Nyt brand hos Nicehands.dk: Spar 30% på Appeal4 lakker

Netflix anbefalinger | Serier #1

Sons of AnarchyDet her er en serie jeg så tit er gået forbi på Netflix. Bare navnet og det lille thumbnail billede i sig selv, virkede kedeligt. Men en aften sad min kæreste og jeg og zappede rundt og så spurgte han om vi ikke skulle prøve at se den. Allerede efter 10 minutter, var vi fuldstændig slugt. Det er en af de fedeste serier jeg nogensinde har set. Den handler om en motorcykel bande der har et værksted hvor de laver biler for folk. Men ved siden af laver de en masse ballade og kører krig mod andre bander. De har en fod inde hos politichefen, som er deres gode ven, så de slipper nemt fra deres unoder. Undervejs sker en masse sjovt, alvorligt og også tragisk. Man både griner og græder i serien. Og så savler man altså også lidt. Do I need to say more? Jax og Juice! 😀 Giv den et forsøg og se den!

The Walking Dead: Igen en serie jeg aldrig havde troet jeg ville se. For zombier? Come on. Men atter en gang må jeg sluge det i mig og indrømme hvor fed en serie det er. Den fanger også hurtigt indenfor de første 10 minutter. Den handler om, at sheriffen i byen bliver skudt under en jagt af nogle kriminelle. Han ryger derefter i koma og da han vågner igen, er hele byen tom og fyldt med zombier. Han begynder at lede efter andre levende mennesker og bliver hjulpet på vej af en far og en søn, og herefter går jagten ind på at finde hans egen kone og søn som han ved er nået at flygte, da de fra deres hjem har taget familiens fotoalbums med dem. Så følger man ellers hvordan ham og andre levende klarer sig igennem. Den er virkelig spændende og jeg vil så gerne skrive en masse, men det kan man bare ikke uden at røbe for meget. Mine favoritter er Daryl og Glenn! 🙂

Orphan BlackSerien handler om forældreløse Sarah, der stjæler med arme og ben og ikke helt holder sig indenfor lovens rammer. Hun overværer et selvmord en dag med en pige der ligner hende selv på en prik. Hun tager hendes ejendele som kvinden stillede inden hun hoppede ud foran toget,  og overtager herefter hendes identitet for at tage hendes penge. Efterfølgende finder hun ud af at hun er klonet, ikke kun med den afdøde, Beth, men adskillige andre. Herfra følger man Sarah Manning når hun møder sine andre kloner/søstre og hvordan de sammen, i fællesskab, graver dybt ned efter sandheden om hele deres eksistens og liv. Skuespilleren Tatiana Maslany spiller selv alle 11 kloner man møder igennem serien og hun gør virkelig et kanon arbejde. Man tænker ikke over når man ser serien, at det faktisk er hende, allesammen, når klonerne er samlet i de forskellige scener. Hun er kanon til at spille forskellige karakterer. Og nøj hvor man både elsker og hader hendes kloner, heriblandt Cosima, Alison og Helena hvem hun spiller mest i serien. 😀 Kender I disse serier? Hvilke vil I anbefale? 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt brand hos Nicehands.dk: Spar 30% på Appeal4 lakker