Fælles fredag #18: Sand/vand

By K: Ny flaskon + certificering

DSC_0569By K lakkerI dag skal vi kigge nærmere på nye lakker fra det danske mærke By K. I har før set By K her på bloggen, men nu har de fået nye flakoner og en certificering oven i hatten. Flakonen er blevet lidt højere og tyndere. Jeg foretrak dog den gamle flakon – nok mest fordi det er så irriterende at lakker skifter størrelse og højde på flakonerne, så de ikke passer til resten af samlingen på hylden. Kender I det? 😉

Udover mærker der sikre os forbrugere om at mærket er cruelty-free (ikke testet på dyr) blandt andet med the leaping bunny, samt 5-free (indeholder ikke parabener, toulene, formaldehyd, formaldehyd-resin og camphor), har By K som det eneste neglelak brand i verden nu fået en allergi certificering som i ser på flakonens låg. Så både voksne og børn kan trygt anvende lakkerne uden frygt for allergi eller hormonforstyrrende stoffer. En vigtig fakta da mange voksne netop tror at al neglelak er giftigt for deres børn at bruge.

Jeg har brugt deres Base Coat – Therapy Strengthener, der er rigtig god. Den tørrer hurtigt, og jeg oplever ikke misfarvninger på neglen når jeg bruger den.  Den er på tilbud lige nu til 85 kroner.

Deres High Gloss Top Coat er også nem at anvende idét den tørrer hurtigt. Den giver et skinnende finish til lakken. Den er på tilbud lige nu til 85 kroner.

Freezing Frog: Råhvid perlemors farve. En fin, feminin farve. Den dækkede faktisk utrolig godt ved blot et lag, men jeg lagde alligevel to for at opnå denne dækkevne. Den var nem at arbejde med på trods af at perlemors farver kan have tildens til at drille. Er på tilbud lige nu til 85 kroner.

Happy LandingsLyserød perlemors farve. Igen en fin, feminin farve. Dog drillede denne lak usandsynligt meget. Jeg tror dog måske der har været en fejl i selve flasken. Det var ligesom om der var små korn i og den var generelt bare træls at arbejde med. Jeg brugte to lag til at opnå denne dækkeevne. Den er på tilbud lige nu til 85 kroner.

Oy MakPostkasse rød farve. Jeg er ikke rigtig til røde farver, men denne er godt nok fin. Blev helt overrasket da jeg tog den på. Og har tit oplevet at røde lakker løber meget, altså er til den tynde side, men denne er god at arbejde med. Jeg brugte to lag til at opnå denne dækkeevne. Den er på tilbud lige nu til 85 kroner.

De nye flakoner her er på 7 ml, hvor de gamle var på 14 ml. I kan finde disse og andre nye farver samt gamle flakoner og farver hos Skinstyle.dk lige her. 🙂 Hvad synes I om farverne? Har I nogle lakker fra By K?

Lakkerne er tilsendt til test

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles fredag #18: Sand/vand