Yves Rocher | Botanical Eye Pencils

MoYou Marshmallow Stamper

DSC_0456 depend mani 2depend mani 3Det var en sand krise der ramte, da jeg for ikke så længe siden opdagede, at min stamper var ved at nå sine sidste dage. Den var ikke god mere, den takkede pænt af. Det gav mig mulighed for at kigge efter de Marshmallow stampers som MoYou har lavet. De ser så lækre ud, og jeg har – indtil videre – kun læst positivt om dem. Det eneste er, at folk lige i starten, oplever at den har svært ved at samle mønster op. 🙂

Den søde Mette fra Beautypower.dk anbefalede mig, at jeg lige så vel kunne prøve den non-sticky version som den sticky (vil nemlig helst have en klistret satan, de er så gode til at samle mønster pænt op) da den egentlig var klistret på niveau med den anden. Da jeg fik stamperen ind af døren, var jeg positivt overrasket ved første blik. Puden er rigtig klistret og grebet om stamperen føles rigtig behageligt.

Normalt når jeg får en ny stamper, skal den enten lige files lidt eller køres over med ren acetone for at den kommer rigtig i omdrejninger. Men jeg tænkte, at give den et forsøg uden, da jeg netop havde læst andre opleve problemer med opsamling af mønster. Jeg gav mig i kast med det, og den samlede lige så fint op og den omklamrer sig virkelig til neglen, så mønsteret kommer flot og rent over på neglen. I kan jo selv se resultatet på de to negle billeder.

Jeg er desuden begyndt, når jeg skal rense stamperen for overskydende lak, at bruge en fnug rulle eller tape til at klistre det af, i stedet for at rense over med acetone, hvilket nok spiller en væsentlig rolle for hvor længe sådan en pude kan holde. Til stamperen medfølger et sødt lille skraber kort til at skrabe over lakken på pladen. Jeg er ovenud tilfreds og det her er min favorit stamper jeg har prøvet indtil videre. 🙂 Til neglene har jeg brugt nr. 464 som base. En mørk, blodrød farve og til at stampe har jeg brugt nr. 4043 fra metallic kollektionen. Begge lakker er fra Depend. Find stamperen her. Hvad synes I? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher | Botanical Eye Pencils