Royal Copenhagen musselmalet riflet + konkurrence

Nyt inventar: Vitrineskab

DSC_0094 DSC_0096Endelig fik jeg mit vitrineskab. Det kom hjem igår, og passer helt perfekt. Det er hverken for stort eller for småt. Jeg har ikke et kæmpe hjem at indrette mig på, så heldigvis passede dette lige ind. Det skal som sagt bruges til min Royal Copenhagen samling, og det er allerede indviet som I ser.

Jeg fik samlet det hele i skabet med undtagelse af min store og lille vase, min 1,7 cl kande, to kaffekopper og mine fyrfadsstager (som jeg i øvrigt stadig kører konkurrence med på min instagram). Og så står mit 3-lags kagefad ovenpå, da det lige præcis ikke kunne stå i skabet pga højden på fadet. Men nøj hvor det pyntede at få det hele heri, i stedet for at det stod gemt i køkkenskabene. 😀 Hvad synes I om det? 

 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen musselmalet riflet + konkurrence