HH Simonsen | The Wet Brush

Royal Copenhagen nyheder + ønsker

ROYAL COPENHAGEN COLLAGE

 

Blå mega riflet krus 46 clBlå mega riflet tallerken 22 cmMusselmalet halvblonde kaffekandeMusselmalet riflet fad 23 cmBlå elements fad 19 cm ?

Der er kommet nogen nyheder fra Royal Copenhagen fra de forskellige serier. Jeg har tre favoritter blandt nyhederne, som jeg godt kunne tænke mig.

? Blå mega riflet krus 46 cl: Jeg elsker disse kaffekrus og jeg har noget lignende disse, men denne variant ser ud til at være en lækker størrelse så man ikke får for meget kaffe i koppen, men hellere ikke for lidt. Jeg kan rigtig godt lide formen på denne og vil se om jeg kan finde den i en fysisk butik og kigge nærmere på den.

? Musselmalet riflet fad 23 cm: Dette fad er jeg helt pjattet med og hvor vil det bare være fint til mange ting. Udskåret frugt, kød, anrette pålæg til koldt bord, forskelligt grønt til fx hjemmelavet burger, kage stykker, ja – kun fantasien sætter grænser. Elsker designet! 😀

? Blå elements fad 19 cm: Folk skriger op om dette fad og hvad jeg aldrig havde troet, er jeg også blevet helt vild med det. Jeg har aldrig forelsket mig oprigtigt i elements serien, men dette fad har jeg virkelig øjne for. Det ville være godt som frugtfad.

Det var blandt nogen af de nyheder fra Royal Copenhagen som jeg ønsker mig. Så er der nogen ting som der var i forvejen, som jeg også ønsker mig. Jeg har middags tallerkener i blå mega, og kunne derfor godt tænke mig nogen frokosttallerkener i 22 cm. Og sidst er der kaffekanden i halvblonde. Den er vanvittig smuk, og den ville passe intet mindre end perfekt til sådan en som mig, der er vokset op med kaffe i blodet, hæhæ 🙂 Desuden har jeg kigget efter vitrineskab til mit blå guld, og jeg fandt et rigtig fint et, lidt lignende dette på collagen, som vi skal hente i weekenden. Jeg glæder mig utrolig meget, så det ikke skal stå gemt i køkkenskabene.

PS. Husk at jeg har en konkurrence på instagram lige nu, hvor der kan vindes et sæt blå mega fyrfads stager/snackskåle (@frkmiaa) ?. Samler I på Royal Copenhagen? Blander i serierne eller samlet på en bestemt? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HH Simonsen | The Wet Brush