GIVE AWAYS HUD & KROPSPLEJE

Dove | DermaSpa serien

25. oktober 2015

DSC_0845 DSC_0884Jeg har i det sidste stykke tid testet den nye Dove DermaSpa serie hvori der er fire forskellige produktvarianter. Til sidst i indlægget har en af JER mulighed for at vinde hele serien og prøve den selv. 🙂

GODNESS³: Findes i fire varianter – Body Lotion (200 ml vejl. udsalgspris 59,95), Body Oil (150 ml vejl. udsalgspris 79,95), Body Creme (300 ml vejl. udsalgspris 69,95) og Hand Treatment (75 ml vejl. udsalgspris 39,95). Det er en fugtgivende, oliebaseret serie beregnet til tør hud. De har en duft af cremet vanilje, saftig kokos og musk, samt noter af sprød citrus, energigivende ingefær og frugtagtig æble, fresia og mandler. Serien her dufter fantastisk og især musk er en duft man bemærker. Det dufter sødt og frisk på samme tid. Virkelig en fornøjelse. Produkterne er lette og svøber huden ind i dejlig fugt uden at fedte (med undtagelse af et som jeg kommer til senere i indlægget). Body cremen er mere fed i det ende de andre produkter, men den føles ikke fed når den absorbere.

UPLIFTED+: Denne variant indeholder satin-gele og Cell-Moisturisers hvilket giver en opstrammende effekt på huden. Igen et produkt der føles rart og let på huden uden at fedte. Giver god fugt til huden. Dufter af liljer og agurk, opfrisket med grønne violblade, samt sensuel sandeltræ indonesisk patchouli og sød musk. Jeg elsker at læse alle de duft noter der er i produkter og så sammenligne med hvad jeg selv får indtryk af. Her er det igen – ifølge mine duftesanser – musk der er dominerende, samt sandeltræ. (200 ml vejl. udsalgspris 59,95)

YOUTHFUL VITALITY: Anti-age cremen til moden hud. Ved hjælp af formuleringens kombination af vitaliserende serum, fugtgivende midler, naturlig peelingeffekt og “blurringseffekt” tilføres spændstighed og elasticitet til den modne hud så den kommer til at føles spændstig og silkeblød. Duftnoterne er sommerlig duft af hindbær, mandarin kombineret med roser, geranium og nellike med bløde noter af macadamia, vanilje og sandeltræ. Denne creme dufter mere mild end hvad jeg oplevede med de andre hvilket stemmer godt overens med hindbær som altid har en mild og afdæmpet duft. Hertil bemærkes noter af sandeltræ også. Den er ganske udemærket men mest til gavn for min mor med anti-age “effekten”. (300 ml vejl. udsalgspris 69,95)

SUMMER REVIVED: Findes i to varianter – Fair Body Lotion (200 ml vejl. udsalgspris 59,95) og Dark Body Lotion (200 ml vejl. udsalgspris 59,95). Et let selvbrunende produkt der tilfører fugt, giver silkeblød hud og giver en naturlig sommerglød. Da jeg var yngre brugte jeg altid selvbrunere fra Dove. Jeg har altid været tilfreds og det er også tilfældet her. Man efterlades med en afdæmpet men naturlig glød. Denne selvbruner gør hellere ikke en orange. Jeg bruger den til lys-medium hud og vil bruge medium-mørk omkring sommertid. 🙂

MIN(E) FAVORIT(TTER): Mine favoritter ud af hele DermaSpa serien er Body Oil og Hand Treatment fra Goddess³ serien. Krops olien er meget fedtet, hvilket normalt ikke er mig, men den giver simpelthen den lækreste følelse på huden og efterlader den blød og lækker når den er absorberet. Udover det dufter den bare ubeskriveligt lækkert. Den er en fornøjelse at tage på efter badet. Den anden favorit er håndcremen, som også dufter fantastisk og føles som silke når man smører den ud i hænderne. Den absorberer hurtigere end man når at påføre den hvilket er et stort plus. Og så er den enormt fugtgivende. 

KONKURRENCE & REGLER:
Hvis I har lyst til at vinde disse lækre produkter selv skal I blot følge mig på Bloglovin’ samt smide en kommentar herinde med hvilket produkt I glæder jer mest til at prøve fra serien! 🙂 Konkurrencen slutter den 8 november kl. 20:00 og en vinder vil derefter blive offentliggjort. Konkurrencen gælder for danske adresserHeld og lykke. 😀

* VINDEREN AF KONKURRENCEN:
Tak for jeres deltagelse og interesse i konkurrencen! Der er udtrukket en vinder:

CARINA || CARINALIVING.BLOGGERSPOINT.DK
Uha, det lyder til at være nogle lækre produkter. Men hvis jeg absolut skulle vælge så må det blive håndcremen fra Goddess-serien. Jeg elsker håndcremer – især med den kulde vi går i møde pt – og den måde du får beskrevet duften: det lyder fantastisk!
– Carina

TILLYKKE Carina! Du bedes skrive mig en mail eller kontakte mig inde på bloggens facebook side så jeg kan få dine oplysninger og du kan få tilsendt din præmie af lækre Dove produkter! 😀

Produkterne er sponsoreret på den måde at jeg har fået lov til at udlodde produkt-serien

 • Svar
  Sofie marland
  25. oktober 2015 den

  Olien!
  Jeg har prøvet at trykke save mange gange, men den vil ikke?

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   25. oktober 2015 den

   Den gør det vidst alligevel selvom man ikke umiddelbart kan se det 🙂 Der er ihvertfald trykket save på den, kan jeg se.

 • Svar
  Eva Sørensen
  25. oktober 2015 den

  Jeg fatter altså også hat af “save” systemet. Men jeg har gjort mit bedste =)
  Jeg glæder mig især til at prøve Youthful vitality!

 • Svar
  Kirsten Aakerman
  25. oktober 2015 den

  ville elske at prøve denne YOUTHFUL VITALITY og de andre og ja har heller ikke rigtig forstået det save system men trykkede på det røde hjerte

 • Svar
  Lis Vinter
  25. oktober 2015 den

  Uplifted lyder som om det er noget for mig – men jeg bruger også en del olie !
  Og ned jeg fatter heller ikke save – der er ingen respons på det !

 • Svar
  Tine Bech
  25. oktober 2015 den

  Helt sikkert YOUTHFUL VITALITY – den vil min hud uden tvivl have gavn af.

 • Svar
  karin petersen
  25. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig til at prøve Uplifted.

 • Svar
  Sam Madeleine Athena
  25. oktober 2015 den

  Uuuh, ville glæde mig til det hele, men især Summer revived, kunne jeg nok rigtig godt bruge nu, hvor jeg er ved at blive rigtig vinterbleg <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 • Svar
  Camilla Kvist Rasmussen
  25. oktober 2015 den

  Vil SÅ gerne prøve Godness-serien! Især den der Body Oil lyder fantastisk 🙂

 • Svar
  Trine Rasmussen
  25. oktober 2015 den

  Jeg vil glæde mig til at prøve hånd cremen (:

 • Svar
  Anette Sidor
  25. oktober 2015 den

  Uplifted+, selvom alle lyder fantastiske!

 • Svar
  maibritt j
  25. oktober 2015 den

  jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve kropsolien til mine tørre ben og arme 🙂

 • Svar
  Line M.
  25. oktober 2015 den

  Jeg vil glæde mig mest til at prøve Uplifted+

 • Svar
  Anne-Marie
  25. oktober 2015 den

  Upliftet +

 • Svar
  Maria Ørum
  25. oktober 2015 den

  Godness olien lyder lækker og så er jeg bare fan af olier 🙂

 • Svar
  Maria Seidelin
  25. oktober 2015 den

  Olien 🙂

 • Svar
  Mette Lynghøjen
  25. oktober 2015 den

  Håndcremen til de tørre vinter hænder?

 • Svar
  Christina B. Jensen
  25. oktober 2015 den

  Jeg elsker Dove-duften og vil elske at fedte mig ind i den nye body oil. Min hud er meget krævende her i vintermånederne 😉

 • Svar
  Cecilie P
  25. oktober 2015 den

  Det må helt sikkert være body Oil, elsker virkelig olier!!

 • Svar
  Sophie A.
  25. oktober 2015 den

  Goodness bodylotion tror ville gøre godt for mine ben!

 • Svar
  Kristina K
  25. oktober 2015 den

  Jeg vil allerhelst prøve YOUTHFUL VITALITY

 • Svar
  Marlene Høj
  25. oktober 2015 den

  Hand Treatment – Mine hænder bliver altid tørre i vinterhalvåret. Og Summer Revived fordi benene allerede nu trænger til lidt farve 😀

 • Svar
  Cathrine
  26. oktober 2015 den

  Godness body oil må være den jeg glæder mig mest til 🙂

 • Svar
  Carina || CarinaLiving.bloggerspoint.dk
  26. oktober 2015 den

  Uha, det lyder til at være nogle lækre produkter. Men hvis jeg absolut skulle vælge så må det blive håndcremen fra Goddess-serien. Jeg elsker håndcremer – især med den kulde vi går i møde pt – og den måde du får beskrevet duften: det lyder fantastisk!
  – Carina

 • Svar
  Sus L. Hansen
  26. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig mest til at prøve Summer Revived, fordi jeg aldrig selv plejer at bruge sådanne produkter/ selvbrunere 🙂

 • Svar
  Anette Dahl Povlsen
  26. oktober 2015 den

  Godness body Oil den vil jeg rigtig gerne prøve ???

 • Svar
  pia sroka
  26. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig til at prøve UPLIFTED+, lyder til at være lækker. 🙂

 • Svar
  Kfg
  26. oktober 2015 den

  UPLIFTED

 • Svar
  Lene Pedersen
  26. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig til at prøve dem alle! Men måske en lille smule mere til at prøve Hand treatment fra Goddess serien 🙂

 • Svar
  Åse Lejbølle
  26. oktober 2015 den

  Jeg vil rigtig gerne prøve UPLIFTED+.

  Gh Åse

 • Svar
  Rikke Marie
  26. oktober 2015 den

  Godness hand treatment vil jeg glæde mig allermest til 🙂

 • Svar
  Eva Jensen
  27. oktober 2015 den

  Jeg ville elske at prøve godness serien. Nok især olie og hand treatment 😀

 • Svar
  Sille T
  27. oktober 2015 den

  Vil jo gerne vinde hele herligheden 🙂 Det er jo sådanne lækre produkter. MEEEEEN, hvis der endelig skal vælges, ville det være Body Oil. Krydser fingre rigtig meget 🙂

 • Svar
  Dina T
  27. oktober 2015 den

  Det er jo nogle skønne produkter allesammen. Glæder mig vildt meget til at kunne prøve Youthfull Vitality ( altså hvis jeg nu bliver den heldige vinder) Det ville være så skønt at kunne afprøve nye produkter, især i kommende vinter måneder .

 • Svar
  Dorthe Bille
  28. oktober 2015 den

  Godness-serien er vist lige noget for mig. Især Body Oil tror jeg min krop vil sætte stor pris på

 • Svar
  Stine
  28. oktober 2015 den

  Godness hand treatment 🙂

 • Svar
  Bettina Jensen
  28. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig mest til at afprøve Godnes serien 🙂

 • Svar
  Rikke
  28. oktober 2015 den

  Har aldrig været blegere og glæder mig derfor til at prøve ‘Summer revived’ produkterne! Krydser alt jeg har 🙂

  Tror halvdelen af produkterne skulle gå til selvforkælelse, og den anden halvdel skulle indgå i den årlige adventskalender til min mormor, da hendes absolut yndlingsmærke er Dove 🙂

 • Svar
  Mie K
  28. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig til at prøve hand treatment’en, fordi du anbefaler den, og fordi mine hænder er så tørre allerede nu.

 • Svar
  Birgitt Pedersen
  28. oktober 2015 den

  YOUTHFUL VITALITY

 • Svar
  HeLene
  28. oktober 2015 den

  De ser alt så spændende ud, men UPLIFTED+ glæder jeg mig til at prøve da jeg hørt godt om den og godt kunne tænke mig et LIFT (i krop og sind) på de mørke morgener vi har fremfor os nu! Skøn blog!

 • Svar
  Simone
  28. oktober 2015 den

  Super lækker konkurrence! Jeg vil glæde mig til, at prøve deres Body Oil, det tror jeg min hud ville elske! Jeg krydser fingre:-)

 • Svar
  Camilla A
  28. oktober 2015 den

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg vil glæde mig til at prøve “SUMMER REVIVED” og tilføre min vinterblege hud en skøn kulør. 🙂

 • Svar
  Malene R
  28. oktober 2015 den

  Jeg vil glæde mig til at prøve Godness serien 🙂

 • Svar
  Susanne Nørrelykke Petersen
  28. oktober 2015 den

  Wow altså, sikke en gevinst :). Jeg vil glæde mig til at prøve det hele og især YOUTHFUL VITALITY 🙂

 • Svar
  Mark
  28. oktober 2015 den

  UPLIFTED+!

 • Svar
  Mia F
  28. oktober 2015 den

  Helt sikkert den lækre bodylotion, er sikker på den bliver et hit til den tørre vinterhud 🙂

 • Svar
  Mai O.
  28. oktober 2015 den

  Den der bodyoil skulle være nice – og dén ville jeg glæde mig mest til at prøve 🙂

 • Svar
  Christina / Krummes Krummelurer
  28. oktober 2015 den

  Handtreatment, tror jeg jeg glæder mig mest til at prøve 🙂

 • Svar
  Charlotte Højbjerg
  28. oktober 2015 den

  Glæder mig mest til at prøve… DET HELE!
  ELSKER Dove og alle deres produkter, så er altid klar på at prøve flere af deres, uden tvivl, fantastiske produkter!

  Følger dig på Bloglovin

 • Svar
  KARINA SØRENSEN
  29. oktober 2015 den

  <3 <3 <3 virkelig den smukkeste gave & tanke <3 <3 <3 Jeg ønsker mig af hele mit hjerte at vinde " SUMMER REVIVED " fordi jeg er ægte rødhåret og bliver aldrig brun , kun rød og altid solskoldet , kæmpe knus & tanker herfra Ribe <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan &håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig <3 <3 <3

 • Svar
  Maja
  29. oktober 2015 den

  Olien eller håndcremen! 2 ting jeg virkelig godt kunne bruge 😀

 • Svar
  Laura P
  29. oktober 2015 den

  Jeg glæder mig mest til at prøve olien.

 • Svar
  Pia Eriksen
  29. oktober 2015 den

  UPLIFTED

 • Svar
  Katrine Bjarnhof
  29. oktober 2015 den

  Følger dig jo allerede ;o)

  Jeg er mest interesseret i Uplifted+ produkterne. Synes, de lyder utroligt spændende, så det ville da være fedt at prøve dem!

  Katrine Bjarnhof

 • Svar
  Lise Friis
  29. oktober 2015 den

  Det må være antiage cremen youthfull vitality 🙂

 • Svar
  Vivi Holm Hansen
  29. oktober 2015 den

  ? Lyder som Youthful Vitality er lige hvad min 42-årige hud har brug for..
  ?? Tak for en god blog..
  Mvh. Vivi
  vivihh73@live.com

 • Svar
  Lou
  29. oktober 2015 den

  Følger dig og har givet dig et hjerte <3
  Jeg vil glæde mig til at prøve dem alle, men særligt body oil da jeg har hørt godt om den igennem venner og bekendte, men endnu ikke prøvet den.

 • Svar
  Anette Ninon
  30. oktober 2015 den

  Uplifted ville være så skønt for min hud.

 • Svar
  Maria
  30. oktober 2015 den

  Youthful vitality!!

 • Svar
  Rebecca Stepanovna
  31. oktober 2015 den

  Ud af alle de skønne produkter, må jeg nok erkende at jeg ville glæde mig mest til Summer revived.
  Er bare ikke glad for vintermånederne, og tan-lines der stille svinder ind, haha. 🙂

 • Svar
  Nanna Lykke Kristensen
  31. oktober 2015 den

  Den der body-oil lyder helt fantastisk – den ville jeg vildt godt prøve! 🙂

 • Svar
  marianne lykke nielsen
  31. oktober 2015 den

  handtreatment
  marianne.lykke@gmail.com

 • Svar
  Stephanie
  1. november 2015 den

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve “Summer Revived”. Har aldrig gjort meget brug af selvbruner, men jeg kunne godt tænke mig at forsøge igen.

 • Svar
  Kristina
  1. november 2015 den

  Jeg ville glæde mig mest til at prøve Summer revived! 😀
  Det giver virkelig selvtilliden et boost når man har en lækker brun glød! <3

 • Svar
  Katrine K
  2. november 2015 den

  Jeg vil gerne prøve det hele, men især hand treatment og så vil jeg se om jeg kan finde ud af selvbruneren 🙂

 • Svar
  Katrine Binns
  3. november 2015 den

  den goodness body Oil vil keg meget gerne prøve ?

 • Svar
  Helle bøgebo
  4. november 2015 den

  uplifted , tyngdekræften er begyndt at melde sig i huden , ønsker dig en dejlig dag <3

 • Svar
  Helle Dannemand
  4. november 2015 den

  Hand Treatment. Håndcreme er noget af det, jeg bruger allermest af, så det ville jeg være mest spændt på at prøve.

 • Svar
  Diana Kristensen
  6. november 2015 den

  Det må være Uplifted – jeg er sikker på det må være noget for mig?? Lækker præmie??

 • Svar
  Nadja
  6. november 2015 den

  Ville gøre ren lykke 🙂

 • Svar
  Ninna Pedersen
  6. november 2015 den

  Glæder mig til at prøve body lotion, summer revided 🙂

 • Svar
  Jan K.
  7. november 2015 den

  Jeg glæder mig mest til, at prøve Hand Treatment, til mine vinter trætte hænder. ;o)

 • Svar
  Maja Holmgren
  7. november 2015 den

  Hand treatment helt klart!
  Mine hænder bliver så tørre om vinteren! 🙂

 • Svar
  Daniella lind
  7. november 2015 den

  Upliftet vil jeg rigtig gerne prøve

 • Svar
  Marianne Juhl
  8. november 2015 den

  Hand treatment vil jeg hjertens gerne til mine tørre hænder.

 • Svar
  Trine jh
  8. november 2015 den

  Glæder mig mest til at prøve goodness kropsolien 🙂

Skriv svar