FÆLLES FREDAG

#WeekendOffNailArtChallenge – Glitter

Så blev det april og dermed tid til månedens #WeekendOffNailArtChallenge. En negle udfordring, der kører hele april måned, og I er mere end velkomne til at deltage, hvis blot I bruger ovenstående hashtag på instagram og lignende.

Dagens udfordring er glitter. Oprindeligt havde jeg lavet en anden mani, men den var bare bedre i hovedet, end på neglene. Kender I det? Nå, men til dagens mani har jeg brugt en lilla base, som er OPI – Lost my bikini in molokini, pyntet med den lækre holo glitter fra Painted Polish – Holo wasted. Det er en vildt lækker holo glitter, der kan sparke enhver fest igang! Husk og tjekke hvad de andre deltagere har fundet på. Hvad synes I om dagens resultat? Relaterede indlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Stine
  3. april 2015 den

  Så flotte <3

 • Svar
  Sara
  7. april 2015 den

  Ja det kan da i hvert fald kickstarte en lidt træt tirsdag lige efter ferien :D- Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Svar
  Camilla Julie
  8. april 2015 den

  Sikke en smuk farve!! http://camillajulie.dk/

 • Skriv kommentar