HÅRPLEJE & STYLING

HH Simonsen | The Wet Brush

15. april 2015

DSC_1524Jeg har igennem det sidste stykke tid, testet denne HH Simonsen – The Wet Brush. Jeg har som så mange andre, læst en hel masse gode ting om den, og derfor var jeg rigtig spændt på at prøve den. Der er udkommet nogen nye farver, og mit valg faldt på denne bronze, som er smadder lækker i farven.

Jeg hopper med på glædes bølgen over børsten, for den er fantastisk. Piggene på børsten, går rigtig i dybden, så den kommer ordentlig ned til hårbunden og får redt helt ud. Ydermere er den rigtig skånsom mod håret og gør udfiltring meget nemmere, uden man jamre sig og næsten får tårer i øjnene. Den er nem at holde ved og den river ikke og flår ikke hår ud, som man ellers kender til en almindelig børste. Jeg er med mit hår-ned-til-numsen-garn rigtig glad ved denne. Jeg bruger den også i tørt hår, da den (sjovt nok) er beregnet til både tørt og vådt hår. Her er den også rigtig god og gør arbejdet nemt og smertefrit. Som jeg også skrev på min instagram (@frkmiaa) hvis nogen læste med der, er den lidt ligesom den berømte tangle teezer, blot med håndtag og lidt mere kærlig mod håret. 

Hvis I selv bliver fristet til at prøve børsten eller trænger til en udskiftning af jeres nuværende, har Billigvoks.dk tilbud på børsterne til 129,- kroner. De fås også i pockets størrelser, samt i nye farver og designs. Se udvalget herKender I The Wet Brush? Hvad synes I om den?

Børsten er modtaget til test

    Skriv svar