Depend 7day efterår 2015

Goodiebox #35 // August

Goodiebox August 2015Endelig fik jeg august måneds goodiebox. Der var gået ged i den, så jeg fik den senere end andre. Det var selvfølgelig ærgerligt, da jeg altid forventer boksen som en overraskelse og jeg ikke vil have det afsløret på instagram eller facebook. Men det røg desværre i vasken og jeg fik afsløret det alligevel. Men pyt. Lad os kigge på boksen som denne gang har temaet Handbag Essentials. ?

Indhold:
Emite Eyebrow Definer – Vejl. udsalgspris 165 kroner
Emite Angular Brow Brush –
Vejl. udsalgspris 150 kroner
Naobay Orange Juice Hand Cream –
Vejl. udsalgspris 99,95 kroner
Garnier BB Cream –
Vejl. udsalgspris 89,95 kroner
Mememe Lip Glide –
Vejl. udsalgspris 79,95 kroner
Nivea Invisible For Black & White Deodorant Roll-on –
Vejl. udsalgspris 34,95 kroner
Läkerol Strawberry Lime –
Vejl. udsalgspris 11,50 kroner
V6 Dental Og White Chewing Gum –
Vejl. udsalgspris 7,95 kroner

En fin boks med et varieret indhold til håndtasken. Dog har jeg ikke behov for at have øjenbryns produkter med i tasken, så det synes jeg ikke helt passer ind. Der ville en pudder og en pudderbørste måske være mere passende? Men ellers fint. Læbeproduktet ser så lækkert ud. Håndcremen har jeg hørt meget godt om, og deo’en lyder også lovende. 🙂 Hvad synes I om boksen? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend 7day efterår 2015