Essie Negle Design

Tami & Il était un vernis

DSC_1458Jeg har leget lidt med to neglelak mærker som luxbeauty.dk netop har fået på deres shop. Det første mærke jeg vil vise jer, er det skotske mærke Tami nail polish. Mærket er 3-free og ikke testet på dyr. De er lige nu på tilbud til 89.10,- kroner (normalpris 99,- kroner). Kan også købes samlet.
Glenegales GlamourGleneagles Glamour: En lavendel/lyserød holo farve. Den er fyldt med mikroskopisk glitter der gør at teksturen føles ru. Det er en virkelig flot farve og den er nem at arbejde med og super pigmenteret. Her har jeg lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Kan købes her?
Lady of LomondLady of Lomond: En petroleum/grøn holo farve. Også denne er fyldt med mikroskopisk glitter der gør at teksturen føles ru. Ligeledes nem at arbejde med og super pigmenteret. Her er lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Rigtig flot farve. Kan købes lige her?
Skibo SunsetSkibo Sunset: Magenta/rød/dyb pink holo farve. Denne er jeg over my head over. Den er så vanvittig smuk og endnu flottere i virkeligheden. Denne er en almindelig holo til forskel fra de andre. Den er god at arbejde med og super pigmenteret. Der er lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Kan købes her?
DSC_1462Det næste mærke jeg skal vise jer, er det franske mærke Il était un vernis. Mærket er 5-free og dermed fri for DBP, formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og kamfer. Ydermere er mærket vegansk. Disse lakker koster 109,- kroner pr stk. Se det store udvalg af farver og neglepleje lige her.
HydregendaHydrangenda: En lyselilla holo lak med grå undertoner. Der er fint sølv mikro glitter i og et lækkert farveskift i solens stråler. Den var nem at arbejde med og rigtig pigmenteret. Her er lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Kan købes lige her?
Juggling Glass BallsJuggling Glass Balls: Sølv holografisk topcoat.  Denne lak kan anvendes alene og dækker helt ved 2 lag. Men ved at lægge et meget tyndt lag over en helt almindelig farve, kan den gøre alle farver til holo. Det har jeg demonstreret på min ringfinger over en almindelig lyserød neglelak. Så lækker farve og nem at arbejde med. Kan købes lige herHvad synes I om lakkerne? 🙂

Lakkerne er tilsendt til test

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Negle Design