Negle design: Lilla gradient med stamping

#WeekendOffNailArtChallenge – Glitter

Så blev det april og dermed tid til månedens #WeekendOffNailArtChallenge. En negle udfordring, der kører hele april måned, og I er mere end velkomne til at deltage, hvis blot I bruger ovenstående hashtag på instagram og lignende.

Dagens udfordring er glitter. Oprindeligt havde jeg lavet en anden mani, men den var bare bedre i hovedet, end på neglene. Kender I det? Nå, men til dagens mani har jeg brugt en lilla base, som er OPI – Lost my bikini in molokini, pyntet med den lækre holo glitter fra Painted Polish – Holo wasted. Det er en vildt lækker holo glitter, der kan sparke enhver fest igang! Husk og tjekke hvad de andre deltagere har fundet på. Hvad synes I om dagens resultat? 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle design: Lilla gradient med stamping