NEGLELAK & LIR

Orly Adrenaline Rush Neons

Orly NeonMine første Orly lakker og mine første neon lakker. Så det er mange indtryk der skal dannes. Jeg har prøvet mig ud med tre lakker fra den forholdsvis nye Adrenaline Rush Summer 2015 kollektion fra Orly.

♥ Thrill Seeker: Lime gul/grøn farve. Denne rocker for vildt! Er helt syg med den og jeg tror den vil kunne lyse selv den mest kulsorte nat op. Der er gang i den. Jeg brugte to lag for at opnå denne dækkeevne.

Be Daring: Lilla farve. Denne er mere dæmpet neon, men alligevel kan man godt fornemme det ikke bare er en almindelige farve. Den er super fed! Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

 Risky Behavior: Pink farve med stort P! Hold nu op den er også bare lækker denne farve. Jeg elsker lyserød, jeg elsker pink, og jeg elsker især også neon pink. Wauw! Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

Fede farver, nemme at arbejde med. De fleste kan også godt klare sig med blot et lag, men jeg valgte to, for rigtig at få farven frem. Jeg lægger altid en hvid lak som base først, så farverne rigtig kommer til deres ret. De koster alle 85 kroner og kan købes lige her hos Luxbeauty.dk 🙂 Hvad synes I om farverne?

Lakkerne er tilsendt til test

Relaterede indlæg

6 Kommentarer

 • Svar
  Satina Wandel
  11. juli 2015 den

  Jeg er helt skudt i den lilla!

  http://satinawandel.dk

 • Svar
  Sanne
  11. juli 2015 den

  Skønne sommerfarver! Jeg er især vild med den lilla 😀

  http://www.sannenoerbjerg.dk

 • Svar
  Cathrine
  15. juli 2015 den

  Hold da op nogle vilde farver 😛

  Cathrine
  // tiiner.dk

 • Skriv kommentar