FÆLLES FREDAG NEGLELAK & LIR

Fælles Fredag #16 // Religion

Fælles Fredag - Religion collageSå er jeg endelig tilbage i Fælles Fredag igen. Jeg har været væk i et længere stykke tid, både pga mangel på tid, udgroninger og ikke mindst negle der flækkede på stribe. Simpelthen den mest trælse periode for mine stakkels negle haha 😀

Men jeg er tilbage, og denne gang er emnet religion. Heldigt at man selv må fortolke emnet, for ellers havde jeg da været på herrens mark! Jeg valgte at fortolke det således, at religion er noget man dyrker, noget man går ind for, noget man elsker. Jeg dyrker ikke nogen religion, så jeg tænkte i længere baner, og valgte derfor at tolke neglelak som min “religion” jeg dyrker. Og dertil, indenfor neglelak verdenen, dyrker jeg meget gradient og stamping og især lyserøde nuancer er en farve jeg dyrker, så det blev farve valget.

Jeg har brugt følgende farver:
Base: Depend 7day – Pure white
Gradient: Depend 7day – Pink Mania
Stamping: Depend minilak – Nr. 438

Ydermere tænker jeg, at jeg en af dagene endelig vil få taget mig sammen til at få lavet en video med henholdsvis guide til stamping og en til gradient. Der er mange af jer der skriver og spørger hvordan jeg gør og hvor jeg køber det forskellige grej. Så det håber jeg, at jeg lige kan få nørklet sammen. 🙂 Hvad synes I om designet?  ↓ Husk og tjek de andre pigers negle ud 

Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Michelle Eckert
  23. maj 2015 den

  Hold da op, hvor ser det godt ud, Mia! 🙂

  Kig meget gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

 • Svar
  Sofie
  23. maj 2015 den

  Super fint design!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

 • Svar
  Stine // KISS KISS BANG BANG
  24. maj 2015 den

  Hvor er de flotte 🙂

 • Skriv kommentar