Fælles Fredag #17: Genskab en YouTube tutorial

Tip: Royal Copenhagen Outlet

MUSSELMALET RIFLET KOP11407060_499756513505263_1226012874157302709_nSom mange af jer nok ved, er Royal Copenhagen min store hobby, udover neglelak og makeup. Jeg har samlet siden december måned og jeg elsker, som så mange andre, gode tilbud. Jeg fandt i januar måned ud af at der er en såkaldt outlet for Royal Copenhagen. Den er fyldt med 2. sorterings varer, som er 20% billigere end prisen på 1. sortering. Så man sparer penge, men til gengæld får man ikke brudgaranti med på tingene. 🙂 Nogle gange er der så lækre tilbud, at udover de i forvejen 20% rabat, kommer der yderligere 20% på. Så i alt omkring 36% rabat kan man opnå. Det var det jeg var inde og “jagte” i januar, lige da min hobby startede. Jeg har dog fået smadret en kande, som jeg har købt derinde, og som jeg så ikke kan få byttet, da brudgaranti ikke er muligt. Men det handler jo bare om at passe bedst muligt på, ikke?

Nå men, det der var meningen med dette indlæg, var egentlig at fortælle, at udover det jeg lige har fortalt jer ovenover, så er der altså også helt specielle varer at hente i outletten til tider. Ting der er udgået, ikke findes i andre danske forretninger eller som oprindeligt kun produceres til det japanske marked. Og på det japanske marked har de dælme mange lækre ting, som vi her i Danmark ikke har, og nok aldrig får, som det lyder so far. Og her taler jeg fx om den kop I ser på ovenstående billede. En musselmalet rifet kop. Den har lige været i outletten og den var ihvertfald populær, blandt en eller to andre slags kopper. Ydermere finder man nogle gange disse firkantede tallerkener som jeg før har vist på bloggen. Og så er der udgåede mønstre i fx tallerkener, opbevarings krukker uden låg, tærtefad, lasagnefad, terrin, bordskåner, osv osv. Det er virkelig værd at holde øjne og ører åbne, hvis man selv kunne tænke sig disse ting. 😀 Samler I på Royal Copenhagen? 

5 kommentarer

 • Gitte

  Jeg er lidt trist over, at det ikke længere bliver malet i Danmark mere. Det er en charme, der er forsvundet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Som jeg for lang tid siden i et andet indlæg skrev, så har de monster fede Royal Copenhagen sager i Japan! Der er desværre blevet sagt fra RC at vi ikke skal regne med at tingene bliver lanceret i Danmark. Hvorfor, ved jeg ikke, da det ville sælge super godt. Der er virkelig nogen eftertragtede sager. ? Jeg har dog været svineheldig, at få en pakke hjem fra Japan med lidt forskelligt Royal Copenhagen service som jeg længe havde sukket efter. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sima

  jeg har en meget lille samling, og drømmer om at eje alt fra RC. nu har jeg forsøgt at handle fra den samme hjemmeside, men når jeg skal til at registrer mig, står der kun Japanisk by og post nummer. Hvordan gør du ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Cykler forbi hver dag på vel til forelæsning 😛 Samler ikke selv, er på SU og mit studie er så krævende at der ikke er luft til arbejde ved siden af, så det er lidt begrænset hvor dyre samlerier der er råd til 😛 Men drømmer om nogle få ting, få krus, fade osv., men ønsker ikke at få et helt stel, så jeg får nok mine drømme indfriet engang 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt tip! RC er jo så fint, jeg samler dog ikke selv, da SU’en ikke ligefrem tillader det 😉

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #17: Genskab en YouTube tutorial