(LUKKET) Konkurrence: Bloggens fødselsdag

Goodiebox #36 // September

DSC_2194 DSC_2183Igen gik der ged i den med min goodiebox, så jeg modtog den senere end andre, og igen fik jeg desværre afsløret indholdet. En stor del af det, at modtage goodiebox, er altså overraskelsen. Jeg gider ikke vide hvad der er i før jeg får den selv. Men heldigvis var indholdet lækkert – september måneds tema er Beauty Icon. Lad os kigge nærmere på indholdet:

Lord & Berry Crayon Lipstick Ekstra Matte – Vejl. udsalgspris 150 kr.
Gilda Cosmetic Deep Clean Clay Mask – Vejl. udsalgspris 250 kr.
Inca Oil Pandora Oil – Vejl. udsalgspris 299 kr.
Teeez Cosmetics Easy On The Eyes Eyepencil – Vejl. udsalgspris 139 kr.
Goodiebox Eye Lash Curler – Vejl. udsalgspris 49 kr.

Jeg havde faktisk læst at en del var skuffet over denne boks. Men det kan jeg ikke helt forstå. Der er mærker der går igen, ja. Og selvfølgelig endnu en læbepen, men ellers synes jeg det er et godt indhold. Øjenvippebukker manglede jeg, og var selv på udkig efter, da jeg er igang med at lære at sætte kunstige øjenvipper på. Hårolie eeeeelsker jeg, det samme med en god dybderensende ansigtsmaske. Eyeliner bruger jeg ikke så tit, men denne ser ud til at være god. Ellers kan den gives i gave. 🙂 Hvad synes I om denne måneds indhold? 

1 kommentar

  • Har du fået mailen omkring ansigtsmasken? Den var havnet i min spam, men jeg så, at den var fra GB og der stod noget med vigtig info i emnefeltet. Masken er åbenbart ulovlig. Eller… Den indeholder et ulovligt stof 😀

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(LUKKET) Konkurrence: Bloggens fødselsdag