BOLIG & INDRETNING

Royal Copenhagen musselmalet riflet + konkurrence

18. april 2015

ROYAL COPENHAGEN MUSSELMALETJeg har glædet mig som et lille barn til at modtage denne pakke. Jeg købte nemlig forleden, med god rabat, et par skønheder til min samling. Jeg har længe gerne ville have æggebægre, da jeg ikke ejer et eneste. Så valget faldt oprindeligt på blå mega æggebægre, men jeg synes ikke de er så pæne igen, så jeg har siden da forelsket mig i musselmalet riflet varianten i stedet.

Derudover synes jeg at middags tallerkenerne i musselmalet riflet er vildt lækre og fine, så to stykker af dem, blev det til. Og så købte jeg også en 1,7 cl kande i blå mega, som jeg i øvrigt havde i forvejen, men Nala fik desværre smadret den for noget tid siden 🙁 Men jeg fik en ny, og jeg bruger den hele tiden til koldt vand med isterninger, saftevand osv. Den der smadret, er heldigvis kun medtaget så den ikke kan bruges til drikkelse, men nu vil jeg så bruge den til blomster i stedet. 😀

Uh og nu er det imorgen vi skal hente mit vitrineskab!! Glæder mig så meget. Ellers skal weekenden bare bruges på min eksamens opgave, som skal afleveres søndag, inden eksamen næste uge. Gisp! Husk at I stadig kan vinde et sæt blå mega fyrfadsstager/snackskåle på min instagram @frkmiaa ♡ Hvad skal I lave i weekenden? 

 

 • Svar
  Gitte Jensen
  18. april 2015 den

  Tillykke med dine seneste musselmalede erhvervelser 🙂
  Jeg synes også de er super smukke, så det er en klog investering at købe noget man kan nyde at spise af 🙂

  Jeg skal bare hygge. I dag cyklede jeg ca. 20 km og trænede 1 time i Enghaveparken i København.
  Puha, det var hårdt 🙂 Senere besøgte jeg min veninde, hvis forældre er fra Iran, og hendes far var lige kommet hjem med lidt godter som vi selvfølgelig skulle smage på.
  Nu dimser jeg lidt på facebook og din blog – med nyhederne i baggrunden.

  I morgen skal jeg indtale nogle talebeskeder til en app. Det bliver nok meget sjovt.
  Og så skal jeg drikke kaffe med en veninde.
  Motion sker der nok ikke så meget af. Jeg har cyklet så meget, at jeg er ret øm, når jeg sidder på sadlen 🙂
  Men jeg kommer nok op på de 10-15 km alligevel 🙂

  • Mia // www.blogaboutmia.dk
   Svar
   Mia // www.blogaboutmia.dk
   18. april 2015 den

   Tak søde Gitte! Er også vild med mussel 😀
   Hvor lyder det lækkert med cykelturen, der er intet mere forfriskende end en god tur på cyklen 🙂

   Lyder alt i alt bare som en lækker weekend.
   Tak fordi du ser med <3

 • Svar
  Camilla
  19. april 2015 den

  de er så fiiiine!! Kommer der et billede at vitrineskabet? Det kan måske være lidt inspiration til min nye lejlighed 🙂

 • Svar
  Marlene Høj
  25. april 2015 den

  Pøj-pøj med vitrineskab og opgave. Her står den i konfirmationens tegn, da ældstedrengen skal konfirmeres i morgen 🙂

 • Svar
  Vanessa
  2. maj 2015 den

  Hvor er det bare nogle fine tallerkner. Dem går jeg også selv og drømmer om 😀

 • Svar
  Flemming
  7. februar 2016 den

  Hej
  Fint vitrineskab – kunne godt selv tænke mig noget i den retning. Hvor har du fundet det?

  Vh. F

Skriv svar