Depend minilak ss15

Goodiebox #32 // Maj

GB 7 GB 6 GOODIEBOX MAJ GB 4 GB 5 GB 3 GB 1 GB 2Efter lidt frygt, kamp og tvivl, fik jeg endelig min goodiebox! Der har været sket en fejl denne gang, så der har været en masse forkerte sms’er og mails sendt rundt. Men så seje som Goodiebox teamet er, sad de klar to dage og aftener i træk til at hjælpe os goodie medlemmer med at få svar på spørgsmål!

Jeg tror at det ekstra iver for at få boksen denne gang, handlede for mange af os om, at boksen denne gang er steget en 20’er og der dermed var givet ord på et forbedret indhold. Så vi var vel alle ved at dø af spænding over hvad der så lå i den lille firkantede boks. Boksen blev fra denne måned sat op til 159,- kr. inkl. fragt og håndtering, hvilket stadig er en super pris for den omgang forkælelse, som man ikke altid orker og gå ud og at købe. Eller måske er for nærig til i sidste ende? Her får man det serveret på et sølvfad og man er heldigvis altid frit stillet for at melde fra igen, hvis det ikke lige er sagen. Lad os se på indholdet som denne gang har temaet Summer Cruise.

Indhold:
JorgObé Scrub Mask –
Vejl. udsalgspris 198 kr. for 100 ml
The Wet Brush –
Vejl. udsalgspris 169 kr. 
Mesauda Milano Nailpolish –
Est. pris 39 kr.
Coolcos Compact Single Eyeshadow –
Vejl. udsalgspris 39 kr.
Dove Shampoo/Conditioner –
Vejl. udsalgspris 49,95 kr. for 250 ml
Compeed Vabelplaster –
Vejl. udsalgspris 57 kr. for 5 stk

Jeg er mere end glad over indholdet. Synes virkelig det er lækre sager vi har fået denne gang. Børsten har jeg allerede i forvejen, det er den bedste jeg har prøvet so far, så det er dejligt med en backup. Scrub masken fra JorgObé har jeg haft før, den er super effektiv og god ved huden, så det er dejligt at få den igen, da den trods alt er lidt pricy. Dove har jeg hørt og læst en masse godt om, fra da der var Buzzador kampagne med produkterne. Jeg har aldrig stiftet bekendtskab med Coolcos før, så jeg er spændt på øjenskyggen. Det samme gælder for neglelakken. Alt i alt et godt mix til en værdi af over det dobbelte af hvad man betaler. 🙂 Hvis I selv er interesseret i at få boksen kan I købe abonnement inde på Goodiebox’ hjemmeside og se hvad der har været i tidligere bokse. Hvad synes I om indholdet? 

3 kommentarer

 • Ja der gik vist lidt rod i den, denne gang 🙂 Men boksen var værd at vente på. Er meget begejstret for min nye wetbrush. Det eneste jeg ikke får brugt,er den blå øjenskygge, alt andet er spot on for mig.

  Loevens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan godt glæde dig til CoolCos øjenskyggen. Jeg har selv en lille samling på 7 øjenskygger, 3 læbestifter og 1 lipliner derfra og jeg er begejstret for det hele! 😀

  *venter utålmodigt på min egen Goodiebox*
  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Jeg elsker denne måneds box, og gad godt have en ekstra! Vi har brugt Tangle Teezer børster i årevis, da både min datter og jeg har langt hår, og jeg troede at vi havde den bedste børste. Men WOW den Wet Brush er god, min 12 årige datter har neglet den og er meget glad for den 🙂 .
  Jeg får den heldigvis med DAO; så boxen står klar foran min hoveddør, når jeg står op om morgenen, det er altså fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend minilak ss15