Goodiebox #34 // Juli

Gæsteblogger Maria // Inside Beauty

MariaHej til alle Mias skønne læsere. Mit navn er Maria og jeg blogger til dagligt på min elskede blog www.insidebeauty.dk. I dag skal det handle om hvordan du får en smuk hud. Jeg er helt tosset med neglelak, makeup, skønhedsprodukter og alle mulige andre tøsede ting. Men i dag handler det altså om hud!

Det lyder måske ikke så spændende, og måske gider du egentlig ikke lige at bruge tid på at rense ansigt morgen og aften, men det er vigtigere end du tror. Cremer er også ekstremt vigtige, men det behøver altså ikke og være cremer til flere tusinde kroner. Det er en smagssag, hvilken creme man vil investere i. Jeg har selv haft stor succes med Ole Henriksen og Marianne Tromborgs cremer, de er ikke ligefrem billige, men det er heller ikke noget af det dyreste.

Førhen ville jeg også bare gerne have det billigste af det billigste, men efterhånden gik det op for mig, hvor vigtigt det er, at man passer rigtig godt på sin hud. Du skal jo have den samme hud hele livet for pokker! Det kan måske ikke ses lige nu, at din hud ikke får den kærlighed den skal have, men jeg lover dig, det kommer til at kunne ses  på et tidspunkt.

Så her får du lige en masse tips, til en smuk og ren hud! Der findes da heller ikke noget bedre end en nyvasket, duftende og dejlig hud?

 1. Rens morgen og aften!

Ja, du skal rense ansigt. Ja, du skal også rense ansigt selvom du ikke har haft makeup på og selvom du måske ikke bruger makeup. Når du går rundt en hel dag bliver din hud automatisk bare beskidt. Så det er vigtigt, at få renset ansigtet grundigt både morgen og aften. Jeg bruger selv rensemælk efterfulgt af en rensevand. Rensemælken er en favorit, fordi når jeg anvender den, masserer jeg mit ansigt i små cirkelbevægelser, og det sætter gang i blodcirkulationen. Så for lige at afslutte mit renseritual, tørrer jeg mit ansigt med en vatrondel hvor jeg har rensevand på, så jeg får det sidste skidt af og eventuelt hvis der er noget overskydende af rensemælken.

 1. Poser under øjnene kan lindres med kolde kamilleteposer eller agurkeskiver. Lad dem hvile på øjnene i 4-5 minutter.
 1. Urenheder og bumser kan behandles med 1 dråbe tea tree-olie 2 gange om dagen. Olien virker ved at den er rensende og bakteriehæ
 1. Sukkeret er ikke din ven, det et fisk og frø derimod

Laks er rigtig godt, så spis gerne det hver dag. I fisk er der omegafedtsyrer og det smører huden, og det kan altså ses! Spis også masser af bønner, æg, frø og sådan. Men derimod er sukker rigtig skidt, drop sukker, rygning og solbadning. Sukker gør at din hud begynder at slå folder og krølle. Jo ældre du bliver, jo værre bliver det.

 1. Drik masser af vand!

Vand har meget stor betydning for din hud! Det renser ud og holder din hud smuk. Det er selvfølgelig vigtigt, at du drikker en masse vand, men det er også vigtigt at du spiser vand! Det kan du gøre ved at spise frugter, grøntsager m.m.

Den kendte mand Dr. Howard Murad har udtalt følgende: ?Eat your water?.

 1. Sov og undgå stress

Det viser sig lynhurtigt på din hud, hvis du stresser. Det kan også sagtens ses om du får nok søvn. Sørg for at få sovet cirka 7,5 time hver nat. Det er sundest for din krop, hvis du går i seng omkring 22-tiden, da det faktisk er timerne før kl. 24 der tæller. Mange mennesker stresser også selvom det ikke er nødvendigt, træk vejret dybt og lav eventuelt en liste over de ting du skal nå, hvis du ikke kan overskue det og planlæg! Det hjælper mere end man tror.

 1. Solfaktor er en god idé, også når det er vinter?

Solen stopper altså ikke med at skinne, bare fordi det bliver vinter. Din hud har stadigvæk brug for beskyttelse mod solens stråler. En dagcreme med faktor 15 i er en god idé. Jeg kan anbefale Ole Henriksens Skin Insulator.

 1. Hvorfor være sur når man kan se glad ud?

Hvis du hele tiden går rundt og er sur eller bekymret, kan du være helt sikker på, at rynkerne sætter sig derefter. Men hvis du er glad og lykkelig, får du smukke smilerynker, som faktisk er charmerende, det gør slet ikke noget, at de er der.

Det var lige 8 tips til en smuk hud fra mig. Jeg håber I kan bruge dem! Vi ses. Kys fra mig!

1 kommentar

 • Tror det svære for mange på listen var, at dropppe slik og rygning 😀
  To meget store synder for mange mennesker, men du har helt ret, det gør ikke meget godt for huden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #34 // Juli