Nilens Jord | Forår/sommer nyheder 2015

Nivea | Lip butter Coconut & Cocoa

DSC_0375 DSC_0384 DSC_0391 DSC_0395Der er gode nyheder fra Nivea. Jeg har glædet mig til at de kom til Danmark, fordi de selvfølgelig andre steder er fremme før end i her i Danmark. Nyhederne er to nye lip butter varianter. En med kokos og en med kakao. Jeg elsker kokos og kan ikke få nok af det til hverken krop, hår eller læber. Denne dufter fantastisk og er ikke kvalm, så selvom man måske ikke er særlig vild med kokos, vil jeg stadig anbefale at give denne en chance. Den anden med kakao dufter egentlig meget lig den variant der er i forvejen med karamel.

Begge varianter er lige så lækre som dem der i forvejen findes på markedet. De føles behagelige på læberne, fedter ikke, fugter godt og holder læberne bløde og velplejede. Bøtterne er rigtig tilpas i størrelsen og selvom bøtterne ikke er særlig store, er der nok produkt i til lang tid, og de er hvad jeg vil kalde budget venlige. Det eneste minus jeg kan give om produkterne er ulempen ved at de er i bøtte og man derfor skal have fingrene i og dermed større chance for bakterier. Men så må man stikke kyssetøjet ned i og simpelthen kysse læbepomaden på. 😀 De kan købes i Matas til 29,95 kroner. Eller her på webshoppen. Har I nogle lip butters fra Nivea?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nilens Jord | Forår/sommer nyheder 2015