Konkurrence: Vind en april goodiebox

Nilens Jord | Forår/sommer nyheder 2015

 DSC_1332Silky Touch Eyeshadow Pots: 149 Copper HER 135 kr. // 144 Dusty Grey HER 135 kr.
DSC_1323Chubby Eyeliner: 167 Cobber (metallic) HER 75 kr. // 165 Black HER 75 kr.
DSC_0258Swatches: Chubby Eyeliners // Silky Touch Eyeshadow Pots
DSC_1324Nail Polish: 658 Orchid HER 99,95 kr. // 657 Soft Peach HER 99,95 kr.
NILENS JORD LAKKERSwatches: Sweet Peach & Orchid
DSC_1327Lipshine: 716 Coral HER 135 kr. // 718 Red Kiss HER 135 kr. // 714 Fresh Pink HER 135 kr.
DSC_0250Lipshine swatches: Coral, Fresh Pink & Red Kiss
DSC_1351798 Black Volume Mascara HER 119 kr.

 

Så er der en masse forårs – og sommer nyheder fra Nilens Jord. Hvis I har fulgt med på min instagram (@frkmiaa) har I sandsynligvis set nogle af dem. Men i indlægget her, kigger vi lidt nærmere på det hele.

Lige for tiden er cremede øjenskygger virkelig hypede i makeup verdenen. Nilens Jord er kommet med 9 fine, silkebløde farver, hvoraf jeg har modtaget to af dem. De er rigtig pigmenterede og cremet. Når man lægger dem, bliver de sådan mere faste i konsistensen, så de holder godt og ikke er fedtede.

Der er kommet 4 farver Chubby Eyeliners. Dem var jeg lidt skeptiske omkring, netop fordi de er tykke og jeg var bange for de måske var for bløde og smattede. Men de er en sand drøm at arbejde med. De giver et let, markant udtryk og kan både bruges til en let streg, men også til et lækker smudgy/smokey look. De glider nemt over øjet.

Lakkerne kender jeg i forvejen og de har en lækker formular og nem applikation. Der er kommet tre nye farver, hvoraf jeg har modtaget to af dem. En perlemor shimmer lak i en fersken agtig farve, samt en rigtig lækker fuschia farve. Selv perlemors lakken var nem at arbejde med, hvor jeg måske ville have frygtet tynd konsistens eller streger i lakken. Men det var en leg at påføre.

Der er kommet 5 nye lipshine farver hvor jeg har modtaget 3 af dem. De giver fugt til læberne med indeholdende olivenolie og e-vitamin. Det er lette læbefarver som er rigtig sommer agtige. De er ikke heldækkende som I kan se på de swatches jeg har lavet, men mere sheer i det.

Sidst er der kommet en mascara  der skulle give volume og dybde. Denne har jeg dog ikke prøvet, da jeg har en kæmpe bunke med mascara i forvejen, og jeg kan ikke nå at bruge alle uden de tørre ud. Men når jeg tager den i brug, vil jeg selvfølgelig notere min oplevelse med den.

Altsammen nogen skønne nyheder. Mange jeg i forvejen ikke har prøvet før, så det var fedt at prøve noget nyt. Eyelinerne var jeg specielt begejstret over og de kommer til at blive brugt meget til de lidt mørkere looks. Hvad synes I om nyhederne? Har I fået fingrene i noget af det? 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind en april goodiebox