Råt til hjemmet: Kalkmaling

Fælles Fredag #19: Sommer, sommer og sol

DSC_1293Temaet i Fælles Fredag denne gang er Sommer, sommer og sol eller et Sommerminde. Jeg valgte førstnævnte, og til det tema hører neon farver. Neon er så fedt at bruge i sommerperioden og jeg havde næsten lige fået nye China Glaze hjem fra eBay.

DSC_1229 - KopiJeg valgte at lave gradient med alle fire farver og skifte imellem farve overgangene på neglene. Derefter stampede jeg med min nye BP-75 plade fra Born Pretty. Jeg anvendte desuden peel-off lim omkring neglene til at gøre clean-up nemmere, samt en ny stamper med en rigtig klistret pude, som fungerede vildt godt. Det overskydende lak som der var tilbage, fjernede jeg med min nye clean-up brush, som er super god pga tætte hår der glider nemt omkring neglebåndene. (Husk I kan få 10% på hele jeres køb ved brug af koden: MIAQ10). 🙂  Hvad synes I om designet? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Råt til hjemmet: Kalkmaling