NEGLELAK & LIR

Nye negle – genopfyldning ♡

16. april 2015

AKRYL NEGLEHvis I allerede følger med på instagram, ved I at jeg for ikke så længe siden, var nede hos Jeanette, fra Exclusive Nails og få ordnet mine negle. Jeg fik dem genopfyldt og denne gang gjort matte. Negle skinner jo ikke fra naturens side, så det ser mere realistisk ud i denne matte version. 🙂

Jeg nyder virkelig at være i salonen og rigtig forkæle mig selv. Jeg er ikke typen der tager til frisøren hver måned, eller har min sædvanlige tur til kosmetologen. Så at få ordnet neglene, som i forvejen er noget jeg elsker, er virkelig en fornøjelse ♡

Det tog cirka 2 timer at få genopfyldt neglene, og tiden fløj bare afsted, fordi vi sludrede om alt og ingenting. Det havde jo været lidt små kedeligt hvis man sad og fik ordnet negle af en sur snegl, der ikke sagde et kvæk undervejs. 😉 Hvad synes I om neglene? Hvordan forkæler I bedst jer selv? 

Skriv svar