Goodiebox #31 // April

Give away: Vind min yndlings duft fra Clean ♡

Clean-Skin-EdP-60-ml-055b22-hmForleden dag skrev jeg om det nye sommer trio sæt fra CLEAN (læs her) hvor jeg blandt andet skrev lidt om at en af duftene minder mig meget om min favorit Skin. Det er simpelthen den skønneste, søde duft med et krydret twist.

Duft noter
Skin har hjertenoter af frisk havvand, flettet sammen med varme noter af cremet vanille, lys moskus og rav. Duften skal få en til at tænke på varm, nøgen hud, direkte fra bruseren, viklet ind i et bomuldslagen.

Vind Skin Eau de Parfum 60 ml
Hvis I selv er tilhænger af lækre dufte, har I nu mulighed for at vinde min yndlings duft fra CLEAN. En heldig vinder kan vinde Skin i Eau de Parfum 60 ml til en værdi af 595,- kroner.

For at deltage i konkurrencen skal følgende regler overholdes:
? Følg bloggen på facebook HER 
? Like den blå facebook knap nederst i indlægget her ?
? Skriv en kommentar hvor du fortæller din yndlings parfume og et eventuelt minde du forbinder med lige netop den duft.

Deltagelse gælder for danske adresser
Konkurrencen slutter den 15 maj kl. 20:00
Husk og følg reglerne ellers gælder deltagelse ikke
Held og lykke ?

FØLG MIG PÅ ? BLOGLOVIN’
Og bliv opdateret om de nyeste indlæg


VINDEREN AF CLEAN “SKIN”:
Tak for jeres deltagelse i konkurrencen. Der var rigtig mange med, hvilket er super skønt!
Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det har jeg gjort via random.org. Vinderen er:
Kommentar nr. 81 – Charlotte “Gnuffi” Højbjerg!
Stort tillykke Charlotte. Send mig en privatbesked på bloggens facebook side, eller til bloggens mail 🙂

118 kommentarer

 • Susanne nielsen

  min første parfume var Chanel No 5, til min store sorg Kim min veninde til at vælte den og den smadrede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej, min yndlingsparfume er Miss Dior Cherie. Den passer perfekt til min hud, så jeg har brugt den fast i nogle år nu, mens jeg har nogle andre, som jeg er rigtig glad for ved siden af for at variere lidt. jeg er ved at have tømt endnu en 100 ml’s af den og ja, den skal købes igen. Love it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Min er gosh she. Den minder mig så meget om min svigerinde som desværre er gået bort. Så den bringer dejlige minder om hende frem ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ynglingsparfume er Scent Angel fra Victorias Secret, den minder mig om, da jeg gik på efterskole og købte den i New York med mine bedste veninder. Savner det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone gyberg

  Coco Chanel Mademoiselle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Min yndlingsparfume er Dior Jadore ❤ Den minder mig om min vidunderlige afdøde farmor ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det er for tiden Daisy by MJ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser alle mine fingre, jeg ville elske at vinde den! Min yndlingsduft er “Laguna” fra Salvador Dali. Jeg købte den for mange år siden da jeg skulle flyve til Gran Canaria. Det var et særligt tilbud i den tax free shop, så den kostede blot 90 kroner. Har elsket den lige siden, og den får mig altid til at tænke tilbage på en dejlig ferie! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne være med og krydse fingre for at vinde din yndlings duft 🙂 De er alle sammen så flotte og din samling er altid så fin, når du viser den frem 🙂
  Min yndlings duft er Georgio Armand Sì.
  Jeg fik en prøve med i en goodiebox og har været hooked lige siden 🙂 Den er også krydret hvilket jeg elsker og så er den varm og eksotisk i duften, hvilket passer rigtig godt til mit sind og minder mig om rejser og solskin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Lige nu er min ynglings duft Bright Crystal fra Versace, dejlig sommerlig og frisk !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Tvede

  Min ynglings duft er one million
  Men vil vildt gerne prøve den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Min nuværende parfume er GUCCI Flora Garden Gardenia, og den er jeg faktisk blevet ret vild med. Første gang jeg duftede den, var på en vildt fremmed ekspedient i en tøjbutik. Jeg følte egentligt, at det var lidt upassende at spørge hende, hvor hendes parfume var fra, men jeg tog mig sammen og spurgte. Hun blev heldigvis vildt glad, og fortalte mig mærke mv. Samme dag smuttede jeg i Matas og købte duften, og ja.. Jeg har så faktisk brugt den siden. Den dufter så skønt, men er måske en anelse for tung til den kommende sommer, så jeg vil elske en afløser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Andreassen

  min yndlingsparfume er chanel no. 5 – den dufter af min mormor der døde for næsten 19 år siden (jeg er 28) og det bedste minde jeg har om hende er hendes duft ! hun var en ganske særlig kvinde i mit liv – og jeg håber hun ville være stolt af mig hvis hun var i live <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina F

  Min yndlingsduft er duften af syrener som Yves Rocher har en parfume med.
  Den minder mig om alle sommerdagene med min mormor og morfar i deres have hvor vi bare sad på græsset under syrenerne og hyggede os <3

  Kærlig hilsen, Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie B.S.

  Tror ikke jeg har nogen yndlings. Men Escada minder mig om sommer og sol 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Kristensen

  Det er Emporio Armani She Eau de parfum. 🙂 Fik den af min søster og hver gang jeg tager den på tænker jeg på hende og vores søstre forhold.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte arp

  Min yndlingsduft er Versace Bright Crystal. Den er helt fantastisk 🙂 Britney Spears Midnight Fantasy er jeg også ret vild med. Har aldrig prøvet Clean men hørt så meget godt om den, og har længe villet prøve den. Så det ville da være fantastisk at vinde denne her 🙂 Krydser fingre.
  Venlig hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  Giorgio Armani Sì elsker bare duften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Min yndlingsduft er Issey Miyakes L’Eau d’Issey. Den er så frisk og powerfull og feminin på samme tid!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia F

  Min yndlings duft i øjeblikket er Giorgio Armani Sì. Den forbinder jeg med gode oplevelser og glæde. Den er hverken for tung eller kvalm og kan bruges både til dags og aftenbrug. Når jeg har den på føler jeg at jeg har en lækker dyr accessorie med mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg bruger : Clean shower fresh lige nu, men trænger til en ny duft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk flere yndlingsparfumer – men min første yndling er Lancome Magie Noire – den har jeg brugt siden jeg var helt ung og havde min første store kærlighed. Den bringer mange minder frem om en tid hvor alt var så let og ligetil.
  Som lidt “ældre” er der dukket flere op – blandt andet Moschino Cheap and Chic. Den er også fantastisk 🙂 Clean parfumer, Dolce Gabbana Ligth Blue .. ja der er mange .. 🙂 Prøver mig faktisk også lidt frem efterhånden som pengene vil være med til det.
  Vil elske at prøve denne variant af et af mine yndlingsmærker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsduft pt. er klart CLEAN AIR. Den er let og frisk, uden at være for tung.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min yndlingsduft er Chanel n° 5, det er jo en klassiker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min ynglings parfume er Burberry Weekend – aaaahh, so good <3 Købte den første 100 ml flakon af den i Vietnam, så duften minder mig nok om de fab 3 måneder jeg havde der!

  Har dog ikke prøvet en Clean parfume endnu, såååe 😉 haha

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har rent faktisk ikke nogen yndlingsparfume, men den her dufter i hvert fald utrolig godt, så det ville da være virkelig skønt at vinde den!
  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings er helt klart gucci envy me! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Clean showerfresh.

  charlottehansen83(a)hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et par yndlingsdufte, og det skifter også engang imellem. Lige nu er jeg ret vild med en duft fra Gucci, som hedder Gorgeous Gardenia. Jeg krydser dog fingre for muligheden for at prøve en Clean duft 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Coco Chanel Mademoiselle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings parfume er Chanel No 5. Den minder mig om min afdøde farmor – den bringer så mange minder frem når jeg dufter til den 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Jeg er ret vild med dufte med musk, og særligt den første fra Narciso Rodriquez ‘For Her’ er og bliver bare suverænt min ynglings.
  Cleans ‘Skin’ har jeg også sukket efter at få, da jeg tænker den har noget af det samme; ala varme, sensualitet og det musk-agtige, uden at det gør den upassende og for sexy til at bære på job en alm formiddag. Men bare lækker 🙂
  Desværre var Skin udsolgt på et tidspunkt da jeg havde sparet lidt til at kunne købe den. Selvfølgelig kom den hjem igen, da jeg netop havde brugt mine penge på noget andet…siden har jeg ikke fået gjort noget ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Min yndlingsparfume må være Clean Shower Fresh, både min mor og jeg bruger den og derfor minder den mig rigtig meget om hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Clean shower fresh :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en dejlig give-away lige pt er min yndlings Calvin Klein CK IN2U Her, og den lever nok kun en måned mere, så vil være fantastisk med en ny duft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guldbrandt

  Min yndlings parfume er helt klart Elizabeth Arden – Mediterranean. Jeg havde ikke bare én men to af denne fantastiske parfume med på udveksling til USA, og jeg skulle være helt sikkert på, at der var nok til hele 10 måneder. Hver gang jeg dufter til den nu, tænker jeg på min værtsmor, mit hus derovre, min skole og bare alle minderne minder mig om den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Min ynglings duft er også CLEAN SKIN, dog blandet med CLEAN RAIN. Deres duft noter supplerer virkelig hinanden smukt. Jeg har ellers ikke brugt parfume siden jeg var ung teen fordi jeg ikke kunne holde ud, ikke at dufte af mig selv 😉 Men den her kombination føler jeg fremhæver mig, så nu bruger jeg parfume hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsduft er helt klart Clean – Warm Cotton. Den er indbegrebet af en lækker duft! Den kan bruges når som helst – sommer, efterår, vinter og forår. Så vil helt klart gerne have en Clean duft mere i samlingen!

  (har delt dit indlæg (du skrev like!?) og følger bloggen på fjæsen, så nu krydses der fingre!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Min yndlingsparfume er Rain fra CLEAN. Det må være deres mest klassiske, men jeg ville med glæde prøve Skin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine dagnæs-hansen

  Hypnoze senses fra Lacome minder mig om sol, sommer og velvære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Min yndlingsduft er uden tvivl Nina Richi. Den minder mig om min studenteruge fyldt med fest og farver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg er rigtig glad for Ralph Laurens Ralph 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sunde

  Min yndlings parfume må være SI fra giorgio armani.

  Men er også helt vild med skin fra Clean. Fik min første Skin i dimissions gave for to år siden, men her for lidt over et halvt år siden, måtte jeg smide den ud (samt 3 andre parfumer) fordi de alle havde stået lidt for tæt på solen og derfor lugtede rigtig dårligt ):

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fatma ozturk

  mit er molecule 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariasofie Buje

  min yndlingsduft er one directions moment! Den minder mig om min første lejlighed og en rigtigt god tid da jeg boede med min bedste veninde! Jeg ønskede mig den i julegave, og fik den af min moster, blev så glad at jeg græd også købte min mor en til mig, som en trøste gave da jeg var indlagt! Så den parfume har rigtigt mange gode minder! Og det er en parfume jeg er blevet forkælet med, hvilket jo altid er dejligt, når man ikke selv har penge til at købe dyre parfumer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sunds

  Min favorit duft er helt klart ‘Hugo Boss – Femme’! Jeg har aldrig rigtig gået særlig meget op i dufte og sådan, så jeg har nok lidt været ‘den irriterende lillesøster’, for da min søster introducerede mig til hendes favorit, hoppede jeg med på vognen – og siden har duftet ens 😀 Jeg krydser fingre! Jeg er nok lidt typen, der lige med parfumer, skal introduceres til de gode varer 🙂

  Knus
  Rikke Sunds

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ovesen

  Min ynglingsparafume er Juicy Couture, og det er den fordi den minder mig rigtig meget om min mor, og så har den en dejlig frisk duft, man bliver helt glad når man bruger den! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Aguilera’s parfume har jeg længe været vild med. Den følger mig til flere fester og sammenkomster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Brehmer Jensen

  Min ynglings parfume i øjeblikket er Molecule 01… Den duft minder mig om alle mine skønne veninder, så jeg føler mig “helt hjemme”, når jeg har den på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg elsker en gammel traver, Red Door, lige meget hvor mange andre jeg køber, så vender jeg tilbage til den<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Faaborg Preuss Christensen

  Jeg er aller mest vild med DKNY’s dufte. Men min veninde har virkelig talt meget om Cleans dufte og det er vildt fedt at der ikke er fyldt med en masse tvivlsomme stoffer i Clean. Derfor kunne jeg vildt godt tænke mig og prøve den.. hvem ved, måske det er min næste favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone kruse fuglsang

  lige nu er det Dreams fra Marc Jacobs lækker duft, men er åben over for alt nyt, har duftet til Clean Skin også en lækker duft, ville da være dejligt at blive forkælet med sådan en, deler og følger blog, ønsker fortsat god dag 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Min ynglings duft er Dior ‘Forever and Ever ‘. Har fået den af min veninde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line R Nielsen

  Min yndlings parfume må være Katy Perry’s Killer Queen Royal Revolution, den dufter bare mega godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luisa gozun

  Ja, hvis det er din yndlingsduft ville jeg nu nok turde sige jeg vil elske den 😀
  Min yndlingsduft (pt) er prada candy, som er fyldt med sødme. En god klassisk sødme, som minder om de gange man som barn har trukket sig igennem mors duft udvalg på hylden i toiletskabet, hvor den ene duft efter den anden har “skreget” mor.

  Knus Luisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louises friis

  Min favorit er chanel mademoiselle.. Jeg lånte altid min barnepiges når hun passede mig.. Indtil jeg fik en af hendes rester. Jeg har brugt den siden jeg var 17

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med Daisy parfumen fra Marc Jacobs – den minder mig sådan om min mor, som jeg elsker højt<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Min yndlings duft veksler lidt mellem stella McCartney – stella og Chanel eau Fraiche…

  Krydser fingre for denne fra clean.. Skin er min yndlings fra det mærke.. Har desværre aldrig ejet den.. Håber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsduft i øjeblikket, er Daisy Dream af Marc Jacobs. Den dufter for mig, af sød sommer og minder mig bare om sol, grønne træer, blomster i græsset, cykelvejr i København og ture på Amager strand <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariannelykke

  lige nu er det cliniques happy
  marianne.lykke@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Bro

  Så er alle punkterne næsten færdiggjort 😉 Min yndlingsparfume lige i øjeblikket er Marc Jacob’s Daisy Dream, da det er den min veninde og jeg altid bruger når vi skal ud og ha’ det sjovt! Det er altid så hyggeligt, når vi skal gøre os klar sammen, og så fuldender denne skønne, friske parfume lige det hele – måske det snart bliver en ny duft vi har tilfælles 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ullehus

  Min yndlings duft er Calvin Klein ‘One’. Den minder mig om min sidste ferie, hvor jeg var på krydstogt til New York, da jeg købte den der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline D

  Min favorit lige nu er Pink Molecule fra zarkoperfume Den minder mig om sol og sommer ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker min Chanel parfume, da det er min dejlige kæreste, der har givet mig den, og hver gang jeg dufter til den, minder det mig om ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rasmussen

  Jeg elsker min body mist fra the body shop med kokos da den bare minder mig og sol og sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Min yndlingsduft er Lola af Marc Jacobs, den er mit liv…mit bryllup, den duft mine børn forbinder mig med 😀
  Men derfor kan man jo godt variere lidt, så jeg krydser fingre, arme og tæer for at jeg er heldig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg elsker Allure fra Chanel, den minder om sommer og sol.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Narcisso Rodiezguez – den forbinder jeg med ungdom, byture og forelskelser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg kan lige nu bedst lide Dolce&Gabbana the one, eller Gucci by Gucci 🙂 Men jeg er stor tiltaler for at forandring fryder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Min yndlingsduft er ikke en specifik parfume, men duften af sandaltræ. Jeg har en masse æteriske olier, som jeg ofte bruger i en aromalampe, eller laver egne små parfumer af. Den er så sød, træagtig, og ikke rigtigt blomsteragtig, hvilket for mig godt kan blive for sødt. Den er så speciel, og kunne jeg vælge en duft at dufte af resten af mit liv, var det sandaltræ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Heimark

  Min favoritduft på min kæreste er Marc Jacobs Daisy, den dufter skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg har en svaghed for Ralph Laurens Ralph – Det er den skønneste duft 🙂
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg elsker Gucci Rush 2 – den minder mig om bytur, sjov, ballade og gode tider 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu Matovic

  Min yndlings parfume er Poison fra Dior den minder mig om min tidlige ungdoms vilde fæster
  Den minder mig om da jeg mødte min mand,den var lige netop udkommet på marked da vi mødtes i 1990 ❤️
  Elsker den parfume ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsparfume er Valentina by Valentino. Jeg købte den første gang i forbindelse med mig og min kærestes første ferie sammen på Kreta, og derfor vil den duft altid minde mig om den tur <3 5 år efter er den stadig min yndlingsduft 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg er SVÆRT glad for Sicily fra D&G – den er desværre udgået, og jeg husker TYDELIGT den dag, jeg tabte flasken – den gik i tusind bitte stykker. Og så var det endda på et hostel-badeværelse og ikke mig eget 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Marie

  The Body Shop – Early Harvest Raspberry, den dufter af hindbær brus, så mange minder fra barndommen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Marc Jacob’s Daisy Dream er favoritten lige i øjeblikket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg har ingen yndlings parfume… Det skifter nærmest fra gang til gang jeg køber en ny 😀 hehe…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Min ynglingduft er “Paris” og jeg forbinder den med en SKØN mand, – der gav mig vildt meget hjertebanken <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jakobsen

  Miss Dior Cherie, lækreste parfume som bare minder mig om nyforelskelsens tid med min kæreste. Han gav mig den i 6 måneders gave. 1 sprøjt er nok, så den har jeg stadig en masse tilbage af, selvom det er ved at være 3 år siden jeg fik den.

  Skin dufter også super godt, så den ville jeg elske at have stående på mit badeværelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Holse Schrøder

  Har ikke rigtig en ynglings parfume…synes det afhænger meget af mit humør hvad for en jeg bruger. Har ingen mærke parfumer, da jeg har gået ledige i en del år…så er det ikke lige det ens penge går til. Vil rigtig gerne finde en jeg vil kunne bruge uanset hvad humør jeg er i 🙂 Måske det er den fra Clean <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Meier Nielsen

  CK One er den duft jeg holder aller mest af , den minder mig så meget om de vilde 90 er og alle de fede koncerter som jeg gik til i min ungdom <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har 2 favoritter: Om sommeren er det Estee Lauders Beyond Paradise, og om vinteren er det Ralph Laurens Glamourous .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  min ynglings duft er One Million <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Min yndlingsparfume er klart Jadore fra Dior. Min, nu afdøde, bedstemor brugte den altid og jeg elskede den virkelig. Når jeg var hjemme ved hende og gjorde mig morgenklar på badeværelset sammen med hende, fik jeg altid lov at få et par sprøjt på <3 Den minder mig sådan om hende og den uendeligt mængde af kærlighed, hun overdyngede mig med <3
  For et par år tilbage var min kæreste og jeg ude og handle julegaver og jeg skulle købe en parfume til min moster. Jeg stoppede og duftede til Jadoren og blev helt sentimental – det var lidt pinligt, men det var svært, når minderne kom væltende ind over mig. Juleaften åbnede jeg så en pakke fra min kæreste og deri lå min første helt egen Jadore <3 Han er sådan en vidunderlig fyr. Gud, hvor jeg dog elsker ham! Lige siden har den været en del af mit faste inventar på badeværelset <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente K.

  Min bedste duft er Poison fra Dior. Og duften fandt jeg, da jeg “lånte” fra min venindes mors parfume-samling 🙂
  Og samtidig minder den mig om hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlings duft er The Body Shop – Atlas Mountain Rose. Den dufter så skønt og hvis jeg skal forbinde et minde om det, er det engang, hvor jeg var sammen med en rigtig god ven, der sagde, at jeg duftede af riccola bolsjer… Jeg aner ikke, hvad det er, men vi begyndte bare begge at grine midt i et kram, hvor vi ventede på S-toget. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Markussen

  Jeg elsker elsker elsker Clean Rain! Faktisk generelt Cleans dufte. de er friske, lette og ja, rene!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ann kjeller

  Wow superskøn duft jeg bruger mest Boss og Jadore for tiden syntes parfume handler meget om hvilket humør man er i .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at min kone dufter dejlig ,hun har lidt forskellig parfume hun bruger ,men det kunne være dejlig at vinde en ny parfume til min kone . <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Jeg går faktisk ikke særlig meget med parfume, så har ingen yngling, men det kan du måske lave om på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Vittrup

  Lige nu er min yndlingsparfume Armani Rose Diamond. Duften er frisk og feminin, og så fik jeg den af mine veninder i fødselsdagsgave ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg elsker versace’s bright Crystal – den købte min mor til mig for næsten 4 år siden, og jeg faldt bare for den 🙂
  Har dog også flirtet med Clean’s Rain – den er fantastisk!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har mange yndlingsdufte. Har nogle fra Clean som jeg er ret glad for. Det er nogle små minier – så jeg kunne godt bruge en i større 😀
  Ellers er jeg ret vild med DOT fra Marc by Marc Jacobs. Den bruger jeg næsten hver dag. Den minder mig ikke som sådan om noget særligt. Måske sommer ? Fordi jeg fik den i fødselsdagsgave i sommers 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min yndlingsparfume for tiden er Chanel Mademoiselle, som er ubeskrivlig god!
  Jeg er desværre ved at løbe tør for den, men jeg elsker den også fordi den har et ubeskriveligt minde på sig! Fik den af min mormor og morfar i 18 årsgave, så jeg husker den gode dag hele tiden når jeg har den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Min yndlingsparfume var engang Nothing else,den fik jeg i gave af min kæreste,og købte den selv flere gange efter,men den fås desværre ikke længere,den duftede så godt,og så var den ikke særlig dyr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Sibast

  Mine yndlings parfumer er faktisk alle fra clean. De er bare super gode 🙂 elsker den rene duft der minder mig om første gang jeg mødte min mand 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Krohn Elmelund

  Min yndlingsparfume med de bedste minder må være “Dreams” af Isabelle Christensen. Den minder mig om de to bedste sommerferier jeg nogensinde har været på. Den første var skelsættende for mit liv, da jeg i 2006 mødte en dreng i Østrig, der nu er blevet en af mine bedste venner, på et hotel, hvor vi var de eneste danske. Jeg var før sky som bare pokker, men han fik mig til at snakke og blive udadvendt. Den anden var i 2008, hvor jeg var på en campingplads i Skagen, hvor jeg har fået venner for livet. Denne duft tager mine tanker tilbage til de to ferier. Jeg kommer sådan til at tænke på det gode vejr, bjergene i Østrig, sandstrandene i Skagen, mine venner og en masse kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena T. Mikkelsen

  Be deliciouse by DKNY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ingen favorit-duft. Ejer faktisk ikke en parfume, så vil elske at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lone kruse fuglsang

  min ynglings parfume er Daisy fra Marc Jacobs en frisk blomsterduft, men har også duftet til den lækre du har lagt på siden, og den dufter skønt, deler med glæde og følger blog, ønsker alle god wekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Lige nu synes jeg ikke at jeg har en rigtig yndlingsduft.. Jeg bruger Chanel mademoiseille, men leder lidt efter en ny… Kan dårligt dufte at jeg har den på, fordi det altid er den jeg har på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Lige for tiden er jeg rigtig glad for Tromborgs “Stratus”. Det skifter meget, og i perioder er jeg til de mere friske dufte, og i andre perioder til de mere søde dufte.

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Andreasen

  En af mine ynglingsdufte er Lady Gaga parfumen Fame 🙂 et minde var at jeg glemte at tage den på til Lady Gaga koncerten men derhenne var der en der “kom til at smide en øl ud over mig og en veninde” så vi lugtede af øl i stedet for parfume 🙁 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Arbirk

  Marc Jacobs Daisy! Den minder altid om dejlige sommerdage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassia

  Jamen det er svært at vælge yndlingsparfume. Skin er én af dem. Har erfaret at næsten hver gang jeg dufter til en parfume – og kan lide den – så er det én med musk/moskus.

  Jeg vil rigtig gerne vinde den Skin ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  SKØNT.. At møde en lige så stor Clean fan som en selv. De laver simpelthen de bedste dufte. Og øv 😉 min datter hugger mine dufte 🙂 så hun skal vinde en Clean duft. Den er mega go’

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ofelia

  Arj hvor vil jeg bare gerne vinde!! Jeg er ret vild med Chanel Change i modellen Eau Fraiche og Biotherm Eau Pure. De er begge ret friske og rene dufte, så jeg tror altså at Skin ville passe ret godt ind i mellem de to, da den virker til at være lidt mindre “skarp” i duften, mere “sexet” og krydret og samtidig ret naturlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Den ville jeg rigtig gerne vinde. ❤
  Min yndlings duft og vinteren er Diors Addict. Den er lidt for tung til sommer brug. Jeg har ikke en sommer duft, men Cleans Skin lyder som noget for mig.
  Tak for en dejlig blog.
  Miatilda A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Min er faktisk Chanel – Coco Mademoiselle <3 Den minder mig om kærligheden til min mand – nok fordi det var den første gave jeg fik af ham. Faktisk inden vi rigtigt blev kærester <3

  God weekend <3

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Jensen

  Jeg har mange yndlingsparfumer, og det er meget omskifteligt hvilke dufte jeg kan lidt at bruge….
  Altså blandt favoritterne 😀

  Jeg kan både lide Burberry, Hugo Bosh og Chanel – blandt andre

  Jeg duftede faktisk til trio sættet i går, og der var det den midterste der var min favorit. Jeg havde slet ikke tænkt at man kunne blande dem, før du skrev det. Det kunne være jeg skulle gøre det med mine egne parfumer også – hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Brink Reetz

  Jeg har ikke en yndlingsduft endnu. Håber at finde den engang:) Eller vinde 🙂 og håber at det må blive min yndlingsduft 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Rose

  En, jeg lige har købt fra Normal, der hedder Vampy Kiss. Det er vist en efterligning på en anden duft, men den kostede kun 40kr og dufter SÅ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Ejer ikke rigtig en yndlings parfume 🙁 – men måske denne kunne blive min yngling ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Min yndlings er faktisk clean,men warm cotton 🙂
  Havde købt mig en af de hylede molekyle dufte,men kan slet ikke holde lugten ud,så hellere clean,selvom matas damen siger det er verdens dyreste bamseline 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sørensen

  Favorit her er Chanel nr 5, fordi min mand elsker den, og især elsker når jeg dufter af den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Min yndlingsduft er helt klart Viktor og Rolf’s Flowerbomb. har elsket den siden første gang jeg duftede til den, og fik den så i julegave af min søde kæreste.

  Men faktisk, elsker jeg min kærestes parfume endnu mere, det er Jean Paul Gaultier Le male – bliver så glad af den duft, og hver gang jeg kan dufte den ude blandt folk, kommer jeg altid til at tænke på min kæreste. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #31 // April