Il était un vernis

Nivea Micellar Water | + Konkurrence

Nivea Micellar Water DSC_1552 DSC_1553DSC_1554Sidste år lancerede Nivea en Micellar water til sensitiv hud. Micellar water er en rens til dem der ønsker en hurtig og effektiv renserutine. Det er over de seneste år blevet meget populært med disse rensevand og jeg er selv fan. Jeg synes Bioderma er godt, men det bliver for dyrt i længden, så jeg har faktisk, siden Nivea lancerede deres sidste år, været tilhænger af den. Nu er de kommet med to nye varianter på markedet: En til normal hud med E-vitamin og en til tør hud med mandelolie.

Jeg har prøvet og testet de to nye varianter og især været spændt på den til tør hud, da jeg har hang til tør hud i ansigtet og især ved kinderne. Den almindelige til sensitiv hud er rigtig effektiv og tørrer ikke huden ud eller genere.

Den til normal hud indeholder som skrevet E-vitamin som beskytter, styrker og plejer huden samt øger hudens evne til at regenere. Jeg synes den er behagelig og føles egentlig lidt som den til sensitiv hud.

Den til tør hud indeholder mandelolie som har en fugtighedsgivende og blødgørende effekt ved huden. Den efterlader huden ren, blød og næret. Denne har til forskel fra de andre den effekt på min hud, at den føles blød ved huden og flere timer efter eller dagen efter føles den stadig blød og ‘behandlet’. Det kan jeg rigtig godt lide.

Og hvis der sidder nogen derude og egentlig ikke forstår en fis af hvad micellar er og betyder så kan jeg fortælle at det er små oliemolekyler som omslutter og opløser partikler af snavs og makeup og derfor mildt, skånsomt og effektivt fjerfner både ens øjen- og ansigts makeup. 🙂 Ens for alle tre er at jeg synes de renser godt i dybden, og efterlader en følelse af ren hud.

Konkurrence
Hvis I synes det lyder spændende og I godt selv kunne tænke jer at prøve dem, er I så heldige, at jeg har fået lov til at udlodde disse tre varianter til en heldig læser! Hvis I gerne vil vinde skal i egentlig bare trykke på den blå like-knap i bunden af indlægget her og smide en kommentar hvor I skriver hvad I renser jeres ansigt for snavs og makeup med.

Konkurrencen slutter om 2 uger kl. 20:00 hvor jeg trækker en vinder som offentliggøres på bloggens facebook side. Gælder for danske adresser. God fornøjelse. 😀

Produkterne er sponsoreret på den måde at jeg har fået lov til at udlodde dem til konkurrence

37 kommentarer

 • […] Step 1 – Nivea Micellar Water: Det allerførste jeg gør er at jeg fjerner makeup med min makeupfjerner. Lige nu bruger jeg denne fra Nivea som er helt fin og jeg er også glad for at den ikke svier hvis man får det i øjnene. Den er dog ikke den bedste jeg har prøvet. Jeg synes ikke den fjerner makeuppen nær så hurtigt og nemt som mange andre rensevand jeg har prøvet. Læs tidligere blog indlæg her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Aagaard

  Jeg bruger en rensemælk og face scrub fra body nordic og en skintonic fra matas ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger nogen renseservietter med argon olie eller sådan, som jeg fandt billigt i en matas eller var det netto? Når jeg bruger mere tid på huden er tingene fra Raunsborg, mener jeg. Så intet “fancy” herhjemme :P.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tager min makeup af med Cliniques “Take the Day Off Makeup Remover”. Det er den bedste vandfast makeup-fjerner, jeg nogensinde har prøvet.

  Bagefter bruger jeg i øjeblikket Biotherms miccelar water, men du har helt ret; det bliver for dyrt i længden, så jeg har billigere alternativer stående, til når den er tom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det kommer an på om jeg har haft makeup på…. hvis ikke, er jeg nogle gange for doven til at rense det…. og hvis jeg har haft, er det lidt forskelligt. …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Rye Jensen

  Jeg har altid elsket Nivea ?
  Der er bare noget ved duften der minder mig om da jeg var lille og på ferie hos mine bedsteforældre.
  Jeg blev smittet af mine bedsteforældre og bruger selv idag Nivea til sensitiv hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Jensen

  Jeg bruger pt. en af Matas’ egne makeupfjernere, men har også en micellar water stående i skabet. Vil dog helt vildt gerne prøve den nye, da jeg virkelig synes jeg har haft svært ved at finde en som rent faktisk tager det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Normalt bruger jeg Waterproof Eye-makeup remover fra Nivea, lige nu bruger jeg Skin Perfecting Rich Cleansing Milk fra L’Oreal. Jeg er tilfreds med begge produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger en renseserie fra badeanstalten (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg bruger bare makeup fjerne servietter :p kunne være lækkert med noget nyt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Seloy

  Når jeg husker det (!) bruger jeg en lækker skum fra Neutral.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg bruger en renseskum i badet om morgenen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg har en micellar water fra apoteket (kan ikke huske mærket) og en Vichy 3-1 🙂 Jeg vil rigtig gerne prøve Niveas Micellar water 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger faktisk Niveas 3-i-1 til sensitiv hud og efterfølgende børster jeg ansigtet med min Clarisonic og den tilhørende creme, så jeg kommer rigtig i dybden 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg bruger rensemælk og thermal spring water fra Avène.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Garnier rensevand og Beauté Pacifique rensemælk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg bruger Matas Alt-i-en Ansigtsrens . 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg bruger Bioderma, men jeg kan desværre godt være lidt sløset med at få det gjort. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Jeg bruger en fra Garnier, som var med i Goodieboxen – når jeg altså husker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger Matas Striber Ansigtsvand til uren hud, da min hud stadig tror den er teenager! 🙂

  Har liket btw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg bruger en vaskeklud om morgenen og en vaske olie om aftenen. Til øjnene bruger jeg miscellar et eller andet.. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg bruger lige nu Niveas rencecreme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette S

  Jeg kan ikke få lov til at trykke på den blå knap – jeg tror, at det er noget med mine indstillinger på Facebook, men jeg liker dig derinde allerede 🙂

  Normalt bruger jeg en øjenmakeupfjerner fra Garnier og rens og creme fra Dermalogica. Når det skal gå stærkt, så har jeg Bioderma.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er selv fan af Niveas Essentials Micellar Water (Sensitive). Så meget, at både min mand og teenagesøn bruger den om aftenen, så det er ikke længe, at sådan en flaske får lov til at stå på badeværelseshylden hjemme hos os.
  Jeg vidste ikke, at de havde videreduviklet, så der nu er en trio 🙂 Så kan jeg måske få lov til at få min Sensitive for mig selv, for min mand kunne helt sikkert bruge den til tør hud, mens Teenageren får den til normal hud, da han – som så mange andre teenagere – har en lidt mere fedtet hud end os voksne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Jeg bruger den for bioderma og garnie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg bruger eucerin 3 i 1.men dentil tør hud lyder rigtig lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Rygaard

  Til hverdag bruger jeg matas alt-i-en rens og 2-fase makeup fjerne og når jeg har god tid bruger jeg en ansigtsrens fra avendo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Lige nu bruger jeg bare babyens vådservietter. Mega fy-fy… :X

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Holtegaard

  Jeg er ofte for doven til at rense mit ansigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Til at fjerne øjen makeup bruger jeg en hvid en fra Nivea og til ansigtet bruger jeg alt i en fra matas. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja Pedersen

  Når jeg er doven bruger jeg nivea cleansing wipes, da det er en hurtig måde at fjerne makeup på.
  Når jeg virkelig gerne vil forkæle min hud, så bruger jeg murad time release acne cleanser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger pt. en rens fra Minirisk, som jeg købte, fordi jeg var taget på weekend og havde glemt min rens derhjemme. Den var billig og ikke så stor, så gav den et try.. Men jeg er ikke begejstret.
  Nivea plejer jeg at være mere heldig med ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Aakerman

  Har faktisk ikke nået fast .Lige nu er det Matas

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha lækker giveaway! 😉
  Renser mit ansigt i en alt i en rens fra Sephora + min tonic fra matas til sensitieve skin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg bruger normalt Bioderma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  Til at rense øjenmakeup af, bruger jeg en øjenmakeupfjerner eller rensemælk, til ansigtsmakeuppen bruger jeg renseservietter, og til at rense huden generelt bruger jeg Niveas rensemælk og micellar water (til sensitiv hud) samt dag og nat creme i samme serie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  NÅR jeg orker det, bruger jeg Kanebo Sensai rensesæbe. Det er langt fra hver aften jeg får det gjort, så jeg vil gerne prøve micellar water. Det lyder nemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Il était un vernis