Goodiebox #36 // September

(LUKKET) Vind farvede linser fra Alensa.dk

konkurrence alensaJeg har glædet mig til denne fødselsdags konkurrence i forbindelse med bloggens 3 års fødselsdag! Jeg elsker, som mange ved, makeup! Jeg elsker at prøve mig frem med flot makeup, og til det giver en flot øjenfarve altså lige det mere. Derfor valgte jeg at takke ja tak til farvede linser og fik dermed også mulighed for at forkæle jer. Der kommer snart et andet indlæg med de to andre sæt farvede linser, men inden da, kan én heldig læser (man skal altså være fast læser af bloggen for at kunne deltage!) vinde et sæt Stars & Jewel linser som I ser på billedet fra Alensa.dk.

Det er hydrogel linser uden styrke, som er holdbare i 90 dage fra første åbning. Med linserne følger linsevæske og et fint etui som linserne skal ned i om aftenen. Linserne rengøres og kommes i frisk væske. Man må ikke sove med dem på. De var svære at tage billeder af for at få ordentlig indblik i effekten, men som I kan bedømme ud fra billedet giver de en flot dekoration til egen øjenfarve. Linserne er nemme at arbejde med og især denne video er god at bruge til bedst mulig vejledning. 🙂

Regler:
Følg Alensa.dk på Facebook
Skriv en kommentar med hvilken anledning I vil bruge linserne

Konkurrencen slutter 18 oktober kl. 20:00
Vinderen vil blive offentliggjort på bloggens facebook side
Gælder danske adresser
God fornøjelse!

 Konkurrencen er sponsoreret på den måde at jeg har fået lov til at udlodde et sæt linser

9 kommentarer

 • Katrine Folmann von Arenstorff

  Jeg vil bruge linserne til fest og nytår. De er virkelig flotte og har aldrig set den slags linser først. Must have!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle H

  til bare at gøre hverdagen meget mere festlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På en date med kæresten 😀 Bare for sjov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Jeg ville bruge dem til nytår, men helt sikkert også til hverdag da de giver en mega fed effekt ♥ love

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Hmmm… Måske nytårsaften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil bruge dem nytårsaften, det ville være sjovt at have en anden øjenfarve, måske blå mine er brune. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia // www.blogaboutmia.dk

   Disse linser giver dekoration til din egen øjenfarve, søde Pia 🙂 Så du kan ikke skifte selve farven på dine øjne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Det kunne være sjovt at prøve,tror mest jeg ville bruge dem i festlige anledninger,men kunne også finde på at tage dem på til hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sharon :)

  Uuuuh, det er en mega fed konkurrence! 🙂
  Jeg er ikke sikker på, hvilken bestemt begivenhed jeg ville bruge dem til, men jeg synes det kunne være mega fedt at have dem på i byen eller en almindelig dag, for at prøve noget andet.
  Men hvis jeg skulle vælge, så tror jeg min fødselsdag nytår – det er i samme måned, så det ville jo være oplagt! 😀

  Jeg krydser alt hvad jeg kan og tillykke med de 3 år, søde Mia 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #36 // September