Netflix anbefalinger | Serier #1

Clean | Cashmere

DSC_1560Forhandles i en begrænset periode fra 3 september hos forhandlere af Clean. 60 ml, 595 kr.

Endnu en gang har CLEAN formået at bikse en duft sammen kombineret af duft noter der får os til at falde bagover af ren forelskelse. Fra 3 september fås denne nye skønhed, Clean Cashmere, i en begrænset periode hos de forretninger der forhandler CLEAN. 🙂

Cashmere er en elegant og sensuel duft der er inspireret af kashmirsweaters (deraf navnet) varme og luksuriøse følelse på huden. Af duft noter møder vi først og fremmest topnoter af Cedertræ-blad, Lime og Lavandin (det er en art af Lavendel). Hjertenoter er Mimoser, Jasmin og Guaiactræ. Basisnoter er Blød musk, Sandeltræ og Hvid ambra.

Den har en sensuel sød duft med en snert friskhed indover, og især musk dominere i duften, hvilket er vildt lækkert. Hvis I har set mit opslag på instagram (@frkmiaa) skrev jeg også at duften godt kunne minde om en blanding mellem de to clean dufte White Woods og Summer Sun. Man kan for øvrigt blande sine Clean dufte med stor velbehag, man kan virkelig overraske sig selv med personlige dufte der kommer ud af sådan  et mix. 🙂 Jeg vil anbefale at I tager et lille snif og bliver forført. Har I nogen dufte fra CLEAN? 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix anbefalinger | Serier #1