på Kgs. Nytorv. De koster 140 kroner.

DSC_0031Fra et Glide-on produkt til et andet skal vi nu se nærmere på et legendarisk produkt fra Urban Decay. Nemlig deres 24/7 Eye Pencils. Her har vi Oil Slick, som er en sort, fløjsblød, cremet liner med gråt glimmer i. Hvis man smudger fingeren lidt over kommer glimmeret betydeligt mere i betragtning. Så flot farve. Den næste er Perversion, en kulsort liner i mat finish. På trods af den matte finish er den lækker, cremet i konsistens. Sidst har vi Lush, som er en mørkebrun liner med mat finish. Denne er en velvet version som er god til det smokey look. Fælles for alle er den cremede konsistens på trods af mat finish, som alle er vandfaste og efter påføring tørrer op til fast og holdbar konsistens. Nedenfor ser I swatches af eye pencils.

DSC_0035

Lush – Perversion – Oil Slick

Urban Decay 24/7 Eye Pencils fås online på Magasin.dk her og her eller fysisk i Magasin på Kgs. Nytorv. De koster 140 kroner. 🙂 Hvad synes I om farverne? Har I prøvet disse Eye Pencils før? 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay | Matte Revolution Lipsticks + swatches