NEGLELAK & LIR

Nye akryl negle + rabat!

DSC_1304Så fik jeg endelig frisket mine negle op igen. De er lavet hos den dygtige Jeanette fra Exclusive Nails. Hun har atter en gang lavet et knald godt stykke arbejde. De to forrige gange har jeg fået lavet mandel negle, men denne gang valgte jeg firkantede. Planen er at bygge mine egne negle op til at blive stærke. Så næste gang skal jeg nok have forstærkning på, så mine egne kan vokse under. 🙂

Hvis I selv får lyst til at forkæle jer selv med nye negle, har Jeanette i hele August måned 15% rabat på behandlinger. I kan se behandlinger og priser på hjemmesiden. Nu skal jeg ihvertfald lege med lak og forskellige designs  Hvad synes I om mine nye negle? 

Relaterede indlæg

2 Kommentarer

 • Svar
  Cathrine
  2. august 2015 den

  Hvor er de bare fine, søde mia! 😀

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  3. august 2015 den

  Hvor er de flotte <3

 • Skriv kommentar