NEGLELAK & LIR

Negle design: Lilla gradient med stamping

29. marts 2015


Husk og følg med på instagram  (@frkmiaa

Igår aftes lavede jeg disse negle. Jeg havde en veninde på besøg og nu når jeg har lange negle, skal det helt klart udnyttes når det kommer til at lægge lak, stampe, osv. Jeg endte med at lave en lilla gradient med tre OPI lakker: Alpine snow, You’re such a budapest og Lost my bikini in molokini. Det stampede jeg med Pro collection 20 stamping plade fra MoYou, med Black Onyx fra OPI.

Jeg elsker elsker resultatet, det ser så fint ud. Jeg er dog blevet spurgt en del gange, både hvordan man stamper og hvilken stamper jeg bruger. Dette har jeg skrevet om før, som I kan se lige her. Gradient har jeg ikke lavet nogen guide på. Men jeg overvejer at filme en video både med stamping OG gradient, hvis det har interesse! Hvad synes I om resultatet? Kunne I tænke jer at se hvordan jeg gør begge metoder? 

 • Svar
  Michelle Eckert
  29. marts 2015 den

  Hold nu helt fast, hvor ser det bare godt ud, søde Mia! :-)Rigtig god søndag, kig gerne forbi ♥ -thewriter.bloggersdelight.dk

 • Svar
  Sanne
  29. marts 2015 den

  Super flot resultat! Det ser virkelig godt ud :-)www.sannenoerbjerg.dk

 • Svar
  Satina Wandel
  29. marts 2015 den

  Jeg er så vild med det design! <3http://satinawandel.dk

 • Svar
  Anonymous
  30. marts 2015 den

  Flotte flotte negle :-)Men ville gerne se hvordan det er muligt at få neglelakken så tæt på dine neglebånd????Så lav gerne en video.HilsenBente

Skriv svar