Dove | DermaSpa serien

Urban Decay | Naked Smoky Eyeshadow Palette + Swatches

DSC_1237 DSC_1265 DSC_1266Idet jeg sidder og laver dette indlæg slog det mig, at det faktisk er 3 år siden, jeg første gang, stiftede bekendtskab med Urban Decay. Det var, da jeg blev ramt af min sygdom. Jeg havde været igennem en rigtig møg periode og derfor syntes min kæreste, at jeg fortjente den lille palette jeg altid sad og sukkede efter. Så lidt efter blev jeg ejer af mit første Urban Decay produkt – nemlig den lille lækre Naked Basics. Siden da har jeg fået de uundværlige Naked 1, 2 og 3 i samlingen. Palette 1 og 2 er begge paletter der er meget præget af jordfarver og 3’eren er ovre i de lyserøde toner.

Derfor var det til stor begejstring da Naked Smoky blev offentliggjort. En palette, der i mine øjne, er en stor forandring til forskel fra de andre. Denne palette, er som navnet antyder, en palette med farver der er gode til det smokey look. Med grå og lilla toner. Derud over er selve emballagen en stor og glædelig forandring. Paletten er et gennemsigtigt magnet etui prydet med navn og et design der forestiller den smukkeste røgeffekt. Helt klart den smukkeste emballage der hidtil har været på Naked paletterne. Med til hører en duopensel som er god til at påføre, definere og blende med. Nedenfor er der swatches.

UD SMOKYUD SMOKY SWATCHPalettens er en blanding mellem mat, satin og shimmer/glimmer skygger. Der er 12 forskellige farver. Konsistensen på skyggerne er blød og cremet – selv de matte har en blød konsistens når man rør dem. Pigmentrige er de også. Urban Decay forhandles nu i Danmark hvis I ikke allerede har opdaget det. Fysisk i Magasin på Kgs. Nytorv samt online på magasin.dk. Denne sag koster 395 kroner. Hvad synes I om paletten? Hvilken farve er jeres yndlings? 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dove | DermaSpa serien