Fælles Fredag #16 // Religion

Fælles Fredag #17: Genskab en YouTube tutorial

I dagens udfordring hedder temaet Genskab en YouTube tutorial. Det er dælme svært at finde en, selvom der er oceaner af muligheder på Youtube. Enten var det for kedeligt, for svært, eller også havde jeg måske ikke lige de midler der skulle bruges. Men efter en brav kamp for at finde en god tutorial, fandt jeg endelig en. Jeg har genskabt en tutorial som cutepolish har lavet. Se hendes video HER og nedenfor min genskabning af hendes mani. 🙂

DSC_0397 DSC_0427Jeg synes det ser super fedt ud med det matte der møder det glossy og sammen kan en og samme farve skille sig så meget fra hinanden. Dog brugte hun i sin video, en tandstik til at male med, hvor jeg brugte stamping, da jeg havde et mønster magen til. Det kunne jeg lige så godt bruge. 🙂 Klarede jeg den ok? Hvad synes I om designet? Husk og tjekke de andre pigers design ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fælles Fredag #16 // Religion