Stila | Matte Mind Palette

Råt til hjemmet: Kalkmaling

PicMonkey CollageHvis man kigger rundt i danske hjem i dag, er langt de største beklædt med hvide vægge. På det seneste er det dog blevet in igen at have farve på væggen og gerne lidt unikt end bare en rød farve nede fra farvehandleren. Cahetu har æren af som de første i Danmark at sælge kalkmaling fra det islandske Kalklitir. Kalkmalingen kan købes i forskellige nuancer og giver et råt og unikt udtryk og I kan fornemme det lidt på billederne ovenover. Jeg selv kunne godt tænke mig det i stuen på den ene væg på hvor mit fjernsyn står og hvor jeg har nogen hvide billedhylder hængende. Det kunne give et fedt udtryk til min stue. Jeg vil, hvis jeg kan overtale min kæreste på et tidspunkt, vælge den grålige nuance “Emma”.

Der er lavet et blogindlæg hos Cahetu hvor der står mange flere informationer samt videoer til hvordan man bruger dette kalkmaling. Se indlægget lige her. Lidt kalkmaling og et råt spisebord i træ, det er lige det jeg mangler til at sætte prikken over i’et i min stue, hæhæ. Hvad synes I om denne slags maling? 🙂

2 kommentarer

 • Hvor ser fedt fedt ud 🙂 Har også selv været igang med det – også med den grålige farver 🙂 Elsker simpelthen resultatet i den rå stil! Og så er det jo super nemt at arbejde med 😀

  /Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er faktisk rigtig smukt med kalkmaling, især som du viser den med lidt farve i 🙂
  Det giver et helt andet look 🙂
  Min mor og jeg har mest brugt det i staldbygningerne, men kunne da være en idé at prøve inde også.
  God weekend til dig søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stila | Matte Mind Palette