NEGLELAK & LIR

Swatches: Depend 7day sommer nyheder 2015

Depend 7day sommer 2015For ikke så længe siden viste jeg jer de nye minilak sommer nyheder fra Depend. Der kommer ligeledes sommer nyheder fra 7day serien. 8 nye lakker kommer der, hvoraf jeg har modtaget 7 af dem, som jeg vil vise jer i dette indlæg. 🙂

7039 Hula Hoopin’: Sommerlig grøn farve. Jeg vil ikke sige den er pastel denne farve, mere en sommer farve. Den er super flot, og det overrasker mig hvor glad jeg er blevet for grøn. Ihvertfald igennem de sidste kollektioner når der har været en grøn. Den krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

7049 Dancin’ Barefoot:
Nude-ish farve med lyserøde undertoner. Denne er smadder fin og sød. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne.

7051 Road Trippin’: Orange creme farve. Igen en rigtig sommer farve. For mørk til at være pastel. Den er også rigtig flot og krævede ligeledes to lag for at opnå denne dækkeevne. 

7052 Hey Gorgeous!: Brændt orange med shimmer. Farven her giver lidt et brændt udtryk med al dens shimmer og nuance. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

7053 Flying Piñata: Lyserød pink-ish farve med shimmer. Igen en shimmer lak, som jeg næsten kan forudse at mange vil elske på deres solbrune hænder. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

7054 Lemonade Festival: Gul pastel farve. Udfra navnet alene, ville man kunne forudse farven. En gul jeg faktisk kan lide. Er normalt ikke fan af gul neglelak og det klæder mig slet ikke. Men denne er så fin og enkel. Krævede to lag for at opnå denne dækkeevne. 

7055 Catch a Sailor: Lyseblå mint-ish farve. Man kan aldrig få nok af lyseblå og denne er ingen undtagelse. Så fin en farve. Krævede to lag for at opnå denne dækkevne.

Igen vil jeg lige give en heads up for disse 7day lakker. Børsten er simpelthen en dream come true at påføre med. Den er så nem og mange af lakkerne kan man faktisk godt, hvis man vil, klare i et lag, fordi den når så vidt og fint ud på neglen. Ingen af lakkerne er trælse og løber ud i negle “revnerne” som jeg ellers oplever typisk med shimmer lakker og lakker der generelt har en halv gennemsigtig dækkeevne. Disse kommer i butikkerne i uge 22-24 i Matas og Magasin.  De kan også købes online. Hvilke farver er jeres favoritter i den nye kollektion? 


Lakkerne er modtaget til anmeldelse 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar