BOLIG & INDRETNING

Nyt inventar: Vitrineskab

DSC_0094 DSC_0096Endelig fik jeg mit vitrineskab. Det kom hjem igår, og passer helt perfekt. Det er hverken for stort eller for småt. Jeg har ikke et kæmpe hjem at indrette mig på, så heldigvis passede dette lige ind. Det skal som sagt bruges til min Royal Copenhagen samling, og det er allerede indviet som I ser.

Jeg fik samlet det hele i skabet med undtagelse af min store og lille vase, min 1,7 cl kande, to kaffekopper og mine fyrfadsstager (som jeg i øvrigt stadig kører konkurrence med på min instagram). Og så står mit 3-lags kagefad ovenpå, da det lige præcis ikke kunne stå i skabet pga højden på fadet. Men nøj hvor det pyntede at få det hele heri, i stedet for at det stod gemt i køkkenskabene. 😀 Hvad synes I om det? 

 

Relaterede indlæg

10 Kommentarer

 • Svar
  Line
  19. april 2015 den

  Det er bare et super lækkert skab! 😀

  guldstjernen.blogspot.com

 • Svar
  Cathrine Autzen
  19. april 2015 den

  Hvor er det bare fint, og det passer jo perfekt :*

 • Svar
  Christina / Krummes Krummelurer
  19. april 2015 den

  Arhmen det er jo så lækkert, når man har noget så smukt. Virkelig flot.

 • Svar
  Camilla
  19. april 2015 den

  Jamen det er jo så flot

 • Svar
  Camilla
  19. april 2015 den

  Det kunne nu også passe godt ind hos mig, må se om jeg kan lave plads! 🙂

 • Svar
  Benya Suwan
  19. april 2015 den

  Årh, hvor ser det bare fint ud!

  http://benyasuwan.dk

 • Svar
  Emilie
  10. juli 2015 den

  Ej, det er VIRKELIG flot. Hvad hedder mærket?
  Jeg står selv og drømmer om et vitrineskab fra Nordal. Men de er jo ret dyre.. 🙁

 • Skriv kommentar