Makeup Revolution | Newtrals vs Neutrals palette + swatches

Royal Copenhagen | Japan haul

Royal Copenhagen JapanSom jeg for lang tid siden i et andet indlæg skrev, så har de monster fede Royal Copenhagen sager i Japan! Der er desværre blevet sagt fra RC at vi ikke skal regne med at tingene bliver lanceret i Danmark. Hvorfor, ved jeg ikke, da det ville sælge super godt. Der er virkelig nogen eftertragtede sager. 🙂 Jeg har dog været svineheldig, at få en pakke hjem fra Japan med lidt forskelligt Royal Copenhagen service som jeg længe havde sukket efter.

Royal Copenhagen Japan Mussel VaseRoyal Copenhagen musselmalet riflet vase (lille)

Royal Copenhagen Japan GlasRoyal Copenhagen vandglas

Royal Copenhagen Japan Ildfast skålRoyal Copenhagen Ildfaste skåle (lillemellem)

Royal Copenhagen Japan Bogstav Kop Alphabet MugRoyal Copenhagen Bogstav kop

Jeg har fået en musselmalet vase i lille størrelse hjem. Herhjemme fører de kun blå mega vaser i mellem og stor. Den er så fin denne lille vase. Så fik jeg to vandglas hjem med de fine blomster dekoreret på øverst. Ville gerne have flere, men jeg var så bange for, at de ville smadre på vejen. Dernæst har jeg købt to ildfaste skåle. En mellem og en lille. Den mellem vil jeg bruge til at opbevare varme madvarer i til middagsbordet. Fx kartofler, frikadeller, suppe, mm. Den lille troede jeg faktisk var stor nok til at kunne have en skål suppe i til en person, men den bliver lige lille nok. Men skal nok finde på noget, at bruge den til. Der findes også en stor termoskål som jeg godt kunne tænke mig. Men igen – jeg var bange for om det ville kunne nå helt frem uden at smadre. Sidst, har jeg købt en bogstav kop. Den har jeg ellers været rigtig skeptisk omkring. Synes den mindede en tand for meget om en børnekop. Men alligevel, tanken om min egen kaffekop med mit bogstav. Det har jeg saftsuseme hellere ikke fortrudt siden. Jeg bruger den HVER dag til kaffen og grebet om højhanks koppen er så lækkert. Så til jul ønsker jeg mig en højhanks kop mere – bare i almindelig musselmalet, da man jo ikke kan købe disse herhjemme.

Nu har jeg lagt links til sagerne under billederne. Når I kommer ind på hjemmesiden skal I nok lige højreklikke og oversætte siden til engelsk, for ellers er det ikke meget man forstår. Men så kan I selv se hvilke sager de har der til forskel fra her.  Har I noget RC fra Japan? Hvad synes I om sagerne? 

OBS! (Redigeret 15 februar 2016) God nyhed 🙂 Den musselmalet riflet vase 12 cm er på vej til Danmark og lander i butikkerne i maj. Så den kan I glæde jer til! Prisen kommer til at lyde på 699,95 kroner. Find den her.

Følg bloggen på de sociale medier og bliv opdateret om nye indlæg:
Facebook | Instagram | Bloglovin

33 kommentarer

 • Rebecca rasmussen

  Hej
  Hvad er målene på vandgalsene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mest læste indlæg på bloggen igennem de sidste par år er mit Royal Copenhagen Japan haul, hvor især koppen her er efterspurgt. Så det er dejligt at den kan købes på dansk jord. Jeg er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Mia

  Har du kontakter til en, der er i Japan stadig? Og er det korrekt forstået, at en bogstav kop kommer til at koste omkring 800 kr?
  Er nemlig på udkig efter en morgengave til min kommende mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Fie,

   Hvilken bogstav kop drejer det sig om og hvornår skal gaven gives? 🙂

   Kh Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Hej, jeg håber jeg kan finde én som kan hjælpe mig og sende fra Japan… Jeg vil være mere tryg ved ikke at skulle bruge en japansk shopper og min økonomi ville også være gladere 🙂 Håber I kan hjælpe! Mvh Elizabeth (jurapige@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Elizabeth,

   Hvilke ting er du på udkig efter?

   Kh Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Mia,
  Har du stadig kontakt til din shopper i Japan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Stine,

   Det var en fra Danmark der var på skole ophold derovre, så det var ikke en fra Japan 🙂 Men måske jeg kan hjælpe dig alligevel, hvad drejer det sig om?

   Kh Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Mia

  Hvordan fik du en til at sende fra japan var det en du kendte? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] af de mest populære indlæg her på bloggen er klart mit Royal Copenhagen japan haul fra sidste år. Så i og med at mange af jer er interesserede i Royal Copenhagen ligesom jeg selv, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • !!! Jeg er helt vildt fan, jeg må helt klart købe noget af det her med hjem næste gang jeg skal afsted. Omg!

  http://alexsjapan.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Ja vil jeg stærkt anbefale!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hej Mia,
  Sikke en lækker blog du har – jeg vil helt sikkert til at kigge mere forbi!
  Faldt over din blog, fordi jeg søgte på alphabet mug fra Royal Copenhagen. Jeg er ellevild med de krus!
  Kan jeg spørge dig hvad du ca. har givet for dit alphabet mug i danske kroner? 🙂
  Bedste hilsner, Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Anja
   Tusinde tak! 🙂
   De er også bare møg lækre de krus! Mit er fast kaffekop 😀
   Jeg gav cirka 390,- i danske kroner (så vidt jeg husker) men når fragt, told/moms kommer oveni lander prisen vidst på de omkring 800 kroner. Jeg købte så det andet her oveni, så på den måde kan man ikke sammenligne prisen. Knus Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Hej Mia

  Jeg har længe kigget på bla. den store musselmalede vasen og bogstavkoppen, så jeg er lidt nysgerrig på om du har købt fra den japanske side eller fået det via venner/bekendte? Og får du en indstilling, der hedder ‘oversæt’, når du højreklikker eller hvor finder du i så fald den engelske side, for det gør jeg desværre ikke ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Malou
   Jeg kendte en der købte det og sendte det til mig 🙂 Men hvis du søger på “Japan shopper” på google kan man få den mulighed også. Dog skal man være forberedt på at betale en god slat penge. Mht oversættelse højreklikkede jeg og trykkede translate/oversæt, ellers kopiere hjemmesiden og sæt ind i google translate 🙂 Knus Mia

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  åh har så gerne ville have den vase, men har aldrig kunne finde den. Hvordan fik du bestilt hjem? 🙂 Kan slet ikke finde rundt på den hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Fik en til at sende tingene til mig. Man kan desværre ikke bestille fra hjemmesiden. Men man kan få japanske shoppere til at købe og sende for en hvis du søger på “Japan shopper” på google. Og hvis du sætter hjemmesidens URL adresse ind i google translate kan du få oversat siden til dansk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Line
   Good news! Vasen lander snart på det danske marked 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • What!? Hvordan får man fat i sådanne lækkerier!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Kende en i Japan eller få hjælp af en japansk shopper 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • WHAT!? Det er jo mega lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, så smukke sager du har anskaffet dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, bor i Hong Kong indtil jul, så skal da lige have taget et kig nærmere på deres hjemmeside, før jeg skal hjem. De ville jo være perfekte til julegaver (;
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Håber du fik købt lidt lækkerier! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia // www.blogaboutmia.dk

  Hej Martin!

  Tak for din besked.
  Det er rigtig pænt af dig, det vil jeg gerne tage imod 🙂

  Kan du skrive mig en mail – så kan vi skrive videre der?
  miasunivers(@)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Hej Mette
   Nej, økonomien har desværre ikke været til det 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe O.

  SÅ fine sager! Jeg er voldsomt misundelig.. 😉
  Har du bare bestilt inde på siden – og hvad med told, egentlig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Jeg fik en til at sende det fra Japan 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup Revolution | Newtrals vs Neutrals palette + swatches