Goodiebox #33 // Juni

Fælles fredag #18: Sand/vand

FF SANDTemaet i denne omgang Fælles Fredag var sand og/eller vand. Jeg valgte begge dele. Jeg lavede først en gradient med en lys beige og en lys blå. Begge med shimmer i, hvis I kan fornemme det. Herefter valgte jeg at gøre den mat for at få en mere flydende og realistisk overgang. Jeg begav mig også ud i at stampe på gradienten med en plade fra born pretty der hedder Starfish & Shell. (I kan i øvrigt få 10% og gratis fragt på jeres ordre hvis I bruger koden: MIAQ10) Så den er også realistisk til dagens emne. Alt i alt et godt og tilfredsstillende resultat. 🙂 Lakkerne er fra Picture Polish og Depend. Hvad synes I om mit fælles fredag design?

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #33 // Juni