MAKEUP & BØRSTER

Stila | Matte Mind Palette

18. juli 2015

STILA - MIND PALETTE 1 STILA - MIND PALETTEJeg elsker at se Youtube videoer med makeup looks og generelt følge Youtubere der har med skønhed at gøre. Gentagende gange har jeg set denne matte palette “Mind” fra Stila brugt i flere looks. Den er så breathtaking og efter at have set den omtalt efter utallige gange, måtte jeg klikke den hjem. Den er ikke billig, og det er også det der som regel stopper mig, men denne gang kunne intet stoppe mig (ligesom med Naked paletterne hæhæ).

Jeg købte den lige her på Beauty Bay til cirka 280 kroner. Siden er den dog steget lidt, men stadig på tilbud som det ser ud. Paletten er i en smuk guld emballage, virkelig en pryd for øjet. Selve paletten er en ud af fire i “serien” Eyes Are The Window. De andre paletter er blandt andet med mere pangfarver, glimmer, osv. Øjenskyggerne i denne, er som skrevet, allesammen matte og så er de super pigmenteret. Eller, så pigmenteret som matte nu en gang kan være. Der er ikke så meget spræl i dem som med fx glimmer øjenskygge. 😀 Hvis I kunne tænke jer swatches, vil jeg gerne lave nogen. Især den brændte orange, nederst i midten, er en af mine favoritter, sammen med den mørke aubergine farve anden øverst i højre side. Hvad synes I om paletten? Hvad er jeres yndlings palette?

 • Svar
  Cathrine
  18. juli 2015 den

  Ej hvor er den bare fin!

  // Cathrine
  http://www.tiiner.dk

 • Svar
  Susanne nielsen
  18. juli 2015 den

  Den ser bare rigtig lækker ud, virkelig gode farver, tror jeg vil kigge efter den

 • Svar
  Anne-Dorthe
  20. juli 2015 den

  Åh, hvor jeg altså elsker stilas paletter! Jeg har selv den der hedder “soul”, og jeg er SÅ vild med den 🙂

  http://www.annedortheandersen.dk

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   23. juli 2015 den

   Ja jeg har godt kigget på de andre – De er så fantastiske – Bare emballagen er to die for, synes jeg! 🙂

 • Svar
  Emma
  20. juli 2015 den

  Tror nok jeg må indrømme at jeg er forelsket.. selv indpakningen er jo “guld værd” 😉
  vil så meget gerne se mere til den orange farve og den øverste grå farve i midten 😀

  xoxo Emma
  http://byekk.blogspot.dk

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   23. juli 2015 den

   Følger din forelskelse 😀 Jeps – Jeg håber jeg kan få lavet nogle looks til bloggen, som noget nyt. Har dog lige døjet med noget allergi lignende i mine øjne, så det har været en lang healings proces med dem 🙂

 • Svar
  Camilla Christine
  21. juli 2015 den

  jeg dør………. WOW den er smuk! ÅH!

  //Camilla Christine ♥♥
  http://www.blogbycc.dk/

 • Svar
  Sara
  23. juli 2015 den

  Hold nu op, en fin palette! Og så tilmed med et super flot design – selvom det virker fjollet, så betyder et pænt design altså noget for mig i forhold til makeup. Man vil jo gerne have hele pakken 😉

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

Skriv svar