Goodiebox by Magasin #37 Oktober // From me to me

Dove | DermaSpa serien

DSC_0845 DSC_0884Jeg har i det sidste stykke tid testet den nye Dove DermaSpa serie hvori der er fire forskellige produktvarianter. Til sidst i indlægget har en af JER mulighed for at vinde hele serien og prøve den selv. 🙂

GODNESS³: Findes i fire varianter – Body Lotion (200 ml vejl. udsalgspris 59,95), Body Oil (150 ml vejl. udsalgspris 79,95), Body Creme (300 ml vejl. udsalgspris 69,95) og Hand Treatment (75 ml vejl. udsalgspris 39,95). Det er en fugtgivende, oliebaseret serie beregnet til tør hud. De har en duft af cremet vanilje, saftig kokos og musk, samt noter af sprød citrus, energigivende ingefær og frugtagtig æble, fresia og mandler. Serien her dufter fantastisk og især musk er en duft man bemærker. Det dufter sødt og frisk på samme tid. Virkelig en fornøjelse. Produkterne er lette og svøber huden ind i dejlig fugt uden at fedte (med undtagelse af et som jeg kommer til senere i indlægget). Body cremen er mere fed i det ende de andre produkter, men den føles ikke fed når den absorbere.

UPLIFTED+: Denne variant indeholder satin-gele og Cell-Moisturisers hvilket giver en opstrammende effekt på huden. Igen et produkt der føles rart og let på huden uden at fedte. Giver god fugt til huden. Dufter af liljer og agurk, opfrisket med grønne violblade, samt sensuel sandeltræ indonesisk patchouli og sød musk. Jeg elsker at læse alle de duft noter der er i produkter og så sammenligne med hvad jeg selv får indtryk af. Her er det igen – ifølge mine duftesanser – musk der er dominerende, samt sandeltræ. (200 ml vejl. udsalgspris 59,95)

YOUTHFUL VITALITY: Anti-age cremen til moden hud. Ved hjælp af formuleringens kombination af vitaliserende serum, fugtgivende midler, naturlig peelingeffekt og “blurringseffekt” tilføres spændstighed og elasticitet til den modne hud så den kommer til at føles spændstig og silkeblød. Duftnoterne er sommerlig duft af hindbær, mandarin kombineret med roser, geranium og nellike med bløde noter af macadamia, vanilje og sandeltræ. Denne creme dufter mere mild end hvad jeg oplevede med de andre hvilket stemmer godt overens med hindbær som altid har en mild og afdæmpet duft. Hertil bemærkes noter af sandeltræ også. Den er ganske udemærket men mest til gavn for min mor med anti-age “effekten”. (300 ml vejl. udsalgspris 69,95)

SUMMER REVIVED: Findes i to varianter – Fair Body Lotion (200 ml vejl. udsalgspris 59,95) og Dark Body Lotion (200 ml vejl. udsalgspris 59,95). Et let selvbrunende produkt der tilfører fugt, giver silkeblød hud og giver en naturlig sommerglød. Da jeg var yngre brugte jeg altid selvbrunere fra Dove. Jeg har altid været tilfreds og det er også tilfældet her. Man efterlades med en afdæmpet men naturlig glød. Denne selvbruner gør hellere ikke en orange. Jeg bruger den til lys-medium hud og vil bruge medium-mørk omkring sommertid. 🙂

MIN(E) FAVORIT(TTER): Mine favoritter ud af hele DermaSpa serien er Body Oil og Hand Treatment fra Goddess³ serien. Krops olien er meget fedtet, hvilket normalt ikke er mig, men den giver simpelthen den lækreste følelse på huden og efterlader den blød og lækker når den er absorberet. Udover det dufter den bare ubeskriveligt lækkert. Den er en fornøjelse at tage på efter badet. Den anden favorit er håndcremen, som også dufter fantastisk og føles som silke når man smører den ud i hænderne. Den absorberer hurtigere end man når at påføre den hvilket er et stort plus. Og så er den enormt fugtgivende. 

KONKURRENCE & REGLER:
Hvis I har lyst til at vinde disse lækre produkter selv skal I blot følge mig på Bloglovin’ samt smide en kommentar herinde med hvilket produkt I glæder jer mest til at prøve fra serien! 🙂 Konkurrencen slutter den 8 november kl. 20:00 og en vinder vil derefter blive offentliggjort. Konkurrencen gælder for danske adresserHeld og lykke. 😀

* VINDEREN AF KONKURRENCEN:
Tak for jeres deltagelse og interesse i konkurrencen! Der er udtrukket en vinder:

CARINA || CARINALIVING.BLOGGERSPOINT.DK
Uha, det lyder til at være nogle lækre produkter. Men hvis jeg absolut skulle vælge så må det blive håndcremen fra Goddess-serien. Jeg elsker håndcremer ? især med den kulde vi går i møde pt ? og den måde du får beskrevet duften: det lyder fantastisk!
? Carina

TILLYKKE Carina! Du bedes skrive mig en mail eller kontakte mig inde på bloggens facebook side så jeg kan få dine oplysninger og du kan få tilsendt din præmie af lækre Dove produkter! 😀

Produkterne er sponsoreret på den måde at jeg har fået lov til at udlodde produkt-serien

77 kommentarer

 • Trine jh

  Glæder mig mest til at prøve goodness kropsolien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Hand treatment vil jeg hjertens gerne til mine tørre hænder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella lind

  Upliftet vil jeg rigtig gerne prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holmgren

  Hand treatment helt klart!
  Mine hænder bliver så tørre om vinteren! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan K.

  Jeg glæder mig mest til, at prøve Hand Treatment, til mine vinter trætte hænder. ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna Pedersen

  Glæder mig til at prøve body lotion, summer revided 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Ville gøre ren lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kristensen

  Det må være Uplifted – jeg er sikker på det må være noget for mig?? Lækker præmie??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hand Treatment. Håndcreme er noget af det, jeg bruger allermest af, så det ville jeg være mest spændt på at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle bøgebo

  uplifted , tyngdekræften er begyndt at melde sig i huden , ønsker dig en dejlig dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Binns

  den goodness body Oil vil keg meget gerne prøve ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg vil gerne prøve det hele, men især hand treatment og så vil jeg se om jeg kan finde ud af selvbruneren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg ville glæde mig mest til at prøve Summer revived! 😀
  Det giver virkelig selvtilliden et boost når man har en lækker brun glød! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve “Summer Revived”. Har aldrig gjort meget brug af selvbruner, men jeg kunne godt tænke mig at forsøge igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Lykke Kristensen

  Den der body-oil lyder helt fantastisk – den ville jeg vildt godt prøve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Stepanovna

  Ud af alle de skønne produkter, må jeg nok erkende at jeg ville glæde mig mest til Summer revived.
  Er bare ikke glad for vintermånederne, og tan-lines der stille svinder ind, haha. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Youthful vitality!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Uplifted ville være så skønt for min hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Følger dig og har givet dig et hjerte <3
  Jeg vil glæde mig til at prøve dem alle, men særligt body oil da jeg har hørt godt om den igennem venner og bekendte, men endnu ikke prøvet den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Holm Hansen

  ? Lyder som Youthful Vitality er lige hvad min 42-årige hud har brug for..
  ?? Tak for en god blog..
  Mvh. Vivi
  vivihh73@live.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Friis

  Det må være antiage cremen youthfull vitality 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger dig jo allerede ;o)

  Jeg er mest interesseret i Uplifted+ produkterne. Synes, de lyder utroligt spændende, så det ville da være fedt at prøve dem!

  Katrine Bjarnhof

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UPLIFTED

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Jeg glæder mig mest til at prøve olien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olien eller håndcremen! 2 ting jeg virkelig godt kunne bruge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 <3 <3 virkelig den smukkeste gave & tanke <3 <3 <3 Jeg ønsker mig af hele mit hjerte at vinde " SUMMER REVIVED " fordi jeg er ægte rødhåret og bliver aldrig brun , kun rød og altid solskoldet , kæmpe knus & tanker herfra Ribe <3 <3 <3 jeg krydser alt hvad der krydses kan &håber virkeligt inderligt heldet også snart kan ramme mig <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig mest til at prøve… DET HELE!
  ELSKER Dove og alle deres produkter, så er altid klar på at prøve flere af deres, uden tvivl, fantastiske produkter!

  Følger dig på Bloglovin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Handtreatment, tror jeg jeg glæder mig mest til at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Den der bodyoil skulle være nice – og dén ville jeg glæde mig mest til at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Helt sikkert den lækre bodylotion, er sikker på den bliver et hit til den tørre vinterhud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  UPLIFTED+!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Wow altså, sikke en gevinst :). Jeg vil glæde mig til at prøve det hele og især YOUTHFUL VITALITY 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Jeg vil glæde mig til at prøve Godness serien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg vil glæde mig til at prøve “SUMMER REVIVED” og tilføre min vinterblege hud en skøn kulør. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Super lækker konkurrence! Jeg vil glæde mig til, at prøve deres Body Oil, det tror jeg min hud ville elske! Jeg krydser fingre:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  De ser alt så spændende ud, men UPLIFTED+ glæder jeg mig til at prøve da jeg hørt godt om den og godt kunne tænke mig et LIFT (i krop og sind) på de mørke morgener vi har fremfor os nu! Skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitt Pedersen

  YOUTHFUL VITALITY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg glæder mig til at prøve hand treatment’en, fordi du anbefaler den, og fordi mine hænder er så tørre allerede nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Har aldrig været blegere og glæder mig derfor til at prøve ‘Summer revived’ produkterne! Krydser alt jeg har 🙂

  Tror halvdelen af produkterne skulle gå til selvforkælelse, og den anden halvdel skulle indgå i den årlige adventskalender til min mormor, da hendes absolut yndlingsmærke er Dove 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Jensen

  Jeg glæder mig mest til at afprøve Godnes serien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Godness hand treatment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Godness-serien er vist lige noget for mig. Især Body Oil tror jeg min krop vil sætte stor pris på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina T

  Det er jo nogle skønne produkter allesammen. Glæder mig vildt meget til at kunne prøve Youthfull Vitality ( altså hvis jeg nu bliver den heldige vinder) Det ville være så skønt at kunne afprøve nye produkter, især i kommende vinter måneder .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille T

  Vil jo gerne vinde hele herligheden 🙂 Det er jo sådanne lækre produkter. MEEEEEN, hvis der endelig skal vælges, ville det være Body Oil. Krydser fingre rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg ville elske at prøve godness serien. Nok især olie og hand treatment 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Godness hand treatment vil jeg glæde mig allermest til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg vil rigtig gerne prøve UPLIFTED+.

  Gh Åse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Jeg glæder mig til at prøve dem alle! Men måske en lille smule mere til at prøve Hand treatment fra Goddess serien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kfg

  UPLIFTED

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg glæder mig til at prøve UPLIFTED+, lyder til at være lækker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Godness body Oil den vil jeg rigtig gerne prøve ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig mest til at prøve Summer Revived, fordi jeg aldrig selv plejer at bruge sådanne produkter/ selvbrunere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, det lyder til at være nogle lækre produkter. Men hvis jeg absolut skulle vælge så må det blive håndcremen fra Goddess-serien. Jeg elsker håndcremer – især med den kulde vi går i møde pt – og den måde du får beskrevet duften: det lyder fantastisk!
  – Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godness body oil må være den jeg glæder mig mest til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Hand Treatment – Mine hænder bliver altid tørre i vinterhalvåret. Og Summer Revived fordi benene allerede nu trænger til lidt farve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg vil allerhelst prøve YOUTHFUL VITALITY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie A.

  Goodness bodylotion tror ville gøre godt for mine ben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie P

  Det må helt sikkert være body Oil, elsker virkelig olier!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina B. Jensen

  Jeg elsker Dove-duften og vil elske at fedte mig ind i den nye body oil. Min hud er meget krævende her i vintermånederne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Håndcremen til de tørre vinter hænder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Olien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Godness olien lyder lækker og så er jeg bare fan af olier 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Upliftet +

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg vil glæde mig mest til at prøve Uplifted+

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve kropsolien til mine tørre ben og arme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Sidor

  Uplifted+, selvom alle lyder fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Jeg vil glæde mig til at prøve hånd cremen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil SÅ gerne prøve Godness-serien! Især den der Body Oil lyder fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sam Madeleine Athena

  Uuuh, ville glæde mig til det hele, men især Summer revived, kunne jeg nok rigtig godt bruge nu, hvor jeg er ved at blive rigtig vinterbleg <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin petersen

  Jeg glæder mig til at prøve Uplifted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Bech

  Helt sikkert YOUTHFUL VITALITY – den vil min hud uden tvivl have gavn af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Uplifted lyder som om det er noget for mig – men jeg bruger også en del olie !
  Og ned jeg fatter heller ikke save – der er ingen respons på det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  ville elske at prøve denne YOUTHFUL VITALITY og de andre og ja har heller ikke rigtig forstået det save system men trykkede på det røde hjerte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Jeg fatter altså også hat af “save” systemet. Men jeg har gjort mit bedste =)
  Jeg glæder mig især til at prøve Youthful vitality!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie marland

  Olien!
  Jeg har prøvet at trykke save mange gange, men den vil ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox by Magasin #37 Oktober // From me to me