#WeekendOffNailArtChallenge - Glitter

Cocopanda | Haul + kode til jer

? Links: Uniq One (59,- kr) // Real Techniques Miracle Complexion Sponge (79,- kr) // Biosilk Silk Therapy (227,- kr) ?

Forleden hentede jeg en pakke i pakkeboksen. Det var fra Cocopanda, hvor jeg havde købt lidt lækkerier hjem. Glæder mig altid til pakker, det kender I vel godt. I pakken var der en leave-in hårkur fra Uniq One. Jeg har i forvejen den røde, som har en rimelig intens duft, men som er rigtig god at bruge. Den har en masse egenskaber: Beskytter mod varmeskader fra styling redskaber, forebygger mod spaltede spidser, giver glans og blødhed, gør håret lettere at rede ud, giver god pleje og skal ikke skylles ud. Jeg ville gerne have en mere, da den røde jeg har, er ved at være tom, og nu faldt valget på denne, da den dufter fantastisk af vanille og kokos.
Det næste jeg fandt i pakken var en makeup svamp fra Real Techniques. Svampen giver et flot og fejlfrit resultat når man lægger sin base makeup (foundation, concealer, osv). Den er bygget til at den store runde side er beregnet til hele ansigtet, og den flade ende er til at kunne komme godt under øjnene fx. Man kan bruge den både tør eller våd. Jeg har dog hørt den skulle have bedst effekt når den er blevet gjort våd og er blevet stor og fluffy. Man skal dog huske at vaske den ofte, som man generelt skal med sine makeup børster/svampe.
Den sidste ting jeg fandt var et sæt fra Biosilk. For længe siden fik vi en lille prøve i GB med hårolien fra Biosilk, og først for nylig fik jeg taget hul på den. Den udrettede simpelthen de lækreste mirakler i mit ellers knastørre, ødelagte hår. Mit hår så frisk, lækkert og glansfuldt ud. Så da jeg fandt dette sæt, som næsten er lige så billigt som olien alene, måtte jeg klikke det hjem. Tænk hvis shampoo og balsam kan give mit hår lige så meget kærlighed? Jeg krydser fingre!
Cocopanda kører tit med lækre produkter til billige priser, og nedenfor har jeg samlet favoritter og ønsker i én. Man kan få en Orofluido hårolie (som i øvrigt dufter himmelsk og er lækker til håret) til kun 45,- kroner ved køb af andre ting. Derudover har de 3 for 2’s pris på lakker. Der er tilbud på lækre paletter og produkter fra det farverige mærke The Balm. Real Techniques børster og børstesæt har de også med forskellige besparelser, samt kosmetik organizers til opbevaring af makeuppen. ? Hvis I bliver fristet til at shoppe, har jeg en hemmelig kode til jer, som giver gratis fragt ved jeres køb. Koden til gratis fragt er: BLgf0415. Happy shopping! Skal I shoppe? Kender I til de produkter jeg har købt? 
cocopanda wanties

2 kommentarer

  • Dufter den meget af kokos ? Eller mere af vanilie ? Uniq1 – Er helt forelsket efter du tippede mig, og kører på 2. flaske. Kan ikke fordrage duften af kokos, så det er derfor jeg spørger 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super lækre ting! Skal helt sikkert benytte mig af koden! Håber at du har en skøn dag (: Knusaseaofinspiration.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#WeekendOffNailArtChallenge - Glitter