Nyt inventar: Vitrineskab

CLEAN | Summer Trio

CLEAN SUMMER FRAGRANCE CLEAN SUMMER FRAGRANCE 2Jeg tror mange af jer allerede har set at der er kommet en ny lækker duft fra CLEAN, nemlig Summer Sun. Til slut april kan den fås i en lille trio sammen med to andre kendinge: Summer Sailing og Summer Escape. Levende, livlige og lette dufte. Trioen er på 3 x 15 ml og kommer til at koste 350 kroner, og vil kunne forhandles i Matas, Magasin, Sephora og Salling. Trioen kommer i en begrænset periode.

? Summer Sun:
Duft noter af Klementin, sprødt æble, bergamot, marine noter, kaprifolie, orange blomst, enebær, hvid amber, lyse trænoter, sandeltræ og blød musk.
Min beskrivelse af duften er at den er en god blanding mellem Rain og Skin også fra CLEAN. To af mine yndlings parfumer, så det er ren win win. Det er en dejlig duft.

? Summer Sailing: 
En frisk duft med lidt heftig bid i. Den minder faktisk rigtig meget om Rain, dog med bid i som lige afrunder. Det er en sensuel og intens duft uden at være lige så “stærk” som Rain.

? Summer Escape:
Sødme og frugt er hvad der lige strejfer mit hoved ved første duft. Den er rigtig lækker og lige mig med den sødme. Synes den dufter af kirsebær, vanille og kokos blandet sammen, uden at det er for meget. Og så minder den mig meget om Born in Paradise fra Escada. Skøn, skøn duft.

Et ekstra tip: Prøv at blande og kombinere duftene. Altså blande fx Summer Sun og Summer Escape, så man skaber sin egen duft. Dufter virkelig godt. 😀 Har I duftet til disse? Hvilken CLEAN duft er jeres favorit?

Produktet er modtaget til test

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt inventar: Vitrineskab