Fælles Fredag #19: Sommer, sommer og sol

Nye akryl negle + rabat!

DSC_1304Så fik jeg endelig frisket mine negle op igen. De er lavet hos den dygtige Jeanette fra Exclusive Nails. Hun har atter en gang lavet et knald godt stykke arbejde. De to forrige gange har jeg fået lavet mandel negle, men denne gang valgte jeg firkantede. Planen er at bygge mine egne negle op til at blive stærke. Så næste gang skal jeg nok have forstærkning på, så mine egne kan vokse under. 🙂

Hvis I selv får lyst til at forkæle jer selv med nye negle, har Jeanette i hele August måned 15% rabat på behandlinger. I kan se behandlinger og priser på hjemmesiden. Nu skal jeg ihvertfald lege med lak og forskellige designs ? Hvad synes I om mine nye negle? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #19: Sommer, sommer og sol