Tami & Il était un vernis

Yves Rocher: #SpeakingColors

DSC_1062 DSC_1073DSC_1072? Rose AzaléeBleu NigelleBleu VolubilisMentheRose DahliaGris AmoiseCitronArgent PailletéRose PerleRouge Imperial ?

Yves Rocher har for nyligt udgivet en stor håndfuld lakker – 50 for at være mere præcis – der er inspireret af planteriget. Lakkerne hedder #SpeakingColors og man må sige det er en farverig oplevelse. Jeg har modtaget 8 almindelige lakker og 2 med gel effekt samt 2 topcoats hvoraf den ene giver gel effekt og den anden shine. Dem med gel effekt giver som regel lidt ekstra shine og holdbarhed.

Normalt ville jeg have givet jer en bunke swatches på egne negle, men da jeg i sin tid fik disse lakker, var mine egne negle så trælse og jeg var rigtig træt af dem fordi de knækkede og jeg bøvlede med en neglerod. Så løsningen var altså at vise jer swatches på et neglehjul 🙂

Lakkerne er nemme at arbejde med, de er super pigmenterede og med deres brede børster er de næsten tilbøjelige til at dække helt og aldeles i et lag og strøg. Det er virkelig kvalitet man arbejder med her. Jeg har prøvet en lak fra Yves Rocher før som også var en succes, så jeg gik næsten ud fra at disse ville være på samme måde. Endda glimmerlakken ligger sig ordentligt uden  at lade alt glimmeren blive på børsten og klumpe på neglen, det stryger bare så fint over.

Jeg vil egentlig gerne swatche lakkerne og vise dem på egne negle, så det håber jeg at jeg kan få gjort indenfor nærmeste fremtid. De almindelige lakker koster 39,- og dem med gel effekt koster 59,-. Se hele udvalget lige herHvad synes I om farverne? Hvilken en er jeres favorit? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tami & Il était un vernis