Festival | Vind et overlevelses kit

Urtekram | + Kokosoliens egenskaber

DSC_0551I forbindelse med at Billigvoks har fået Urtekram produkter i deres sortiment, har jeg over det sidste stykke tid testet tre forskellige produkter. Dog tænker nogen af jer, hvorfor der mon står et produkt på billedet, som i realiteten burde høre hjemme i køkkenet? Det vender jeg straks tilbage til, efter at have tilkendegivet min mening om de to andre produkter. 😀

Urtekram Day Cream Nordic BirchDet er en dagcreme udstyret med pumpesystem, så det er nemmere at dosere mængden af produkt. Duften der møder en er en duft af mild wellness. Cremen tilfører massere af fugt til huden og så absorbere den jævnt hurtigt, hvilket er rigtig vigtigt i min optik. En dejlig ansigtscreme. 53,- kr (normalpris 70,- kr)

Urtekram Aloe Vera HåndcremeDet er en fugtgivende, regenererende håndcreme med højt indhold af Aloe Vera. Duften der møder en er en intens men alligevel mild duft af citrongræs. En duft jeg har svært ved, må jeg indrømme. Dog tiltaler indholdet af Aloe Vera mig, da jeg blandt andet lider af nældefeber i slem grad nogle gange, og Aloe Vera er for mig en stor hjælp i sådanne situationer. Den absorbere super hurtig og føles let og lækker på hænderne. 34,- kr (normalpris 45,- kr)

Økologisk Koldpresset KokosolieTil de af jer der ikke ved det, så kan kokosolie bruges til meget andet end blot i madlavningen. Den kan bruges til alverdens ting og sager til krop og hår. Denne er ikke smags – og duftneutral, for jeg elsker duften af kokos, og jeg synes det gør det lidt mere lækkert med en mild duft. 63,- kr (normalpris 83,- kr). Her er blandt andet hvad jeg bruger kokosolie til:

BodyscrubTag en klump kokosolie og bland med enten rørsukker eller salt og du har en perfekt scrub til at komme de døde hudceller på kroppen til livs og få blød, lækker og velduftende hud.

HåndscrubLigeledes kan du bruge ovenstående “opskrift” til en håndscrub. Jeg har personligt let ved at få tørre hænder og en håndscrub er derfor rigtig god for mig.

SpidserneHvis man opløser kokosolien til flydende form kan man bruge det som et fugt boost til spidserne i håret. Kokosolie bliver flydende over 25° C.

HårmaskeBrug kokosolien som hårmaske natten over. Fordel det i håret, smid et klæde rundt om og vask ud dagen efter. Før man vasker det ud, er det en god idé at tilsætte shampoo til håret, for ellers kan håret godt blive vanskeligt at vaske fri for kokosolien. Men husk og brug det med omtanke, så det ikke ender med fedtet hår i stedet for.

BarbercremeI stedet for almindelig barbercreme, kan man anvende kokosolie. Det efterlader samtidig benene super bløde efterfølgende.

KropsolieSmør kroppen ind i kokosolie efter badet eller bare almindeligt til hverdag i stedet for anden bodylotion.

MakeupfjernerKokosolie er suverænt til at fjerne makeup med. Især vandfast makeup. Det er blidt mod huden og efterlader den blød med massere af fugt.

NeglebåndBrug kokosolien som en neglebånds olie, så neglene altid er fine, sunde og velplejede.

Derud over har jeg læst, at kokosolie skulle være godt som tandpasta, da det har bakteriedræbende egenskaber og derfor effektivt skulle trække bakterierne ud. Det skulle til gengæld ikke være en særlig lækker smagsoplevelse, men hvis det er så effektivt, er det måske værd at overveje. 🙂 Vær opmærksom på at en vælge økologisk og koldpresset version, hvis I skal ud og investere. Det er dem der indeholder alle de ingredienser som giver mulighed for de gode egenskaber.

Urtekram er et certificeret, økologisk mærke, og blandt mange vigtige faktorer, bed jeg hurtigt mærke i deres leaping bunny mærke på deres mærkater, som giver os forbrugere en certificeret sikring om, at produkterne ikke er testet på dyr. Alt i alt tre gode produkter jeg har testet, med undtagelse af håndcremen, hvor duften af citrongræs ikke helt huer mig. Urtekram er på tilbud hos Billigvoks lige nu, faktisk til og med i dag, hvor man får 25% rabat på produkterne. Tjek udvalget lige her. Bruger I nogle Urtekram produkter? 


Produkterne er modtaget til anmeldelse

12 kommentarer

 • Sophie Ella

  Hej Mia. Jeg kom til at tænke på, om du nogensinde havde prøvet håndcremen fra Raunsborg ( http://www.ren-velvaereshop.dk/raunsborg-nordic-1240/ ), når nu du er glad for de her økologiske produkter? Jeg overvejr at “investere” i den, men gad godt høre andres oplevelser med den først 🙂

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej  Mia 🙂
  Jeg har nomineret dig til en Liebster Award 🙂
  Læs mere her: http://mymanicurecastle.dk/2015/06/14/and-the-liebster-goes-to-2/
  Jeg glæder mig til at læse dit indlæg 🙂

  xoxo Luxiie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for super tips smukke 🙂
  godt indlæg, skal til og igang med nogle af de beauty tips! uh!

  //Camilla Christine
  http://www.blogbycc.dk ♥ ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker kokos olie! Jeg har selv den der bøtte med det herhjemme, og jeg bruger det til alt lige fra madlavning til at gøre rent med til personlig pleje :D!

  http://byekk.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih jeg elsker kokosolie – og duften!
  Jeg bruger den tit som hårmaske, og nogle gange som body lotion 🙂

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariasofie Buje

  Jeg elsker den kokosolie!
  Jeg brugte den også som efterbehandling til en stor tattoovering jeg har på mit bryst. Altså istedet for de kemikalie cremer som man oftest bliver anbefalet! Det hjalp simpelthen så super godt, og den helede som det skulle og hjalp på kløe i helingsprocessen, så det kan også anbefales til tattooveringer!
  Det er et vidunder produkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg faktisk hørt andre bruge det til, nu du skriver det 😀 Det er virkelig smart. Jeg har dog ikke tattoos selv, så har jo (sjovt nok!) ikke selv prøvet det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Er det ikke også noget med at man kan bruge kokosolie til sine kæledyr?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ikke stødt på at have læst eller hørt om – men det kan man sikkert nok 🙂 Tænker du til at vaske dem i, eller til at hele sår og smøre poter? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  er det ikke noget med at kokosolie kan tilstoppe ens porer, og given en skrækkelige akneudbrud? Det er i hvert fald derfor jeg har undgået at komme det i ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har godt hørt at det for nogen tilstopper deres porer, men om det giver akneudbrud ved jeg ikke. Men så kan man bruge det til mange af de andre gode ting 🙂 Jeg bruger det mest om aftenen, når jeg bruger det til ansigtet, men jeg har 7-9-13 ikke haft nogen gener ved brug af det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Festival | Vind et overlevelses kit