Yves Rocher: #SpeakingColors

eBay køb | Brush Egg

DSC_0617 DSC_0613Jeg købte for noget tid siden dette smarte æg til at vaske mine børster på. Jeg bruger normalt min håndflade til at køre børsten rundt på indtil alt produkt er vasket ud, men det bliver lidt træls i længden og med dette ægs riller og små pigge er jeg sikker på at produktet bliver vasket 10 gange bedre ud af børsterne. Det er ikke så stort og det er kun til lige at holde med cirka to fingre. Men smart er det og billigt! Så kan man altid skifte det ofte ud, når det nu ikke koster mere. 🙂

Jeg har købt mit på eBay til cirka 9 kroner. Og nu vi snakker om at vaske børster – så gør I det vel forhåbentligt ofte, ikke? 😉 Jeg har før skrevet om hvordan jeg vasker mine makeup børster og hvad jeg bruger og sidst hvordan jeg opbevarer dem når de tørrer. 🙂 Hvordan vasker I jeres makeup børster?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher: #SpeakingColors