EBAY KØB

eBay køb | Brush Egg

15. august 2015

DSC_0617 DSC_0613Jeg købte for noget tid siden dette smarte æg til at vaske mine børster på. Jeg bruger normalt min håndflade til at køre børsten rundt på indtil alt produkt er vasket ud, men det bliver lidt træls i længden og med dette ægs riller og små pigge er jeg sikker på at produktet bliver vasket 10 gange bedre ud af børsterne. Det er ikke så stort og det er kun til lige at holde med cirka to fingre. Men smart er det og billigt! Så kan man altid skifte det ofte ud, når det nu ikke koster mere. 🙂

Jeg har købt mit på eBay til cirka 9 kroner. Og nu vi snakker om at vaske børster – så gør I det vel forhåbentligt ofte, ikke? 😉 Jeg har før skrevet om hvordan jeg vasker mine makeup børster og hvad jeg bruger og sidst hvordan jeg opbevarer dem når de tørrer. 🙂 Hvordan vasker I jeres makeup børster?

 • Svar
  Katrine Bjarnhof
  15. august 2015 den

  Ej, hvor sjovt! Jeg købte også sådan et æg for knap en måned siden, og har faktisk villet skrive om det længe! De er SÅ effektive. Tror, du bliver rigtig glad for det!

  Katrine Bjarnhof

 • Svar
  kathrine johansen
  15. august 2015 den

  Det er godt nok smart, det har jeg aldrig set før! Men er sikker på som du selv skriver, at produktet bliver vasket MEGET bedre søde!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Svar
  Vanessa
  18. august 2015 den

  Jeg har selv lige købt sådan et, og fået det ind af døren. Jeg skal vaske mine børster i morgen, og håber det bliver en del nemmere med det her brush egg 😀

Skriv svar