GIVE AWAYS

Give away: Vind min yndlings duft fra Clean ♡

1. maj 2015

Clean-Skin-EdP-60-ml-055b22-hmForleden dag skrev jeg om det nye sommer trio sæt fra CLEAN (læs her) hvor jeg blandt andet skrev lidt om at en af duftene minder mig meget om min favorit Skin. Det er simpelthen den skønneste, søde duft med et krydret twist.

Duft noter
Skin har hjertenoter af frisk havvand, flettet sammen med varme noter af cremet vanille, lys moskus og rav. Duften skal få en til at tænke på varm, nøgen hud, direkte fra bruseren, viklet ind i et bomuldslagen.

Vind Skin Eau de Parfum 60 ml
Hvis I selv er tilhænger af lækre dufte, har I nu mulighed for at vinde min yndlings duft fra CLEAN. En heldig vinder kan vinde Skin i Eau de Parfum 60 ml til en værdi af 595,- kroner.

For at deltage i konkurrencen skal følgende regler overholdes:
❶ Følg bloggen på facebook HER 
❷ Like den blå facebook knap nederst i indlægget her 
❸ Skriv en kommentar hvor du fortæller din yndlings parfume og et eventuelt minde du forbinder med lige netop den duft.

Deltagelse gælder for danske adresser
Konkurrencen slutter den 15 maj kl. 20:00
Husk og følg reglerne ellers gælder deltagelse ikke
Held og lykke ♡

FØLG MIG PÅ ⇒ BLOGLOVIN’
Og bliv opdateret om de nyeste indlæg


VINDEREN AF CLEAN “SKIN”:
Tak for jeres deltagelse i konkurrencen. Der var rigtig mange med, hvilket er super skønt!
Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det har jeg gjort via random.org. Vinderen er:
Kommentar nr. 81 – Charlotte “Gnuffi” Højbjerg!
Stort tillykke Charlotte. Send mig en privatbesked på bloggens facebook side, eller til bloggens mail 🙂

 • Svar
  Malene
  1. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er helt klart Viktor og Rolf’s Flowerbomb. har elsket den siden første gang jeg duftede til den, og fik den så i julegave af min søde kæreste.

  Men faktisk, elsker jeg min kærestes parfume endnu mere, det er Jean Paul Gaultier Le male – bliver så glad af den duft, og hver gang jeg kan dufte den ude blandt folk, kommer jeg altid til at tænke på min kæreste. <3

 • Svar
  Eva Sørensen
  1. maj 2015 den

  Favorit her er Chanel nr 5, fordi min mand elsker den, og især elsker når jeg dufter af den <3

 • Svar
  Maria Ørum
  1. maj 2015 den

  Min yndlings er faktisk clean,men warm cotton 🙂
  Havde købt mig en af de hylede molekyle dufte,men kan slet ikke holde lugten ud,så hellere clean,selvom matas damen siger det er verdens dyreste bamseline 🙂

 • Svar
  Katja
  1. maj 2015 den

  Ejer ikke rigtig en yndlings parfume 🙁 – men måske denne kunne blive min yngling ? 😉

 • Svar
  Ida Rose
  1. maj 2015 den

  En, jeg lige har købt fra Normal, der hedder Vampy Kiss. Det er vist en efterligning på en anden duft, men den kostede kun 40kr og dufter SÅ godt!

 • Svar
  Pia Brink Reetz
  1. maj 2015 den

  Jeg har ikke en yndlingsduft endnu. Håber at finde den engang:) Eller vinde 🙂 og håber at det må blive min yndlingsduft 🙂

 • Svar
  Gitte Jensen
  1. maj 2015 den

  Jeg har mange yndlingsparfumer, og det er meget omskifteligt hvilke dufte jeg kan lidt at bruge….
  Altså blandt favoritterne 😀

  Jeg kan både lide Burberry, Hugo Bosh og Chanel – blandt andre

  Jeg duftede faktisk til trio sættet i går, og der var det den midterste der var min favorit. Jeg havde slet ikke tænkt at man kunne blande dem, før du skrev det. Det kunne være jeg skulle gøre det med mine egne parfumer også – hehe

 • Svar
  Maria Seidelin
  1. maj 2015 den

  Min er faktisk Chanel – Coco Mademoiselle <3 Den minder mig om kærligheden til min mand – nok fordi det var den første gave jeg fik af ham. Faktisk inden vi rigtigt blev kærester <3

  God weekend <3

  Kh Maria Seidelin

 • Svar
  Miatilda Andersen
  1. maj 2015 den

  Den ville jeg rigtig gerne vinde. ❤
  Min yndlings duft og vinteren er Diors Addict. Den er lidt for tung til sommer brug. Jeg har ikke en sommer duft, men Cleans Skin lyder som noget for mig.
  Tak for en dejlig blog.
  Miatilda A.

 • Svar
  Anna Ofelia
  1. maj 2015 den

  Arj hvor vil jeg bare gerne vinde!! Jeg er ret vild med Chanel Change i modellen Eau Fraiche og Biotherm Eau Pure. De er begge ret friske og rene dufte, så jeg tror altså at Skin ville passe ret godt ind i mellem de to, da den virker til at være lidt mindre “skarp” i duften, mere “sexet” og krydret og samtidig ret naturlig 🙂

 • Svar
  Yvonne i
  1. maj 2015 den

  SKØNT.. At møde en lige så stor Clean fan som en selv. De laver simpelthen de bedste dufte. Og øv 😉 min datter hugger mine dufte 🙂 så hun skal vinde en Clean duft. Den er mega go’

 • Svar
  Kassia
  1. maj 2015 den

  Jamen det er svært at vælge yndlingsparfume. Skin er én af dem. Har erfaret at næsten hver gang jeg dufter til en parfume – og kan lide den – så er det én med musk/moskus.

  Jeg vil rigtig gerne vinde den Skin ❤️

 • Svar
  Marie Arbirk
  1. maj 2015 den

  Marc Jacobs Daisy! Den minder altid om dejlige sommerdage 😀

 • Svar
  Amalie Andreasen
  1. maj 2015 den

  En af mine ynglingsdufte er Lady Gaga parfumen Fame 🙂 et minde var at jeg glemte at tage den på til Lady Gaga koncerten men derhenne var der en der “kom til at smide en øl ud over mig og en veninde” så vi lugtede af øl i stedet for parfume 🙁 🙂

 • Svar
  Rikke Bisgård Sørensen
  1. maj 2015 den

  Lige for tiden er jeg rigtig glad for Tromborgs “Stratus”. Det skifter meget, og i perioder er jeg til de mere friske dufte, og i andre perioder til de mere søde dufte.

  Kh Rikke

 • Svar
  Anne schelde
  1. maj 2015 den

  Lige nu synes jeg ikke at jeg har en rigtig yndlingsduft.. Jeg bruger Chanel mademoiseille, men leder lidt efter en ny… Kan dårligt dufte at jeg har den på, fordi det altid er den jeg har på…

 • Svar
  lone kruse fuglsang
  1. maj 2015 den

  min ynglings parfume er Daisy fra Marc Jacobs en frisk blomsterduft, men har også duftet til den lækre du har lagt på siden, og den dufter skønt, deler med glæde og følger blog, ønsker alle god wekend <3

 • Svar
  Pia Eriksen
  1. maj 2015 den

  Har ingen favorit-duft. Ejer faktisk ikke en parfume, så vil elske at vinde

 • Svar
  Lena T. Mikkelsen
  1. maj 2015 den

  Be deliciouse by DKNY

 • Svar
  Carina Krohn Elmelund
  1. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume med de bedste minder må være “Dreams” af Isabelle Christensen. Den minder mig om de to bedste sommerferier jeg nogensinde har været på. Den første var skelsættende for mit liv, da jeg i 2006 mødte en dreng i Østrig, der nu er blevet en af mine bedste venner, på et hotel, hvor vi var de eneste danske. Jeg var før sky som bare pokker, men han fik mig til at snakke og blive udadvendt. Den anden var i 2008, hvor jeg var på en campingplads i Skagen, hvor jeg har fået venner for livet. Denne duft tager mine tanker tilbage til de to ferier. Jeg kommer sådan til at tænke på det gode vejr, bjergene i Østrig, sandstrandene i Skagen, mine venner og en masse kærlighed 🙂

 • Svar
  Kristine Sibast
  1. maj 2015 den

  Mine yndlings parfumer er faktisk alle fra clean. De er bare super gode 🙂 elsker den rene duft der minder mig om første gang jeg mødte min mand 😉

 • Svar
  pia sroka
  1. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume var engang Nothing else,den fik jeg i gave af min kæreste,og købte den selv flere gange efter,men den fås desværre ikke længere,den duftede så godt,og så var den ikke særlig dyr. 🙂

 • Svar
  Nicoline
  1. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume for tiden er Chanel Mademoiselle, som er ubeskrivlig god!
  Jeg er desværre ved at løbe tør for den, men jeg elsker den også fordi den har et ubeskriveligt minde på sig! Fik den af min mormor og morfar i 18 årsgave, så jeg husker den gode dag hele tiden når jeg har den. 🙂

 • Svar
  Christina / Krummes Krummelurer
  1. maj 2015 den

  Jeg har mange yndlingsdufte. Har nogle fra Clean som jeg er ret glad for. Det er nogle små minier – så jeg kunne godt bruge en i større 😀
  Ellers er jeg ret vild med DOT fra Marc by Marc Jacobs. Den bruger jeg næsten hver dag. Den minder mig ikke som sådan om noget særligt. Måske sommer ? Fordi jeg fik den i fødselsdagsgave i sommers 😀

 • Svar
  Birna Lambaa
  1. maj 2015 den

  Jeg elsker versace’s bright Crystal – den købte min mor til mig for næsten 4 år siden, og jeg faldt bare for den 🙂
  Har dog også flirtet med Clean’s Rain – den er fantastisk!:)

 • Svar
  Sofie Vittrup
  1. maj 2015 den

  Lige nu er min yndlingsparfume Armani Rose Diamond. Duften er frisk og feminin, og så fik jeg den af mine veninder i fødselsdagsgave ❤

 • Svar
  Pia Rotbøl
  1. maj 2015 den

  Jeg går faktisk ikke særlig meget med parfume, så har ingen yngling, men det kan du måske lave om på

 • Svar
  Aksel Holdt
  1. maj 2015 den

  Jeg elsker at min kone dufter dejlig ,hun har lidt forskellig parfume hun bruger ,men det kunne være dejlig at vinde en ny parfume til min kone . <3 <3 <3

 • Svar
  ann kjeller
  1. maj 2015 den

  Wow superskøn duft jeg bruger mest Boss og Jadore for tiden syntes parfume handler meget om hvilket humør man er i .

 • Svar
  Louise Markussen
  1. maj 2015 den

  Jeg elsker elsker elsker Clean Rain! Faktisk generelt Cleans dufte. de er friske, lette og ja, rene!

 • Svar
  Satina Wandel
  1. maj 2015 den

  Min yndlings duft er The Body Shop – Atlas Mountain Rose. Den dufter så skønt og hvis jeg skal forbinde et minde om det, er det engang, hvor jeg var sammen med en rigtig god ven, der sagde, at jeg duftede af riccola bolsjer… Jeg aner ikke, hvad det er, men vi begyndte bare begge at grine midt i et kram, hvor vi ventede på S-toget. 😀

 • Svar
  Bente K.
  1. maj 2015 den

  Min bedste duft er Poison fra Dior. Og duften fandt jeg, da jeg “lånte” fra min venindes mors parfume-samling 🙂
  Og samtidig minder den mig om hende 🙂

 • Svar
  Sus
  1. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume er klart Jadore fra Dior. Min, nu afdøde, bedstemor brugte den altid og jeg elskede den virkelig. Når jeg var hjemme ved hende og gjorde mig morgenklar på badeværelset sammen med hende, fik jeg altid lov at få et par sprøjt på <3 Den minder mig sådan om hende og den uendeligt mængde af kærlighed, hun overdyngede mig med <3
  For et par år tilbage var min kæreste og jeg ude og handle julegaver og jeg skulle købe en parfume til min moster. Jeg stoppede og duftede til Jadoren og blev helt sentimental – det var lidt pinligt, men det var svært, når minderne kom væltende ind over mig. Juleaften åbnede jeg så en pakke fra min kæreste og deri lå min første helt egen Jadore <3 Han er sådan en vidunderlig fyr. Gud, hvor jeg dog elsker ham! Lige siden har den været en del af mit faste inventar på badeværelset <3

 • Svar
  Pia Hansen
  1. maj 2015 den

  min ynglings duft er One Million <3

 • Svar
  Helle Dannemand
  1. maj 2015 den

  Jeg har 2 favoritter: Om sommeren er det Estee Lauders Beyond Paradise, og om vinteren er det Ralph Laurens Glamourous .

 • Svar
  Gitte Meier Nielsen
  1. maj 2015 den

  CK One er den duft jeg holder aller mest af , den minder mig så meget om de vilde 90 er og alle de fede koncerter som jeg gik til i min ungdom <3

 • Svar
  Karina Holse Schrøder
  1. maj 2015 den

  Har ikke rigtig en ynglings parfume…synes det afhænger meget af mit humør hvad for en jeg bruger. Har ingen mærke parfumer, da jeg har gået ledige i en del år…så er det ikke lige det ens penge går til. Vil rigtig gerne finde en jeg vil kunne bruge uanset hvad humør jeg er i 🙂 Måske det er den fra Clean <3

 • Svar
  Louise Jakobsen
  1. maj 2015 den

  Miss Dior Cherie, lækreste parfume som bare minder mig om nyforelskelsens tid med min kæreste. Han gav mig den i 6 måneders gave. 1 sprøjt er nok, så den har jeg stadig en masse tilbage af, selvom det er ved at være 3 år siden jeg fik den.

  Skin dufter også super godt, så den ville jeg elske at have stående på mit badeværelse <3

 • Svar
  Dorte Slouborg
  1. maj 2015 den

  Min ynglingduft er “Paris” og jeg forbinder den med en SKØN mand, – der gav mig vildt meget hjertebanken <3 🙂

 • Svar
  Maja Fuglsang
  1. maj 2015 den

  Jeg har ingen yndlings parfume… Det skifter nærmest fra gang til gang jeg køber en ny 😀 hehe…!

 • Svar
  Trine Borup
  1. maj 2015 den

  Marc Jacob’s Daisy Dream er favoritten lige i øjeblikket 🙂

 • Svar
  Rikke Marie
  1. maj 2015 den

  The Body Shop – Early Harvest Raspberry, den dufter af hindbær brus, så mange minder fra barndommen 🙂

 • Svar
  Mai
  1. maj 2015 den

  Jeg er SVÆRT glad for Sicily fra D&G – den er desværre udgået, og jeg husker TYDELIGT den dag, jeg tabte flasken – den gik i tusind bitte stykker. Og så var det endda på et hostel-badeværelse og ikke mig eget 🙁

 • Svar
  Sanne
  1. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume er Valentina by Valentino. Jeg købte den første gang i forbindelse med mig og min kærestes første ferie sammen på Kreta, og derfor vil den duft altid minde mig om den tur <3 5 år efter er den stadig min yndlingsduft 😉

 • Svar
  Vesna Barbu Matovic
  2. maj 2015 den

  Min yndlings parfume er Poison fra Dior den minder mig om min tidlige ungdoms vilde fæster
  Den minder mig om da jeg mødte min mand,den var lige netop udkommet på marked da vi mødtes i 1990 ❤️
  Elsker den parfume ❤️

 • Svar
  Camilla Hovej
  2. maj 2015 den

  Jeg elsker Gucci Rush 2 – den minder mig om bytur, sjov, ballade og gode tider 🙂

 • Svar
  Marlene Høj
  2. maj 2015 den

  Jeg har en svaghed for Ralph Laurens Ralph – Det er den skønneste duft 🙂
  God weekend!

 • Svar
  Michael Heimark
  2. maj 2015 den

  Min favoritduft på min kæreste er Marc Jacobs Daisy, den dufter skønt

 • Svar
  Caroline Stadsbjerg
  2. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er ikke en specifik parfume, men duften af sandaltræ. Jeg har en masse æteriske olier, som jeg ofte bruger i en aromalampe, eller laver egne små parfumer af. Den er så sød, træagtig, og ikke rigtigt blomsteragtig, hvilket for mig godt kan blive for sødt. Den er så speciel, og kunne jeg vælge en duft at dufte af resten af mit liv, var det sandaltræ!

 • Svar
  Line Jakobsen
  2. maj 2015 den

  Jeg kan lige nu bedst lide Dolce&Gabbana the one, eller Gucci by Gucci 🙂 Men jeg er stor tiltaler for at forandring fryder!!

 • Svar
  Mie K
  2. maj 2015 den

  Narcisso Rodiezguez – den forbinder jeg med ungdom, byture og forelskelser 🙂

 • Svar
  Kristina K
  2. maj 2015 den

  Jeg elsker Allure fra Chanel, den minder om sommer og sol.

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  2. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er Lola af Marc Jacobs, den er mit liv…mit bryllup, den duft mine børn forbinder mig med 😀
  Men derfor kan man jo godt variere lidt, så jeg krydser fingre, arme og tæer for at jeg er heldig!

 • Svar
  Trine Rasmussen
  2. maj 2015 den

  Jeg elsker min body mist fra the body shop med kokos da den bare minder mig og sol og sommer 🙂

 • Svar
  Jessica Hansen
  2. maj 2015 den

  Jeg elsker min Chanel parfume, da det er min dejlige kæreste, der har givet mig den, og hver gang jeg dufter til den, minder det mig om ham 🙂

 • Svar
  Caroline D
  2. maj 2015 den

  Min favorit lige nu er Pink Molecule fra zarkoperfume Den minder mig om sol og sommer ☀️

 • Svar
  Line Ullehus
  2. maj 2015 den

  Min yndlings duft er Calvin Klein ‘One’. Den minder mig om min sidste ferie, hvor jeg var på krydstogt til New York, da jeg købte den der 🙂

 • Svar
  Kamilla Bro
  2. maj 2015 den

  Så er alle punkterne næsten færdiggjort 😉 Min yndlingsparfume lige i øjeblikket er Marc Jacob’s Daisy Dream, da det er den min veninde og jeg altid bruger når vi skal ud og ha’ det sjovt! Det er altid så hyggeligt, når vi skal gøre os klar sammen, og så fuldender denne skønne, friske parfume lige det hele – måske det snart bliver en ny duft vi har tilfælles 😉 😉

 • Svar
  mariannelykke
  2. maj 2015 den

  lige nu er det cliniques happy
  marianne.lykke@gmail.com

 • Svar
  Sam Madeleine Athena
  2. maj 2015 den

  Min yndlingsduft i øjeblikket, er Daisy Dream af Marc Jacobs. Den dufter for mig, af sød sommer og minder mig bare om sol, grønne træer, blomster i græsset, cykelvejr i København og ture på Amager strand <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 • Svar
  Natasha
  2. maj 2015 den

  Min yndlings duft veksler lidt mellem stella McCartney – stella og Chanel eau Fraiche…

  Krydser fingre for denne fra clean.. Skin er min yndlings fra det mærke.. Har desværre aldrig ejet den.. Håber

 • Svar
  Cecilie Binau
  3. maj 2015 den

  Jeg er ret vild med Daisy parfumen fra Marc Jacobs – den minder mig sådan om min mor, som jeg elsker højt<3

 • Svar
  Louises friis
  3. maj 2015 den

  Min favorit er chanel mademoiselle.. Jeg lånte altid min barnepiges når hun passede mig.. Indtil jeg fik en af hendes rester. Jeg har brugt den siden jeg var 17

 • Svar
  Luisa gozun
  3. maj 2015 den

  Ja, hvis det er din yndlingsduft ville jeg nu nok turde sige jeg vil elske den 😀
  Min yndlingsduft (pt) er prada candy, som er fyldt med sødme. En god klassisk sødme, som minder om de gange man som barn har trukket sig igennem mors duft udvalg på hylden i toiletskabet, hvor den ene duft efter den anden har “skreget” mor.

  Knus Luisa

 • Svar
  Line R Nielsen
  3. maj 2015 den

  Min yndlings parfume må være Katy Perry’s Killer Queen Royal Revolution, den dufter bare mega godt!

 • Svar
  Connie A
  3. maj 2015 den

  Min ynglings duft er Dior ‘Forever and Ever ‘. Har fået den af min veninde <3

 • Svar
  lone kruse fuglsang
  3. maj 2015 den

  lige nu er det Dreams fra Marc Jacobs lækker duft, men er åben over for alt nyt, har duftet til Clean Skin også en lækker duft, ville da være dejligt at blive forkælet med sådan en, deler og følger blog, ønsker fortsat god dag 😀

 • Svar
  Aja Faaborg Preuss Christensen
  3. maj 2015 den

  Jeg er aller mest vild med DKNY’s dufte. Men min veninde har virkelig talt meget om Cleans dufte og det er vildt fedt at der ikke er fyldt med en masse tvivlsomme stoffer i Clean. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig og prøve den.. hvem ved, måske det er min næste favorit.

 • Svar
  Gitte Frigaard
  3. maj 2015 den

  Jeg elsker en gammel traver, Red Door, lige meget hvor mange andre jeg køber, så vender jeg tilbage til den<3

 • Svar
  Christina Brehmer Jensen
  3. maj 2015 den

  Min ynglings parfume i øjeblikket er Molecule 01… Den duft minder mig om alle mine skønne veninder, så jeg føler mig “helt hjemme”, når jeg har den på 😉

 • Svar
  Maria Olesen
  3. maj 2015 den

  Christina Aguilera’s parfume har jeg længe været vild med. Den følger mig til flere fester og sammenkomster 😀

 • Svar
  Julie Ovesen
  3. maj 2015 den

  Min ynglingsparafume er Juicy Couture, og det er den fordi den minder mig rigtig meget om min mor, og så har den en dejlig frisk duft, man bliver helt glad når man bruger den! 😀

 • Svar
  Rikke Sunds
  3. maj 2015 den

  Min favorit duft er helt klart ‘Hugo Boss – Femme’! Jeg har aldrig rigtig gået særlig meget op i dufte og sådan, så jeg har nok lidt været ‘den irriterende lillesøster’, for da min søster introducerede mig til hendes favorit, hoppede jeg med på vognen – og siden har duftet ens 😀 Jeg krydser fingre! Jeg er nok lidt typen, der lige med parfumer, skal introduceres til de gode varer 🙂

  Knus
  Rikke Sunds

 • Svar
  Mariasofie Buje
  3. maj 2015 den

  min yndlingsduft er one directions moment! Den minder mig om min første lejlighed og en rigtigt god tid da jeg boede med min bedste veninde! Jeg ønskede mig den i julegave, og fik den af min moster, blev så glad at jeg græd også købte min mor en til mig, som en trøste gave da jeg var indlagt! Så den parfume har rigtigt mange gode minder! Og det er en parfume jeg er blevet forkælet med, hvilket jo altid er dejligt, når man ikke selv har penge til at købe dyre parfumer

 • Svar
  Fatma ozturk
  3. maj 2015 den

  mit er molecule 1

 • Svar
  Frederikke Sunde
  3. maj 2015 den

  Min yndlings parfume må være SI fra giorgio armani.

  Men er også helt vild med skin fra Clean. Fik min første Skin i dimissions gave for to år siden, men her for lidt over et halvt år siden, måtte jeg smide den ud (samt 3 andre parfumer) fordi de alle havde stået lidt for tæt på solen og derfor lugtede rigtig dårligt ):

 • Svar
  Marlene Høj
  4. maj 2015 den

  Jeg er rigtig glad for Ralph Laurens Ralph 🙂

 • Svar
  Tina H
  4. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er uden tvivl Nina Richi. Den minder mig om min studenteruge fyldt med fest og farver 😀

 • Svar
  stine dagnæs-hansen
  4. maj 2015 den

  Hypnoze senses fra Lacome minder mig om sol, sommer og velvære

 • Svar
  Anna Hansen
  4. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume er Rain fra CLEAN. Det må være deres mest klassiske, men jeg ville med glæde prøve Skin 🙂

 • Svar
  Charlotte "GnUfFi"Højbjerg
  4. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er helt klart Clean – Warm Cotton. Den er indbegrebet af en lækker duft! Den kan bruges når som helst – sommer, efterår, vinter og forår. Så vil helt klart gerne have en Clean duft mere i samlingen!

  (har delt dit indlæg (du skrev like!?) og følger bloggen på fjæsen, så nu krydses der fingre!)

 • Svar
  Mille Andersen
  4. maj 2015 den

  Min ynglings duft er også CLEAN SKIN, dog blandet med CLEAN RAIN. Deres duft noter supplerer virkelig hinanden smukt. Jeg har ellers ikke brugt parfume siden jeg var ung teen fordi jeg ikke kunne holde ud, ikke at dufte af mig selv 😉 Men den her kombination føler jeg fremhæver mig, så nu bruger jeg parfume hver dag.

 • Svar
  Julie Guldbrandt
  4. maj 2015 den

  Min yndlings parfume er helt klart Elizabeth Arden – Mediterranean. Jeg havde ikke bare én men to af denne fantastiske parfume med på udveksling til USA, og jeg skulle være helt sikkert på, at der var nok til hele 10 måneder. Hver gang jeg dufter til den nu, tænker jeg på min værtsmor, mit hus derovre, min skole og bare alle minderne minder mig om den <3

 • Svar
  Joan Bagger
  4. maj 2015 den

  Sikke en dejlig give-away lige pt er min yndlings Calvin Klein CK IN2U Her, og den lever nok kun en måned mere, så vil være fantastisk med en ny duft 🙂

 • Svar
  Camilla
  4. maj 2015 den

  Clean shower fresh :0)

 • Svar
  Frederikke S.
  4. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume må være Clean Shower Fresh, både min mor og jeg bruger den og derfor minder den mig rigtig meget om hende 🙂

 • Svar
  Eva B
  5. maj 2015 den

  Jeg er ret vild med dufte med musk, og særligt den første fra Narciso Rodriquez ‘For Her’ er og bliver bare suverænt min ynglings.
  Cleans ‘Skin’ har jeg også sukket efter at få, da jeg tænker den har noget af det samme; ala varme, sensualitet og det musk-agtige, uden at det gør den upassende og for sexy til at bære på job en alm formiddag. Men bare lækker 🙂
  Desværre var Skin udsolgt på et tidspunkt da jeg havde sparet lidt til at kunne købe den. Selvfølgelig kom den hjem igen, da jeg netop havde brugt mine penge på noget andet…siden har jeg ikke fået gjort noget ved det.

 • Svar
  Liselotte
  5. maj 2015 den

  Min yndlings parfume er Chanel No 5. Den minder mig om min afdøde farmor – den bringer så mange minder frem når jeg dufter til den 🙂

  / Liselotte

 • Svar
  Camilla
  5. maj 2015 den

  Coco Chanel Mademoiselle

 • Svar
  Sara
  6. maj 2015 den

  Jeg har et par yndlingsdufte, og det skifter også engang imellem. Lige nu er jeg ret vild med en duft fra Gucci, som hedder Gorgeous Gardenia. Jeg krydser dog fingre for muligheden for at prøve en Clean duft 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Svar
  Charlotte Lang Hansen
  7. maj 2015 den

  Clean showerfresh.

  charlottehansen83(a)hotmail.com

 • Svar
  Louise Janner
  8. maj 2015 den

  Min yndlings er helt klart gucci envy me! <3

 • Svar
  Marie
  8. maj 2015 den

  Jeg har rent faktisk ikke nogen yndlingsparfume, men den her dufter i hvert fald utrolig godt, så det ville da være virkelig skønt at vinde den!
  Krydser fingre 🙂

 • Svar
  byhauken
  9. maj 2015 den

  Min ynglings parfume er Burberry Weekend – aaaahh, so good <3 Købte den første 100 ml flakon af den i Vietnam, så duften minder mig nok om de fab 3 måneder jeg havde der!

  Har dog ikke prøvet en Clean parfume endnu, såååe 😉 haha

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

 • Svar
  Sarah
  9. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er Chanel n° 5, det er jo en klassiker!

 • Svar
  Chau
  10. maj 2015 den

  Min yndlingsduft pt. er klart CLEAN AIR. Den er let og frisk, uden at være for tung.

  /Chau

 • Svar
  June Spuur
  10. maj 2015 den

  Jeg har faktisk flere yndlingsparfumer – men min første yndling er Lancome Magie Noire – den har jeg brugt siden jeg var helt ung og havde min første store kærlighed. Den bringer mange minder frem om en tid hvor alt var så let og ligetil.
  Som lidt “ældre” er der dukket flere op – blandt andet Moschino Cheap and Chic. Den er også fantastisk 🙂 Clean parfumer, Dolce Gabbana Ligth Blue .. ja der er mange .. 🙂 Prøver mig faktisk også lidt frem efterhånden som pengene vil være med til det.
  Vil elske at prøve denne variant af et af mine yndlingsmærker 🙂

 • Svar
  Lis Vinter
  10. maj 2015 den

  Jeg bruger : Clean shower fresh lige nu, men trænger til en ny duft 🙂

 • Svar
  Mia F
  10. maj 2015 den

  Min yndlings duft i øjeblikket er Giorgio Armani Sì. Den forbinder jeg med gode oplevelser og glæde. Den er hverken for tung eller kvalm og kan bruges både til dags og aftenbrug. Når jeg har den på føler jeg at jeg har en lækker dyr accessorie med mig 🙂

 • Svar
  Åse Lejbølle
  10. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er Issey Miyakes L’Eau d’Issey. Den er så frisk og powerfull og feminin på samme tid!!

 • Svar
  Jeanne Hørdal
  11. maj 2015 den

  Giorgio Armani Sì elsker bare duften 😀

 • Svar
  charlotte arp
  12. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er Versace Bright Crystal. Den er helt fantastisk 🙂 Britney Spears Midnight Fantasy er jeg også ret vild med. Har aldrig prøvet Clean men hørt så meget godt om den, og har længe villet prøve den. Så det ville da være fantastisk at vinde denne her 🙂 Krydser fingre.
  Venlig hilsen Charlotte

 • Svar
  Mia Kristensen
  14. maj 2015 den

  Det er Emporio Armani She Eau de parfum. 🙂 Fik den af min søster og hver gang jeg tager den på tænker jeg på hende og vores søstre forhold.❤️

 • Svar
  Leslie B.S.
  15. maj 2015 den

  Tror ikke jeg har nogen yndlings. Men Escada minder mig om sommer og sol 🙂

 • Svar
  Carina F
  15. maj 2015 den

  Min yndlingsduft er duften af syrener som Yves Rocher har en parfume med.
  Den minder mig om alle sommerdagene med min mormor og morfar i deres have hvor vi bare sad på græsset under syrenerne og hyggede os <3

  Kærlig hilsen, Carina

 • Svar
  Janni Andreassen
  15. maj 2015 den

  min yndlingsparfume er chanel no. 5 – den dufter af min mormor der døde for næsten 19 år siden (jeg er 28) og det bedste minde jeg har om hende er hendes duft ! hun var en ganske særlig kvinde i mit liv – og jeg håber hun ville være stolt af mig hvis hun var i live <3

 • Svar
  Camilla K. Olesen
  15. maj 2015 den

  Min nuværende parfume er GUCCI Flora Garden Gardenia, og den er jeg faktisk blevet ret vild med. Første gang jeg duftede den, var på en vildt fremmed ekspedient i en tøjbutik. Jeg følte egentligt, at det var lidt upassende at spørge hende, hvor hendes parfume var fra, men jeg tog mig sammen og spurgte. Hun blev heldigvis vildt glad, og fortalte mig mærke mv. Samme dag smuttede jeg i Matas og købte duften, og ja.. Jeg har så faktisk brugt den siden. Den dufter så skønt, men er måske en anelse for tung til den kommende sommer, så jeg vil elske en afløser 😉

 • Svar
  Jane Tvede
  15. maj 2015 den

  Min ynglings duft er one million
  Men vil vildt gerne prøve den

 • Svar
  Mette Lynghøjen
  15. maj 2015 den

  Lige nu er min ynglings duft Bright Crystal fra Versace, dejlig sommerlig og frisk !!!

 • Svar
  Maria Hoffbeck
  15. maj 2015 den

  Jeg vil meget gerne være med og krydse fingre for at vinde din yndlings duft 🙂 De er alle sammen så flotte og din samling er altid så fin, når du viser den frem 🙂
  Min yndlings duft er Georgio Armand Sì.
  Jeg fik en prøve med i en goodiebox og har været hooked lige siden 🙂 Den er også krydret hvilket jeg elsker og så er den varm og eksotisk i duften, hvilket passer rigtig godt til mit sind og minder mig om rejser og solskin 🙂

 • Svar
  Emma Kirstine
  15. maj 2015 den

  Krydser alle mine fingre, jeg ville elske at vinde den! Min yndlingsduft er “Laguna” fra Salvador Dali. Jeg købte den for mange år siden da jeg skulle flyve til Gran Canaria. Det var et særligt tilbud i den tax free shop, så den kostede blot 90 kroner. Har elsket den lige siden, og den får mig altid til at tænke tilbage på en dejlig ferie! 🙂

 • Svar
  Astrid
  15. maj 2015 den

  Det er for tiden Daisy by MJ

 • Svar
  Sus
  15. maj 2015 den

  Min yndlingsparfume er Dior Jadore ❤ Den minder mig om min vidunderlige afdøde farmor ❤

 • Svar
  lone gyberg
  17. maj 2015 den

  Coco Chanel Mademoiselle

 • Svar
  Anne-Sofie
  17. maj 2015 den

  Min ynglingsparfume er Scent Angel fra Victorias Secret, den minder mig om, da jeg gik på efterskole og købte den i New York med mine bedste veninder. Savner det.

 • Svar
  Christina
  17. maj 2015 den

  Min er gosh she. Den minder mig så meget om min svigerinde som desværre er gået bort. Så den bringer dejlige minder om hende frem ☺☺

 • Svar
  Amarilla
  17. maj 2015 den

  hej, min yndlingsparfume er Miss Dior Cherie. Den passer perfekt til min hud, så jeg har brugt den fast i nogle år nu, mens jeg har nogle andre, som jeg er rigtig glad for ved siden af for at variere lidt. jeg er ved at have tømt endnu en 100 ml’s af den og ja, den skal købes igen. Love it!

 • Svar
  Susanne nielsen
  17. maj 2015 den

  min første parfume var Chanel No 5, til min store sorg Kim min veninde til at vælte den og den smadrede

Skriv svar