Goodiebox #30 // Marts

Negle design: Lilla gradient med stamping


Husk og følg med på instagram ? (@frkmiaa?

Igår aftes lavede jeg disse negle. Jeg havde en veninde på besøg og nu når jeg har lange negle, skal det helt klart udnyttes når det kommer til at lægge lak, stampe, osv. Jeg endte med at lave en lilla gradient med tre OPI lakker: Alpine snow, You’re such a budapest og Lost my bikini in molokini. Det stampede jeg med Pro collection 20 stamping plade fra MoYou, med Black Onyx fra OPI.

Jeg elsker elsker resultatet, det ser så fint ud. Jeg er dog blevet spurgt en del gange, både hvordan man stamper og hvilken stamper jeg bruger. Dette har jeg skrevet om før, som I kan se lige her. Gradient har jeg ikke lavet nogen guide på. Men jeg overvejer at filme en video både med stamping OG gradient, hvis det har interesse! Hvad synes I om resultatet? Kunne I tænke jer at se hvordan jeg gør begge metoder? 

4 kommentarer

 • Anonymous

  Flotte flotte negle :-)Men ville gerne se hvordan det er muligt at få neglelakken så tæt på dine neglebånd????Så lav gerne en video.HilsenBente

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så vild med det design! <3http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot resultat! Det ser virkelig godt ud :-)www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu helt fast, hvor ser det bare godt ud, søde Mia! :-)Rigtig god søndag, kig gerne forbi ♥ -thewriter.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox #30 // Marts