NEGLELAK & LIR

Tami & Il était un vernis

13. august 2015

DSC_1458Jeg har leget lidt med to neglelak mærker som luxbeauty.dk netop har fået på deres shop. Det første mærke jeg vil vise jer, er det skotske mærke Tami nail polish. Mærket er 3-free og ikke testet på dyr. De er lige nu på tilbud til 89.10,- kroner (normalpris 99,- kroner). Kan også købes samlet.
Glenegales GlamourGleneagles Glamour: En lavendel/lyserød holo farve. Den er fyldt med mikroskopisk glitter der gør at teksturen føles ru. Det er en virkelig flot farve og den er nem at arbejde med og super pigmenteret. Her har jeg lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Kan købes her
Lady of LomondLady of Lomond: En petroleum/grøn holo farve. Også denne er fyldt med mikroskopisk glitter der gør at teksturen føles ru. Ligeledes nem at arbejde med og super pigmenteret. Her er lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Rigtig flot farve. Kan købes lige her
Skibo SunsetSkibo Sunset: Magenta/rød/dyb pink holo farve. Denne er jeg over my head over. Den er så vanvittig smuk og endnu flottere i virkeligheden. Denne er en almindelig holo til forskel fra de andre. Den er god at arbejde med og super pigmenteret. Der er lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Kan købes her
DSC_1462Det næste mærke jeg skal vise jer, er det franske mærke Il était un vernis. Mærket er 5-free og dermed fri for DBP, formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og kamfer. Ydermere er mærket vegansk. Disse lakker koster 109,- kroner pr stk. Se det store udvalg af farver og neglepleje lige her.
HydregendaHydrangenda: En lyselilla holo lak med grå undertoner. Der er fint sølv mikro glitter i og et lækkert farveskift i solens stråler. Den var nem at arbejde med og rigtig pigmenteret. Her er lagt 2 lag for at opnå denne dækkeevne. Kan købes lige her
Juggling Glass BallsJuggling Glass Balls: Sølv holografisk topcoat.  Denne lak kan anvendes alene og dækker helt ved 2 lag. Men ved at lægge et meget tyndt lag over en helt almindelig farve, kan den gøre alle farver til holo. Det har jeg demonstreret på min ringfinger over en almindelig lyserød neglelak. Så lækker farve og nem at arbejde med. Kan købes lige her♥ Hvad synes I om lakkerne? 🙂

Lakkerne er tilsendt til test

 • Svar
  Katrine Ringbæk
  13. august 2015 den

  Hvor er det bare nolge fine farve! Jeg er nok mest til den første petroleum/grøn farve, så fin!

  Kig endelig forbi min blog
  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

 • Svar
  Ida
  14. august 2015 den

  Det er godt nok nogle fine farver. Elsker at de er så lyse i farverne 🙂

 • Svar
  Il était un vernis | Blog About Mia
  15. september 2015 den

  […] vil, efter stor succes fra de forrige jeg viste jer, vise jer lidt flere lakker fra det franske mærke il était un vernis. Et mærke der formår at […]

Skriv svar