MAKEUP & BØRSTER

Urban Decay | Naked Smoky Eyeshadow Palette + Swatches

DSC_1237 DSC_1265 DSC_1266Idet jeg sidder og laver dette indlæg slog det mig, at det faktisk er 3 år siden, jeg første gang, stiftede bekendtskab med Urban Decay. Det var, da jeg blev ramt af min sygdom. Jeg havde været igennem en rigtig møg periode og derfor syntes min kæreste, at jeg fortjente den lille palette jeg altid sad og sukkede efter. Så lidt efter blev jeg ejer af mit første Urban Decay produkt – nemlig den lille lækre Naked Basics. Siden da har jeg fået de uundværlige Naked 1, 2 og 3 i samlingen. Palette 1 og 2 er begge paletter der er meget præget af jordfarver og 3’eren er ovre i de lyserøde toner.

Derfor var det til stor begejstring da Naked Smoky blev offentliggjort. En palette, der i mine øjne, er en stor forandring til forskel fra de andre. Denne palette, er som navnet antyder, en palette med farver der er gode til det smokey look. Med grå og lilla toner. Derud over er selve emballagen en stor og glædelig forandring. Paletten er et gennemsigtigt magnet etui prydet med navn og et design der forestiller den smukkeste røgeffekt. Helt klart den smukkeste emballage der hidtil har været på Naked paletterne. Med til hører en duopensel som er god til at påføre, definere og blende med. Nedenfor er der swatches.

UD SMOKYUD SMOKY SWATCHPalettens er en blanding mellem mat, satin og shimmer/glimmer skygger. Der er 12 forskellige farver. Konsistensen på skyggerne er blød og cremet – selv de matte har en blød konsistens når man rør dem. Pigmentrige er de også. Urban Decay forhandles nu i Danmark hvis I ikke allerede har opdaget det. Fysisk i Magasin på Kgs. Nytorv samt online på magasin.dk. Denne sag koster 395 kroner. Hvad synes I om paletten? Hvilken farve er jeres yndlings? 

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  27. oktober 2015 den

  Jeg er vild med farverne <3

 • Svar
  Katrine Bjarnhof
  28. oktober 2015 den

  Jeg er så stor fan af Urban Decay! Men selvom Naked Smokey er ekstremt lækker, så tror jeg ikke, jeg skal ha’ den. Dels fordi jeg har alle de andre paletter i forvejen – jeg synes, nogle af farverne går lidt igen eller ligger meget tæt på – og dels fordi jeg faktisk er ved at være lidt udkørt af hele deres “Naked”-koncept. Kender du det…?
  Hvis man tilgengæld ikke har alle paletterne i forvejen, men måske bare én eller en Basic, så er det virkelig en god og alsidig palette, der kan hjælpe med at skabe enormt mange flotte looks – og så er den dét værd!

  Katrine Bjarnhof

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   29. oktober 2015 den

   Ja – kan sagtens følge dig 🙂 Men ja – de kan skabe så mange forskellige, flotte looks 🙂

 • Svar
  BY STERUP
  28. oktober 2015 den

  Synes faktisk de fleste af farverne er super smukke 😉
  De er rigtig nemme at kombinerer og ja perfekte til efterårets mange looks.

  // http://www.bysterup.dk

 • Svar
  Satina Wandel
  29. oktober 2015 den

  Åh, jeg elsker den og jeg craver den så meget!<3

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  29. oktober 2015 den

  De er fine alle sammen 😀

  / Liselotte

 • Skriv kommentar